Reserveren/afspraak?

Sluiten

Offerte/Brochure aanvragen / Plaats reserveren?

Wat wilt u aanvragen/reserveren?


Waar wilt u een afspraak voor maken?

Kasteel Woerden schermclinic

EN GARDE ~ Break Schermclinics ~ Schermclinic in Kasteelsferen

Uw zakelijk evenement net even iets anders inrichten? Boek dan naast uw bijeenkomst een schermclinic in Kasteel Woerden.  Leer schermen van topschermer 'maître d'Escrime op internationaal niveau, Ruud Makarawung, en maak uw zakelijk evenement helemaal compleet in Kasteelsferen.

Uw evenement verder aanvullen? Een historische wandeling door het stadscentrum van Woerden is een leuke aanvulling op uw evenement. 

 

FINCH discoteam

Succes verzekerd wanneer de DJ's van FINCH discoteam komen draaien op je feest! De enige echte huis DJ's van Kasteel Woerden weten er iedere keer weer een onvergetelijk feest van te maken, met mooie shows en vele aanvullende opties om de zaal en het feest verder aan te kleden. Ze spelen met hun muziek als geen ander in op de sfeer én het publiek dat ze voor zich hebben. Jullie wensen zijn daarbij belangrijk, dus die kunnen jullie desgewenst uitgebreid bespreken, bijvoorbeeld tijdens één van de kennismakingsavonden die ze wekelijks in hun showroom organiseren. Kortom: voor een goed feest moet je zeker eens bij FINCH discoteam kijken!

Finche1
Finche2
Finche3

Purple Haze Sound & Lights

 

Technische assistentie, een uitgebreid programma met veel audio visuele uitdagingen, een DJ geboekt zonder DJ spullen? Het team van Purple Haze kan dit allemaal verzorgen. Eigenlijk kunnen wij wel zeggen dat zij dagelijks bij ons te gast zijn. Het kasteel kennen zij op hun duimpje en dat is fijn, hierdoor kunnen zij precies de juiste spullen leveren, passend voor iedere ruimte!

ph
karitp

Karit Patisserie

Op een steenworp afstand van het kasteel is er een heel lekkere winkel! Hier worden de mooiste bruidstaarten gemaakt. Wij zijn fan vanaf het eerste uur dat Karit Patisserie hier in Woerden is gevestigd. Maak een afspraak, proef en geniet van alle mogelijkheden die de patissiers bieden.

Bloemrijke verleiding

Kasteel Woerden werkt graag met ondernemers uit de omgeving, Melanie Schulte van Bloemrijke Verleiding is daar een goed voorbeeld van. Iedere keer maakt zij er, samen met haar team, weer een prachtig geheel van. Want zeg nou zelf, bloemen bij een huwelijk, diner of borrel is een grote meerwaarde tijdens de dag. Maak een persoonlijke afspraak en hoor van de specialisten wat de mogelijkheden zjin. Doordat zij het kasteel goed kennen kan er een goed advies gegeven worden!

bloemrijke verleiding1
tuktuk

JR-Ballonservice & Koffie tuk-tuk

Een huwelijk, een babyborrel of een verjaardagsfeest, ballonnen kunnen altijd! Groot, klein, met verlichting of in hart vorm…niets is te gek bij JR-Ballonservice. Wij hebben al jarenlang een zeer fijne samenwerking met Jeroen Romijn van JR-Ballonservice.

Ontvangst met vers gemaakte koffie in de buitenlucht op de Binnenplaats van het kasteel. Of, na een meeting of feest een koffie to-go. Heerlijk toch en nog leuker is het wanneer deze gemaakt wordt door een professionele barista. Compleet met Tuktuk worden er op de Binnenplaats de meest lekkere koffie’s gemaakt. Een absolute aanrader vinden wij De Koffie Tuk tuk uit Woerden!

Stretchtent-huren.nl

‘Uw bruiloft of trouwfeest op een unieke manier vieren? Kies voor een sfeervolle stretchtent van Strecthtent-huren.nl. Combineer een tent met sfeervolle verlichting, meubilair en passende decoratie voor een verrassend effect en geniet van een onvergetelijke dag!

Wij kunnen de stretchtenten geheel naar uw wens inrichten met bijvoorbeeld onze champagneboom, lantaarns, witte loper of een wensboom. Stretchtent-huren.nl ontzorgt u graag!'

