Reserveren/afspraak?

Sluiten

Offerte/Brochure aanvragen / Plaats reserveren?

Wat wilt u aanvragen/reserveren?


Waar wilt u een afspraak voor maken?

_MG_9152

Contact

Kasteel Woerden
Kasteel 3
3441 BZ Woerden
T: 0348 – 43 60 00 ~ Maandag t/m vrijdag van 08.30-17.30 en in het weekend van 11.00-17.00 uur. 
E: info@kasteelwoerden.nl 

Openingstijden & Reserveren

Afdeling reserveringen, sales & marketing
Maandag tot en met vrijdag van 08.30 - 17.30 uur. Krijgt u ons niet te pakken? Stuur een email naar info@kasteelwoerden.nl. Wij nemen uw verzoek zo spoedig mogelijk in behandeling. 

Openingstijden restaurant
Wij zijn op zaterdag en zondag, beide dagen van 11.00-17.00 uur, geopend voor koffie met gebak
maar ook voor een high-tea, high-wine, high-beer of een borrel! 

Reserveren
In verband met verschillende (besloten) evenementen raden wij u altijd aan om vooraf te reserveren via bovenstaand telefoonnummer of e-mail adres!

Cooperatie_kw

Routebeschrijving

Vanaf Utrecht
Volg de A12 tot afslag 14 Woerden. Ga Rechtsaf en volg de Europabaan (N204) tot aan de rotonde. Ga op de rotonde linksaf, over het water en bij de volgende rotonde rechts de Polanerbaan in. Rij onder het spoor door en ga bij de T-splitsing links, de Stationsweg op. Volg de weg langs het water (links aanhouden op de Oostdam) tot de T-splitsing. Hier gaat u linksaf. U ziet het kasteel aan uw linkerzijde. Direct achter het kasteel is gratis parkeergelegenheid. 

Vanaf Rotterdam
Volg de A12  tot afslag 14 Woerden. Ga Rechtsaf en volg de Europabaan (N204) tot aan de rotonde. Ga op de rotonde linksaf, over het water en bij de volgende rotonde rechts de Polanerbaan in.
Rij onder het spoor door en ga bij de T-splitsing links, de Stationsweg op. Volg de weg langs het water (links aanhouden op de Oostdam) tot de T-splitsing. Hier gaat u linksaf. U ziet het kasteel aan uw linkerzijde. Direct achter het kasteel is gratis parkeergelegenheid. 

Vanaf Woerden C.S. ca. 6 minuten lopen
Vertrek vanaf het Stationsplein-Noord rechtdoor over de Stationsweg. Volg de weg naar links bij Oostdam, u loopt langs het water. De weg maakt vervolgens een flauwe bocht naar links. Het kasteel bevindt zich meteen na deze bocht aan uw linkerhand.

Parkeren

Parkeerterrein Kasteel Woerden
Achter het kasteel bevindt zich een parkeerplaats met 39 parkeerplaatsen. Deze plaatsen zijn op basis van beschikbaarheid en kunnen niet worden gereserveerd. 

Adres P+R Polanerbaan
Het is ook mogelijk om gebruik te maken van de P+R Polanerbaan gelegen op 5 minuten loopafstand van Kasteel Woerden. Dit is een gratis parkeervoorziening en 24/7 open, deze openbare parkeerplaats is uiteraard op basis van beschikbaarheid.
Adres: Polanerbaan 1 3447 GN Woerden

Adres parkeergarage Castellum
Indien er geen parkeerplaatsen meer beschikbaar zijn, kunt u gebruik maken van parkeergarage Castellum* in het centrum van Woerden, op 6 minuten loopafstand van het kasteel. Hier zijn 520 plaatsen en de kosten bedragen € 2,00 per uur. Indien gewenst, kunnen wij uitrijdkaarten voor u verzorgen à € 7,00 per auto. Met deze uitrijdkaarten kunnen u en uw gasten 24 uur per dag uitrijden.
Adres: Meulmansweg 8S, 3441 AT Woerden

Parkeren in de omgeving van Kasteel Woerden
Is het parkeerterrein vol? In de directe omgeving van Kasteel Woerden bevinden zich 60 parkeerplaatsen (betaald parkeren).

Valet Parking en Shuttle service
Voor groepen bieden we bij Kasteel Woerden mogelijkheid om u en uw gasten op basis van valetparking of shuttle service dienst te laten parkeren.
Bij uw bijzondere gelegenheid hoort natuurlijk een stijlvol ontvangt. Laat uw gasten daarom precies voor Kasteel Woerden uitstappen. Onze medewerkers zorgen hier voor een gastvrij ontvangst, om vervolgens de auto naar de parkeerplaats te rijden. Na afloop van het bezoek wordt de auto met evenveel flair weer voorgereden.