Wanneer wil je eten?

Sluiten

Offerte/Brochure aanvragen / Plaats reserveren?

Heerlijke thee 

Geniet van geurige bloementhee, huisgemaakte brownies, boterkoek en carrotcake. Daarnaast serveren wij uiteraard English scones met clotted cream, Engelse sandwiches, bonbons en macarons. De High Tea is uit te breiden naar uw persoonlijke wensen, met bijvoorbeeld een verfrissend glas prosecco.

Reserveren

Reserveer direct voor een middag genieten. Wij bakken onze patisserie dagelijks vers af, om te zorgen dat u en uw gezelschap ook van al onze lekkernijen kunnen genieten, vragen wij u vriendelijk te reserveren voor de high tea. Al vanaf € 22,50 per persoon.

Verrassend lekkere wijnen

Tijdens deze high wine kunt u genieten van 3, 4 of 5 glazen heerlijke wijn, met bij iedere wijn een selectie van bijpassende culinaire en seizoensgebonden hapjes. Vooraf serveren wij vers brood met tapenades. Wij serveren u biologische wijnen uit onze kasteelselectie. Een feestelijk glas prosecco behoort ook tot de mogelijkheden. 

Reserveren

Reserveer direct voor een middag of avond genieten met onze high wine. 
De high wine is beschikbaar vanaf een 3 glazen arrangement inclusief hapjes voor € 27,50 per persoon. 

Speciaalbier

U start de high beer met een amuse om de eet- en drinklust te stimuleren. Bij de proeverij van 3, 4 of 5 speciaalbieren van Brouwerij De Leckere geniet u van bijpassende happen bestaande uit verschillende kazen, worst, vleesspies, gegrilde groente en grof brood met biertapenade, aioli en mosterdmayonaise. Afhankelijk van het seizoen serveren wij diverse bieren variërend van een dubbel tot een trippel, een blond tot een abdij en een wit tot een bock. Natuurlijk is de high beer ook uit te breiden met extra bieren.

Reserveren

Reserveer direct voor een middag genieten met de high beer in ons Kasteel. 
De high beer is beschikbaar vanaf een 3 glazen arrangement met hapjes voor € 25,00 per persoon.