Kick Off Meeting 

Unieke evenementenlocatie in een bijzondere omgeving

Van 2 tot 600 personen

Ruime ervaring in het organiseren van kick off meetings

kasteel woerden regio utrecht

Kick off Meeting tot 600 personen

Op zoek naar een bijzondere locatie voor uw productintroductie of Kick off in de omgeving Utrecht? Dan is uw zoektocht geslaagd. Kasteel Woerden vormt een uitstekend decor voor een indrukwekkende kick off. Of u nu een nieuwe release hebt van uw softwarepakket, een nieuwe dienst introduceert of een nieuw bedrijfsonderdeel, alles is mogelijk.

 

“Met 8 verschillende zalen, 2 buitenplaatsen, een eigen keuken en privé parkeerplaats is er genoeg ruimte om uw kick off te verzorgen!”

kasteel woerden regio utrecht

De juiste ruimte voor jullie kick off

Van een presentatie in de 600 jaar oude Ridderzaal tot een daverend event wat eindigt met een stijlvol diner op de vestingmuur of in de oude gewelven. Uw kick off is op verschillende manieren in te vullen. Wensen jullie één plenaire ruimte met interessante sprekers of gaan jullie uiteen in subsessies? Met 8 verschillende zalen is er altijd een ruimte die geschikt is voor jullie event.

Bekijk onze zalen
Kasteel Woerden regio utrecht rotterdam amsterdam modumentaal sfeervol grote capiciteit gezellig evenementenlocatie events groot bedrijfsfeest 100 200 500 600 personen bedrijfsfeesten personeelsfeesten congressen ridderzaal trouwen op de binnenplaats feesten vergaderingen
Kasteel woerden regio utrecht amsterdam rotterdam grote capiciteit meeting congressen zakelijke bijeenkomst 100 200 500 600 personen vergaderingen

Bereikbaarheid

 

Naast dat de locatie voor de Kick off meeting uniek moet zijn, zijn toegankelijkheid en bereikbaarheid ook zeer belangrijk bij een locatie – Voor iedere gast, lopend, fietsend, met rolstoel, auto of openbaar vervoer is het Kasteel toegankelijk en bereikbaar. Centraal gelegen in de provincie Utrecht of beter nog in het midden van de Randstad, naast Schiphol, 150 meter van centraal station Woerden (middelpunt van treinen in de randstad), 3 minuten van de A12  en een eigen parkeerterrein.

Plan een locatiebezoek

Een goede Kick Off meeting, een leuke uitdaging!

Het organiseren van een spetterende en indrukmakende Kick off meeting is altijd weer een uitdaging. Het is zoeken naar een originele locatie, sfeervol, goed bereikbaar, het liefst met gratis parkeergelegenheid en op loopafstand van het station. Kasteel Woerden voldoet aan al deze wensen voor een geschikte locatie – en meer! Wij geven volledig invulling aan uw wensen en zullen de introductie/aftrap/lancering tot in de puntjes laten verlopen.

 

U heeft de beschikking over een indrukwekkende monumentale locatie met mooie ruime zalen, een imposant restaurant en grand café, een prachtige binnenplaats en een riant terras. Feesten, overleggen, dineren en plannen uitzetten doen we hier al 600 jaar. Laat ons meedenken bij de invulling voor uw Kick off Event en u kunt er van op aan dat uw Kick off Event een daverend succes wordt. Dat is onze onbezorgde gastvrijheid!

Vragen? We helpen je graag.

Avondprogramma en Overnachten

Regelmatig krijgen we van bedrijven het verzoek om bij een kick off meeting een avondprogramma te verzorgen. Een diner, feest, gala of borrel zou hierbij een optie zijn. We informeren jullie graag over de mogelijkheden.

 

Overnachten in Woerden en omgeving Utrecht? Op 5 minuten loopafstand bevinden zich twee hotels in de stad Woerden. Het Van Rossum Hotel Woerden bevindt zich midden in het centrum en is een prachtig boutique hotel met eigen restaurant. Het Best Western City Hotel Woerden is met 64 kamers, 24-hour service, bar en een eigen parkeerterrein ook een ideale locatie om te overnachten. Ons team van professionals helpt u graag verder om alle faciliteiten en de overnachting voor u te verzorgen.

Vragen? We helpen je graag.
kasteel woerden regio utrecht

DAAROM KASTEEL WOERDEN!

Meer dan 10 zalen en ruimtes met een capaciteit van 12 tot 650 personen

Kasteel woerden regio utrecht amsterdam rotterdam Vergaderlocatie Congreslocatie Vergaderzaal Locatie training ALV ruimte grote capiciteit meeting congressen zakelijke bijeenkomst 100 200 500 600 personen vergaderingen

Ambachtelijke keuken

Duurzaam en maatschappelijk verantwoord

Een rijksmonument wat al meer dan 600 jaar een veilig onderkomen is voor haar gasten

Een inspirerende sfeer en uitstraling met de juiste mix tussen authentiek, modern en industrieel

Een ervaren en super enthousiast team dat zorgt voor onbezorgde gastvrijheid

Een iconische evenementenlocatie, centraal in de Randstad

Een kick-off meeting of product-introductie nabij Utrecht Amsterdam Rotterdam en Den Haag

Centraal in de Randstad, een iconische evenementenlocatie in de provincie Utrecht

Met maximaal 1 overstap in het OV bereik je de rest van Nederland

Meer dan vier treinen per uur naar Den Haag, Rotterdam, Schiphol, Utrecht of Amsterdam

3 minuten rijden van de A12

Kasteel Woerden feestlocatie feesten trouwlocatie personeelsfeest verjaardag bedrijfsfeest tussen rotterdam amsterdam sfeervol groepen groepsgrootte 100 200 300 600 feest centraal geleden groene hart jubileum

Een kasteel uit 1400 met de faciliteiten die je bij een bijeenkomst in 2020 verwacht. Een sterk uitgangspunt voor de locatie van jullie bijeenkomst

kasteel woerden regio utrecht

DEZE BEDRIJVEN GINGEN U VOOR

test1
test1