Reserveren/afspraak?

Sluiten

Offerte/Brochure aanvragen / Plaats reserveren?

Wat wilt u aanvragen/reserveren?


Waar wilt u een afspraak voor maken?

fullscreen

Contact

Kasteel Woerden
Kasteel 3
3441 BZ Woerden
T: 0348 – 43 60 00 
E: info@kasteelwoerden.nl 

 

Onze salesafdeling is op maandag t/m vrijdag van 9:00 uur tot 17:00 uur bereikbaar

Ons Kasteelcafé is in het weekend van 11:00 uur tot 17:00 uur geopend. 

Openingstijden & Reserveren

Afdeling reserveringen, sales & marketing
Maandag tot en met vrijdag van 08.30 - 17.00 uur. Krijgt u ons niet te pakken? Stuur een email naar info@kasteelwoerden.nl. Wij nemen uw verzoek zo spoedig mogelijk in behandeling. 

Openingstijden kasteelcafé
Wij zijn op zaterdag en zondag, beide dagen van 11.00-17.00 uur, geopend voor koffie met gebak
maar ook voor een high-tea, high-wine, high-beer of een borrel! 

Reserveren
In verband met verschillende (besloten) evenementen raden wij u altijd aan om vooraf te reserveren via bovenstaand telefoonnummer of e-mail adres.

Cooperatie_kw

Social Media

Houd met ons contact op Social Media voor leuke weetjes en acties!

 

Routebeschrijving

Vanaf Utrecht
Volg de A12 tot afslag 14 Woerden. Ga Rechtsaf en volg de Europabaan (N204) tot aan de rotonde. Ga op de rotonde linksaf, over het water en bij de volgende rotonde rechts de Polanerbaan in. Rij onder het spoor door en ga bij de T-splitsing links, de Stationsweg op. Volg de weg langs het water (links aanhouden op de Oostdam) tot de T-splitsing. Hier gaat u linksaf. U ziet het kasteel aan uw linkerzijde. Direct achter het kasteel is gratis parkeergelegenheid. 

Vanaf Rotterdam
Volg de A12  tot afslag 14 Woerden. Ga Rechtsaf en volg de Europabaan (N204) tot aan de rotonde. Ga op de rotonde linksaf, over het water en bij de volgende rotonde rechts de Polanerbaan in.
Rij onder het spoor door en ga bij de T-splitsing links, de Stationsweg op. Volg de weg langs het water (links aanhouden op de Oostdam) tot de T-splitsing. Hier gaat u linksaf. U ziet het kasteel aan uw linkerzijde. Direct achter het kasteel is gratis parkeergelegenheid. 

Vanaf Woerden C.S. ca. 4 minuten lopen
Vertrek vanaf het Stationsplein-Noord rechtdoor over de Stationsweg. Volg de weg naar links bij Oostdam, u loopt langs het water. De weg maakt vervolgens een flauwe bocht naar links. Het kasteel bevindt zich meteen na deze bocht aan uw linkerhand.

Parkeren

Parkeren bij Kasteel Woerden
Achter het kasteel bevindt zich een eigen parkeerplaats met 50 parkeerplaatsen. Deze plaatsen zijn op basis van beschikbaarheid en kunnen niet worden gereserveerd. Het parkeerterrein is voorzien van een slagboom. Voor vertrek kunnen de gasten een gratis uitrijdkaart ophalen bij de receptiebalie. Om minder dan vijf minuten loopafstand is er parkeergelegenheid voor 600 auto's verdeeld over drie parkeerterreinen. 
Adres parkeerplaats Kasteel Woerden: Kasteel 3, 3441 BZ Woerden

 

Parkeren bij Defensie-Eiland

Direct achter de parkeerplaats van het kasteel (1 minuut lopen) bevindt zich parkeergarage Defensie Eiland. Deze parkeergarage beschikt over 80 plaatsen (inclusief 6 oplaadpunten voor elektrische auto's). De kosten bedragen  € 2,00 per uur. Adres voor navigatie: Defensie-eiland 165, 3441 BZ Woerden 

