Wanneer wil je trouwen?

Sluiten

Offerte/Brochure aanvragen?

Wat wilt u aanvragen?receptie2

Unieke locatie

Zijn jullie op zoek naar een unieke locatie om jullie trouwreceptie te organiseren? Verras jullie gasten met een sfeervolle receptie in Kasteel Woerden. Samen met jullie organiseren wij een tot in de puntjes verzorgde trouwreceptie. Terwijl jullie gasten genieten van een stijlvol aangeklede ruimte en heerlijke versnaperingen, kunnen jullie onbezorgd genieten van alle felicitaties.

Onbezorgde gastvrijheid

Na de officiële ceremonie is het tijd voor felicitiaties en om samen te proosten en een bruidstaart aan te snijden! Een trouwreceptie biedt iedereen die dat wil de gelegenheid jullie als bruidspaar te feliciteren. Naaste familie en vrienden, maar ook gasten die iets minder dicht bij jullie staan. In overleg met jullie organiseren we een trouwreceptie die helemaal aan jullie wensen voldoet in een van de ruimtes die het Kasteel rijk is. Dankzij de onbezorgde gastvrijheid kan het bruidspaar zich op de dag zelf volledig op de gasten richten. Wij zorgen voor de rest. Van aankleding en inrichting van de ruimte tot een culinaire invulling passend bij jullie wensen en jullie gasten. Heerlijke drankjes, exclusieve hapjes of misschien gewoon een grote schaal bitterballen. Onze ervaren keukenbrigade bereidt het met liefde voor op basis van verse ingrediënten. 

trouwen-receptie-taart
We hebben echt super genoten van onze huwelijksdag! We vonden de organisatie vanuit Kasteel Woerden ook erg goed geregeld en zijn dus zeer tevreden over het verloop van de dag. - Jansje & Andreas