Feestlocatie Kasteel Woerden

Feestlocatie Kasteel Woerden

Wilt u een feest organiseren, dan is stap 1 een mooie feestlocatie uitzoeken! Kasteel Woerden leent zich bij uitstek als locatie voor allerhande festiviteiten: van een intiem diner tot grote feesten tot een bruiloft met 350 gasten, gebruik makend van het terras en de binnenplaats. Feestlocatie Kasteel Woerden.

Kasteel Woerden vormt als feestlocatie een uitstekend decor voor de meest uiteenlopende feesten. Wij assisteren u graag op alle aspecten bij de organisatie van uw feest.  Wij geven volledig invulling aan uw wensen en zullen de avond tot in de puntjes laten verlopen. Onze medewerkers zorgen voor onbezorgde gastvrijheid, vanaf de voorbereiding van uw evenement  tot en met de afsluiting van de avond. Feestloca

20110617_KasteelWoerden_522tie Kasteel Woerden

Al vanaf het eerste moment van aankomst worden uw gasten verrast op deze fantastische feestlocatie. Een sfeervolle entree over de met fakkels verlichte brug om vervolgens op de binnenplaats bij een vuurkorf ontvangen te worden. Bij Kasteel Woerden genieten u en uw gasten van een mooie ambiance, een hoogwaardig culinair product én onbezorgde gastvrijheid. F

 

Uiteraard bestaat ook de mogelijkheid een thema aan uw feest te koppelen. Verschillende themafeesten zijn in Kasteel Woerden de revue al gepasseerd. Te denken valt aan Middeleeuwse feesten in traditionele kledij en bourgondische maaltijden, een James Bond Casino Royal feest, Bal Masqué, White Delight en ga zo maar door. Op het gebied van entertainment en aankleding werken we samen met de beste externe partijen. Klik hier voor meer informatie betreffende onze themafeesten.
Kasteel Woerdenfeestcocktailpartytent_116
De catering tijdens uw evenement is volledig in handen van Kasteel Woerden. Wij zijn continu bezig met het signaleren van kansen in de markt betreffende  duurzame en biologische catering. U en uw gasten krijgen dan ook alleen het beste van het beste. Met een mooie omgeving, vriendelijk personeel, heerlijke hapjes en drankjes en spetterend entertainment wordt het een avond om nooit te vergeten.
Hebben wij uw interesse voor een feestlocatie voldoende gewekt? Ons professionele salesteam helpt u graag en deskundig bij het voorbereiden en organiseren van uw event. Neem voor meer informatie contact op met onze salesafdeling.

Informatieaanvraag

Wilt u meer informatie ontvangen of wilt u een offerte aanvragen, vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
  • Uw aanvraag is definitief nadat deze door ons is bevestigd.ActueelLaatste tweets


Over Kasteel Woerden

Kasteel Woerden is het meest imposante monument van Woerden.

Al meer dan 600 jaar is Kasteel Woerden een centraal gelegen onderkomen voor haar gasten. Koningen, hertogen, jonkvrouwen en strijdheren hebben hier beraad gevoerd, gefeest, gedineerd en geslapen.

Nog steeds wordt er beraad gevoerd, maar in trainingen, congressen, workshops, dealerdagen, feesten, evenementen of onder het genot van een goede lunch of diner. De jonkvrouwen van tegenwoordig gebruiken de High Tea op Kasteel Woerden.