Parkeren bij Castellum 
Indien er geen parkeerplaatsen meer beschikbaar zijn op ons terrein, is het mogelijk om gebruik te maken van parkeergarage Castellum* in het centrum van Woerden, op vier minuten loopafstand van het kasteel. Hier zijn 520 plaatsen en de kosten bedragen € 2,00 per uur. Indien gewenst kunnen wij uitrijdkaarten verstrekken aan uw gasten voor € 7,00 per auto. Met deze uitrijdkaarten is het mogelijk om 24/7 uit te rijden.
Adres parkeergarage Castellum: Meulmansweg 8S, 3441 AT Woerden

Parkeren bij P+R Polanerbaan 
Het is ook mogelijk om gebruik te maken van de P+R Polanerbaan gelegen op vijf minuten loopafstand van Kasteel Woerden. Dit is een gratis parkeervoorziening en 24/7 open, deze openbare parkeerplaats is op basis van beschikbaarheid.
Adres P+R Polanerbaan: Polanerbaan 1, 3447 GN Woerden

Reizen met het openbaar vervoer 
Het kasteel is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Trein- en busstation Woerden ligt op slechts vier minuten loopafstand van onze locatie.

Klik hier om deze informatie als pdf te bekijken.

Privacy Protocol / AVG

INLEIDING / AVG

Grand Kasteel Woerden b.v. is een bescheiden horeca- en evenementen bedrijf dat actief is onder de naam Kasteel Woerden. We spannen ons in om bedrijven en personen kennis te laten maken met kasteel woerden en hen een aangenaam verblijf te bieden.

  • Wij zijn transparant over welke gegevens we van u gebruiken.
  • Wij delen uw gegevens nooit met andere partijen voor commerciële doeleinden.
  • U heeft het recht om in te zien hoe we uw data gebruiken.
  • U heeft het recht op vergetelheid (het volledig wissen van uw persoonlijke data).
  • Uw persoonlijke gegevens zijn bij Kasteel Woerden (Grand Kasteel Woerden b.v.)  goed beschermd.

PERSOONSGEGEVENS DIE WORDEN VERWERKT

Kasteel Woerden kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Kasteel Woerden en/of omdat u deze zelf bij het invullen heeft verstrekt op de website van Kasteel Woerden of een ander medium dat Kasteel Woerden op of buiten internet gebruikt.

Kasteel Woerden kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

- Uw voor- en achternaam - Uw adresgegevens

- Uw telefoonnummer

- Uw e-mailadres

- Uw IP-adres

- Eventuele specifieke gegevens die u opgeeft in het kader van een aanvraag, evenement, activiteit of bezoek aan Kasteel Woerden.

WAAROM Kasteel Woerden GEGEVENS NODIG HEEFT

Net als andere non-commerciële en commerciële bedrijven en organisaties verwerkt Kasteel Woerden uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden. Daarnaast kan Kasteel Woerden uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit juridische dienstverlening.

 DELEN MET ANDEREN

Kasteel Woerden verstrekt uw persoonsgegevens aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

IN KAART BRENGEN WEBSITEBEZOEK

Op de website van Kasteel Woerden worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Kasteel Woerden gebruikt deze informatie om de werking van de website

te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

GOOGLE ANALYTICS

Kasteel Woerden maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de websitegebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van Kasteel Woerden bij Google zoekresultaatpagina’s zijn. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan.

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan Kasteel Woerden te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Kasteel Woerden heeft hier geen invloed op. Kasteel Woerden heeft Google geen toestemming gegeven om via Kasteel Woerden verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@kasteelwoerden.nl . Kasteel Woerden zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek trachten te reageren. Mocht dit onverhoopt niet gebeurd zijn willen we u vriendelijk verzoeken om ons nogmaals per mail (met ontvangst- en leesbevestiging) of aangetekend of per post te benaderen.

BEVEILIGEN

Kasteel Woerden neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Kasteel Woerden maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Kasteel Woerden verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Kasteel Woerden op via info@kasteelwoerden.nlwww.kasteelwoerden.nl is een website van Kasteel Woerden. Kasteel Woerden is als volgt te bereiken:

 

Kasteel 3 | 3441 BZ | Woerden | info@kasteelwoerden.nl | kvk:30222073