Wanneer wil je trouwen?

Sluiten

Offerte/Brochure aanvragen?

Wat wilt u aanvragen?Huwelijksfeest

Natuurlijk draait de bruiloft om het jawoord. Maar het klapstuk van de dag is toch het huwelijksfeest. Op Kasteel Woerden wordt al 600 jaar gefeest. Laat een spetterend trouwfeest dus maar aan ons over. Samen organiseren we een avond om nooit te vergeten.

Jullie beleven een geweldige feestavond in een van de prachtige zalen die het kasteel rijk is. De stijlvolle zalen hebben stuk voor stuk een verrassend interieur. In overleg met het bruidspaar richten wij de zaal in, zodat het bruiloftsfeest precies de uitstraling heeft die er gewenst is. DJ show of entertainment? We adviseren graag of regelen het allemaal.

dj-muziek

Onbezorgde gastvrijheid

Wij staan voor onbezorgde gastvrijheid. Wij ondersteunen vanaf de eerste kennismaking bij de voorbereiding van de bruiloft en alle zaken die om de hoek komen kijken bij de organisatie van een huwelijksfeest. Van de catering, aankleding en het inrichten van de zaal tot het bedenken van een eventueel thema passend bij alle wensen en jullie gasten. Een persoonlijke benadering staat bij ons voorop.

 

Uitstekend bereikbare feestlocatie

Woerden ligt in het midden van het land en is zowel met de auto als met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. Of jullie gasten nu uit Utrecht, Rotterdam of Den Haag komen, of uit andere delen van Nederland. Willen jullie in de buurt overnachten? Ook daar adviseren wij jullie graag verder in.

“Onvergetelijke bruiloftsdag gehad in Kasteel Woerden!”

Sandra van Broekhoven via www.toptrouwlocaties.nl