Reserveren/afspraak?

Sluiten

Offerte/Brochure aanvragen / Plaats reserveren?

Wat wilt u aanvragen/reserveren?


Waar wilt u een afspraak voor maken?

BAIE DANKIE ~ Maartje en Henk van Dijk

“BAIE DANKIE ~ Oftewel heel erg bedankt in het Afrikaans” Dat waren de mooie woorden van Maartje en Henk die afgelopen zaterdag hun 50-jarig huwelijksfeest hebben gevierd in de Van Rhenenzaal. “Alles was tot in de puntjes verzorgd en ook de voorbereiding is heel goed verlopen. Dit gaf ons de rust om naar de dag toe te leven. We hebben ook vele positieve reactie gehad op deze middag. Nogmaals dank en tot ziens!" Maartje en Henk van Dijk.
Maartje en henk "Baie dankie, tatta en totsiens"

40-jarig huwelijksfeest van
meneer & mevrouw Van der Snoek

Onze complimenten! We hebben een waanzinnig leuke avond gehad. Super bediening en heerlijk gegeten.

Bedankt allemaal!

Met vriendelijke groet, Dick & Marijke
Woerden

snoek
snoek1

Verjaardagsfeest mevrouw Reitsma

Beste Anne-Marie,

Mijn verjaardagsfeest gistermiddag was prima gegaan in het Kasteel Woerden. Alles is goed gegaan: eten, drinken en een goede verzorging van twee dames van uw personeel. Mijn familieleden vonden de Ridderzaal een prachtige locatie en ze hebben gistermiddag een heerlijke high-tea gehad. Dus complimenten voor uw organisatie.

Ik kan zeker later met plezier terugdenken aan uw Kasteel Woerden. Mijn feest was van begin tot eind prettig verlopen dankzij jullie. Ik ben nu blij dat het feest van gisteren geslaagd is. En tot slot wil ik u en twee dames van uw personeel bedanken voor mijn geslaagde feest.

Met vriendelijke groet,

J.M. Reitsma
Alphen a/d Rijn

pos

Familie Pos

Hoi Anne-Marie,
 
Het feest is heel goed verlopen! Alles was zoals ik het in gedachten had. De taart is mooi geworden, en het fotohoekje was een succes.
Mijn opa en oma waren heel erg verrast. De locatie hadden ze echt niet verwacht en alles wat we daar hadden bedacht ook niet. De lichtjes op de binnenplaats waren ook een groot succes. Het was zelfs zo dat er nog een ander feest was waar iemand 60 was geworden. Wij hadden met de lichtjes de cijfers gevormd en zij hebben dus mee kunnen genieten. Leuk om te horen en te zien.
 
Heel erg bedankt
 
Gr. Marlien
Soest

Jazz in the Castle

Allereerst grote complimenten voor de organisatie van afgelopen vrijdag. We hebben genoten en ik hoop echt dat dit evenement doorzet komende jaren. De gril en visbuffetten waren echt gaaf!

Toporganisatie en wat een feest! Dankjewel!

 

Meneer Slager
Woerden

pos1