Wanneer wil je trouwen?

Sluiten

Offerte/Brochure aanvragen?

Wat wilt u aanvragen?aankomst

Officiële én vrije trouwlocatie

Op zoek naar een unieke, historische locatie om elkaar jullie jawoord te geven? Het Kasteel is het meest imposante monument van Woerden met een geschiedenis van ruim 600 jaar. Al eeuwenlang worden hier huwelijksfeesten gevierd. Na een grote restauratie is het kasteel in 2007 benoemd tot officiële trouwlocatie. Hét moment waar een bruiloft eigenlijk om draait, is natuurlijk het moment dat jullie ‘ja’ zeggen tegen elkaar. Dat willen jullie natuurlijk niet zomaar ergens uitspreken. Wij bieden een prachtig, sfeervol alternatief voor het gemeentehuis. Een unieke trouwlocatie, waar een geweldig trouwfeest gevierd kan worden met iedereen die jullie lief is.

Locatie voor de hele dag

Dankzij de centrale ligging is jullie bruiloft goed bereikbaar voor al jullie gasten vanuit heel Nederland. Met een ruime keuze aan stijlvolle zalen heb je dé geschikte locatie voor jullie fotoreportage, huwelijksvoltrekking, bruiloftsdiner, receptie en trouwfeest. Wij ondersteunen graag bij alle voorbereidingen en zaken die om de hoek komen kijken. Zo wordt jullie trouwdag een dag om nooit te vergeten!

huwelijk_binnenplaats
kw-trouwen-ridderzaal

Trouwen in de Ridderzaal

Laat je overtuigen door het pronkstuk, de indrukwekkende Ridderzaal van Floris V. Door onze gasten verkozen tot dé mooiste trouwzaal van het Groene Hart. Het dak van de Ridderzaal laat zich kenmerken door een unieke bouwstijl uit de 15e eeuw. Kom gerust langs en ontdek of jullie jezelf hier zien zitten tegenover de trouwambtenaar, klaar om het jawoord uit te spreken.