Wanneer wil je eten?

Sluiten

Wanneer wil je eten?

3 simpele stappen 1 2 3
tafels

Genieten bij Kasteel Woerden

Wij geloven dat echt eten bestaat uit pure ingrediënten die door mensen zelf worden bereid. Met als kers op de taart: sfeervol genieten in de bijzondere ambiance van een echt kasteel.

Geniet van koffie met gebak, een gezellige borrel of een high-tea, high-wine en high-beer*.

 

* Op zaterdagen en zondagen tussen 11.00 - 17.00 uur

High tea, high wine of high beer in vorstelijke sferen

Altijd al eens een high tea in een vorstelijke sfeer willen gebruiken? Dat kan bij ons! Een middag gezellig bijpraten met vriendinnen of vrienden onder het genot van de heerlijkste hapjes. Heeft u liever iets sterkers? Kies dan voor een sophisticated high wine of de stoere high beer. Geniet van verschillende wijnen of bieren met bijpassende culinaire hapjes. En natuurlijk van de bijzondere ambiance van een echt kasteel.

Meer informatie

high-tea
kasteel_2

Paasbrunch

Uitslapen, eieren schilderen of paaseitjes zoeken en vervolgens brunchen bij ons! Klinkt dit als een ideale eerste of tweede Paasdag? Reserveer dan voor zondag 16 april of maandag 17 april de speciale Paasbrunch in de Ridderzaal. De Paasbrunch bestaat uit een heerlijk buffet met: huisgemaakte tomatensoep met diverse (luxe) broodsoorten; hard en zacht, krentenbrood, croissants en uiteraard ontbreekt het Paasbrood niet. Om het brood te beleggen serveren wij diverse soorten hartig beleg o.a.:  rosbief, fricandeau, ham, jonge en oude kaas, komijnekaas, brie, roomboter en kruidenboter. Er zal ook gerookte zalm (evt. met dilledressing), gekookte eieren, roerei met uitgebakken spek ernaast, een groenten quiche, aardappelsalade, zalmsalade met forelfilet en garnaaltjes zijn. En ter afwisseling serveren wij diverse soorten zoet beleg zoals:  hagelslag, jam en honing. Tot slot is er een verse fruit salade, crème brulee, parfaits en tiramisu om de Paasbrunch met een zoete smaak te eindigen! 

Beers & Burgers day

Zondag 28 mei is het Internationale Hamburgerdag! Dat moet gevierd worden. Dat doen wij met onze Beers&Burgers day. Een goede burger is natuurlijk genieten maar die maakt uiteraard nóg beter in combinatie met een ijskoud biertje. Wat serveren wij op de Internationale Hamburgerdag? Een runderhamburger met uiencompote chedder-kaas augurk bacon tomaat. Ben je niet zo’n vleeseter? We hebben voor ieder wat wils in huis: de visburger is een tonijn burger met wasabimayo wakame en oesterzwam of de vegaburger: een quinoaburger met gele wortel. Alle burgers worden geserveerd op een italiaanse bol met koolsla en friet.

burgers