Wanneer wil je eten?

Sluiten

Wanneer wil je eten?


3 simpele stappen 1 2 3

Genieten bij Kasteel Woerden

Wij geloven dat echt eten bestaat uit pure ingrediënten die door mensen zelf worden bereid. Met als kers op de taart: sfeervol genieten in de bijzondere ambiance van een echt kasteel. Van ambachtelijk bereide zoete lekkernijen tot een uitgebreid meergangendiner, onze ervaren keukenbrigade bereidt alles vers in eigen keuken zo veel mogelijk op basis van biologische streekproducten. 

tafels
eten
borrel-bar-personeel
food-brood
kasteel-boven

Lunch bij Kasteel Woerden

Of u nu gezellig wilt bijpraten met familie of vrienden, of een zakelijke lunch gepland heeft. Kom, en geniet van een kop koffie met ambachtelijk biologisch gebak of een lekkere salade gemaakt van mooie streekproducten. Alle gerechten worden met verse ingrediënten in eigen keuken bereid en dat proeft u.

Meer informatie

High tea, high wine of high beer in vorstelijke sferen

Altijd al eens een high tea in een vorstelijke sfeer willen gebruiken? Dat kan bij ons! Een middag gezellig bijpraten met vriendinnen of vrienden onder het genot van de heerlijkste hapjes. Heeft u liever iets sterkers? Kies dan voor een sophisticated high wine of de stoere high beer. Geniet van verschillende wijnen of bieren met bijpassende culinaire hapjes. En natuurlijk van de bijzondere ambiance van een echt kasteel.

Meer informatie

high-tea
restaurant_3

Private dining

Iets te vieren? Kies voor private dining in één van onze zalen en dineer als een koning. Kom genieten van de creatieve en duurzame gerechten uit onze keuken. Alle gerechten worden ambachtelijk bereid op basis van verse ingrediënten en dat proeft u. Maak uw keuze uit onze heerlijke gerechten gemaakt van seizoenproducten uit eigen streek of laat u verrassen door de creaties van de chef. 

Private dining is te reserveren vanaf 12 personen. 

Meer informatie

Catering verzorgd door Kasteel Woerden

Bij ons restaurant en Café kunt u terecht voor een gezellige borrel of high tea, maar ook voor uw zakelijk lunch of diner. 
Daarnaast verzorgen wij ook met veel plezier de catering voor uw vergadering, productpresentatie of feest. Zowel in een van onze eigen prachtige zalen als op locatie. Samen met onze ervaren keukenbrigade doen wij u een voorstel zodat ook de catering van uw bijeenkomst past bij u en uw gasten.

Meer informatie

catering_3