Reserveren/afspraak?

Sluiten

Offerte/Brochure aanvragen / Plaats reserveren?

Wat wilt u aanvragen/reserveren?


Waar wilt u een afspraak voor maken?

Laat u verrassen

Bij ons bent u te gast op een unieke locatie voor zowel een gezellige afspraak als een zakelijke bijeenkomst. Laat u vanaf binnenkomst over de brug verrassen door de bijzondere locatie. Reserveer vooraf of loop gewoon binnen in het Grand Café, restaurant of terras. Hier geniet u in een sfeervolle ambiance van de heerlijkste gerechten. Alles bereid in eigen keuken met verse ingrediënten.

Behalve in ons restaurant verzorgen wij uiteraard ook de catering voor uiteenlopende evenementen in het gehele kasteel. Laat de deelnemers van uw training tijdens een welverdiende pauze genieten van een heerlijke lunch. Kies voor een aangeklede borrel als afsluiting van uw productpresentatie. Of vier uw jubileum met een chique diner in de gewelven. Wij voorzien met alle plezier in al uw wensen wat betreft catering.

restaurant_3

Catering op locatie

Behalve in ons restaurant verzorgen wij ook de catering voor uiteenlopende evenementen op locatie. Wat te denken van een uitgebreide lunch tijdens een zakelijk congres of een aangeklede borrel in uw bedrijfskantine. Wellicht krijgt u speciale gasten en wilt u ze een heerlijk diner voorschotelen zonder zelf uren in de keuken te hoeven staan. Dan is de catering op locatie van Kasteel Woerden het perfecte alternatief.

Biologische catering

Wij laten u graag kennis maken met Slowfood. Slowfood is een culinaire richting waarbij zoveel mogelijk gewerkt wordt met biologische en seizoensgebonden producten uit de eigen streek. Of u nu een stijlvol diner met meerdere gangen in gedachten heeft, of een zakelijk buffet, de mogelijkheden zijn eindeloos.