Carpe_Diem_stretchtent
Sterre

Sterre productions

Gegarandeerd kippenvel bij je huwelijksceremonie en misschien nog wel een traan…begeleid door haar pianist brengt Fleur de mooiste liedjes ten gehore. Met haar brede repertoire is er voor ieder bruidspaar wel een liedje wat er bij je past. Onze prefered supliers zijn 5x per jaar te gast tijdens onze open dag, ook Fleur is dan meestal te gast en brengt graag haar muziek ten gehore! 

Dolfina Photography

Dolfinaphotography legt al jullie mooie momenten samen vast

"Jullie zijn al maandenlang bezig met voorbereidingen om van jullie trouwdag de mooiste dag ooit te maken. Voor mij is het al jarenlang iedere keer weer een eer om deze bijzondere dag te mogen vastleggen met mijn camera. Het resultaat: een prachtig album met herinneringen om jullie je trouwdag keer op keer weer een beetje te laten beleven". 

wedding fotograaf dolphina fotografy
fotohokje

Portret-hokje

Al langere tijd een hit bij een huwelijksfeest of zakelijk evenement, geen bruidssuikers of goodiebag mee naar huis maar een fotostrip met 3 foto’s en tekst en/of logo.

Ook het Portret-hokje is weer een voorbeeld van een ondernemer uit de omgeving waar we een fijne samenwerking mee hebben. 

Kimagestyle

Kim van Kimagestyle is een jonge onderneemster met passie voor beauty en styling!

"Ik kan je helpen om er stralend uit te zien, inzichten te krijgen over wat mooi bij je past. Ik kan je een workshop geven over pasvormen, kleuren en visagie zodat je op je bruiloft jezelf professioneel kunt stylen. Of geef het op je dag uit handen, zodat je je ochtend of middag op een ontspannen manier kunt beginnen met een relaxt verwengevoel. Dus je hoeft je echt niet druk te maken over je looks. Je gaat shinen met een stralende huid, een kapsel waar je altijd al van droomde, je gaat jezelf prachtig voelen" Kim. 

Bruidsstyling kasteel woerden
bw

Best Western Woerden

 Een overnachting bij Kasteel Woerden behoort helaas niet tot de mogeljikheden. Niet getreurd, op een steenworp afstand van onze locatie ligt het Best Western Woerden met 64 mooie kamers. Bent u op zoek naar een 24 uur arrangement of wilt u blijven overnachten in Woerden na een feestavond dan is het Best Western Woerden een echte aanrader!

Susan Mertens - Live painting

Kunst met een wel zeer persoonlijke touch en een uniek aandenken aan je huwelijksdag, dat is wat Susan Mertens kan verzorgen. Je huwelijksceremonie, diner of feest vastgelegd op doek, daar kan geen enkele van Gogh of Picasso tegen op! Samen met Susan bepaal je de grootte van het doek en de kleurstelling. Live painting is gegarandeerd een toegevoegde waarde voor ieder huwelijk.

Susan
Defining Moments Kasteel Woerden

Defining Moments Photography

Defining Moments Photography verzorgt stijlvolle en eigentijdse bruidsfotografie die de momenten van vandaag en de herinneringen van morgen vastlegt.

Het verhaal van jullie dag wordt op een documentaire manier verteld door middel van beelden die de emoties en gebeurtenissen op een authentieke manier weergeven. Indien gewenst kan dit met een tweede fotograaf erbij, zodat ook de kleine momenten tussen de grote momenten voor altijd vereeuwigd kunnen worden. En jullie de gebeurtenissen en emoties van de dag later keer op keer kunnen herbeleven.

Capturing the moments of today that will become the memories of tomorrow.  

Team4Events

'Bij een bruiloft horen ook kinderen! Team4Events verzorgt kindervermaak tijdens bruiloften, jubileums of verjaardagsfeestjes. Geheel in thema kunnen de kinderen knutselen, geschminkt worden, een kook- of bakcursus voor kinderen volgen, spelletjes spelen en meer. Kinderen blij, ouders blij! Team4Events zorgt voor een feestje voor iedereen!

kinderopvang kasteel woerden

Dinerspel

Alweer enige tijd biedt Kasteel Woerden in samenwerking met Dinerspel.nl betaalbare en amusante dinerspel arrangementen. Denk bijvoorbeeld aan spannende en humoristische moorddiners, een gezellig Hollandspel of het heerlijke Food&Fun Culi Spel. Geschikt voor groepen van 8 tot 70 personen. Interactief, entertainend en zeer compleet. De ideale invulling voor een geslaagd vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of familiefeest. Behalve met diner ook te combineren met een lunch of High Tea. Kasteel Woerden verzorgt het culinaire deel geheel naar uw wensen en Dinerspel.nl maakt er met uw medewrking een onvergetelijke avond of middag van.