Wanneer wil je trouwen?

Sluiten

Offerte/Brochure aanvragen?

Wat wilt u aanvragen?Diner

Het diner is een speciaal onderdeel van jullie bruiloft. Samen met intimi nuttigen jullie de eerste maaltijd als getrouwd stel. Bij een bijzonder moment hoort natuurlijk een bijzondere locatie. Geniet samen van de heerlijkste gerechten, vers bereid in onze eigen keuken. 

Hoe jullie het huwelijksdiner ook in gedachten hebben, bij Kasteel Woerden is alles mogelijk. Kies bijvoorbeeld een walking dinner, uitgeserveerd diner van meerdere gangen of een dinerbuffet met de heerlijkste gerechten. Lekker weer? Kies dan voor een BBQ-buffet op ons zonovergoten terras. Informeel tafelen? Dan is een shared dinner dan echt iets voor jullie!

catering_3
eten
diner-huewlijk
vd

Biologisch en seizoensgebonden

Wij werken zoveel mogelijk met biologische en seizoensgebonden streekproducten. Of jullie nu kiezen voor een stijlvol diner aan een lange tafel, een feestelijke lunch of een BBQ-buffet; de mogelijkheden zijn talrijk. Alle culinaire verrassingen worden in onze eigen keuken bereid.

Altijd vers en zeker op een bruiloft met extra veel liefde. We adviseren jullie op culinair gebied, zodat de culinaire invulling van jullie huwelijksdiner aan alle wensen voldoet. 

biologisch