Reserveren/afspraak?

Sluiten

Offerte/Brochure aanvragen / Plaats reserveren?

Wat wilt u aanvragen/reserveren?


Waar wilt u een afspraak voor maken?

De magische dag van Yura en Martijn ~ 6 december 2019 

"Wat een geweldige dag hebben wij gehad op 6 december. Precies zoals wij in gedachten hadden. Alles met Akia besproken en alles was ook mogelijk! Echt geweldig. Ook de gasten waren zeer te spreken over de locatie en het eten! Wij hadden onze "tapas "dinner keuze en niets was te gek, overvloed aan eten en iedereen was er dol op. Daarbij is een dinner in de gewelven echt geweldig! Ook het feest was top! Wij raden de locatie zeer zeker aan!" 

79232554 2540343776078740 6528346914075705344 o
denise en mark trouwen in kasteelwoerden

Mark en Denise ~ 29 mei 2019

We hebben een geweldige trouwdag gehad op deze locatie! Het plannen van onze trouwdag verliep heel prettige dankzij goede communicatie met Akia (ons contact persoon). Zij was bijzonder vriendelijk en enthousiast. Beantwoorden vragen via de mail erg snel (en ik heb er best veel gesteld). Er waren veel mogelijkheden en het kasteel was erg flexibel met onze wensen. Personeel ook ontzettend vriendelijk. Wij hebben geen seconde spijt gehad van onze keuze voor deze locatie! 

Mark en Denise Hermsen 

 

De overgetelijke dag van Eduard en Rianne ~18 april 2019

Op donderdag 18 april 2019 zijn wij getrouwd in Kasteel Woerden. We kijken terug op een onvergetelijke dag! Het is een prachtige locatie met veel mogelijkheden. We hebben dan ook gebruik gemaakt  van de verschillende zalen. Vooral de Ridderzaal en gewelven waren onze favoriet! Het contact met het Kasteel verliep altijd prettig. Onze vragen werden snel beantwoord door onze contactpersoon Renee. We mochten altijd langskomen om de locatie nog even te bekijken en we mochten een dag van te voren nog beslissen of we gebruik wilden maken van het terras. Het was uiteindelijk een zonnige dag, dus we hebben ook genoten op het terras van het Kasteel. Op de dag zelf verliep alles precies zoals gehoopt. Toen er meer gasten aanwezig bleken te zijn, tijdens de ceremonie, werden er snel stoelen bij gehaald. Het personeel was vriendelijk en flexibel. We kregen van onze gasten veel complimenten over de locatie. De bediening was top. Het eten was erg goed en veel van onze wensen konden vervult worden. Wij kunnen Kasteel Woerden zeker aanbevelen! 

Eduard en Rianne Nagel

Rianne en eduard trouwen bij kasteel woerden
Eduardenriannekasteelwoerden
R

Het sprookjesachtige huwelijk van Rajesh en Samantha

Op 5 april 2019 stapten Rajesh en Samantha samen in het huwelijksbootje. Zij vierden de liefde met al hun vrienden en familie bij Kasteel Woerden.

Zon, een strakblauwe lucht en heel veel liefde.

Lees hier het mooie verhaal van Rajesh en Samantha. 

We zijn erg tevreden over hoe alles is gegaan en zijn blij met de hulp en het meedenken van onze huwelijksadviseur Akia. Ook de ceremoniemeesters waren enthousiast over de samenwerking en de locatie. Nogmaals bedankt! Jullie hebben een grote bijdrage geleverd in het realiseren van onze bruiloft. We zijn blij en dankbaar dat alles zo is gegaan.
A & S ~ 12 april 2019

Guilherme & Sharon ~ 22 december 2018

"In november besloten we om te trouwen en 6 weken later hebben we onze droombruiloft gehad"

Lees hier meer

Huwelijksdag Kasteel Woerden
Suzan en Andy huwelijksdag Kasteel Woerden

Suzan en Andy ~ 7 september 2018

Na een eerste kennismaking met het Kasteel tijdens de "Open Top Trouwlocatie Route" waren we gelijk weg van deze locatie. De mogelijkheden van ruimtes sprak ons het meeste aan. Gedurende onze huwelijksdag hebben wij gebruikt gemaakt van diverse ruimtes in het kasteel. We kregen de gelegenheid de locatie alvast 1 dag van tevoren in te richten waardoor de huwelijksdag zelf voor onze ceremoniemeesters ook heel prettig begon. De ceremonie was super romantisch in de Ridderzaal, vervolgens taart & toost en daarna een borrel op het terras. Ons "shared dinner" was heerlijk, de aankleding van de tafel was prachtig en het eten was echt top. Fijn dat dit ook allemaal naar eigen wens kon worden ingedeeld. Vervolgens was het tijd om te feesten en hebben onze dag dan ook afgesloten met een fantastisch feest, verzorgt door Finch Discoteam. 

Fotograaf: Abe van Ancum fotografie

Cuong en Tuyet ~ 1 september 2018

"Trouwen op een kasteel is een meisjesdroom die uitkwam voor mij mede door kasteel Woerden.

Na een eerste prettige kennismaking met Akia en rondleiding door het hele kasteel waren we direct verkocht. Toen volgden een aantal afspraken op het kasteel met Akia om te bespreken hoe we onze dag graag ingevuld zouden willen hebben. Veel werd in detail besproken en vastgelegd op de mail. Dit laatste is zeker aan te raden. Toen was het op zaterdag 1 september 2018 zo ver. We trouwden in de Ridderzaal, die er heel bijzonder uit zag en zeer geschikt was voor een intieme ceremonie. Na de ceremonie hebben we de receptie gehouden op het buitenterras waar je uitkijkt op het water en de kerk van Woerden. Hier werd onze bruidstaart aangesneden en hebben we samen met onze familie en vrienden geproost op ons huwelijk. Het personeel was erg behulpzaam! Na de receptie hebben we onze fotoshoot gehouden in het Brediuspark, 5 minuten lopen van het kasteel. Al met al hebben wij een droombruiloft gehad op kasteel Woerden en raden we iedereen aan om hier te trouwen!"

huwelijk in kasteel woerden
Patrick_en_Petra

"25 mei 2018: Een onvergetelijke huwelijksdag"  ~ Patrick & Petra 

Wij hebben een onvergetelijke dag gehad op kasteel Woerden. In de voorbereidingen hebben we fijn contact gehad met de medewerkers van het kasteel waaronder Renee Ende. Zij heeft goed meegedacht om onze ideeën te kunnen realiseren. In de week voor het huwelijk nog even contact gehad de details door te spreken. Ons ceremonieteam heeft veel vrijheid gehad om de locatie naar onze smaak te versieren en in te richten met hulp van de medewerkers van het kasteel. Gelukkig zat het weer mee en hebben wij kunnen genieten van het terras voor de borrel en het diner, met complimenten voor de chef. Trouwen in de ridderzaal was echt heel bijzonder; de omgeving en de sfeer maakte het plaatje compleet. Wij hebben het feest gehouden in het restaurant zodat onze gasten ook nog konden genieten van het terras en uitzicht vanaf het kasteel. Wij kijken met een goed gevoel terug op de dag.

Kasteel Woerden was voor ons de perfecte locatie en het ‘Kasteel-team’ is top!

Op 28 juli 2017 trouwden Menno en Iris uit Leiden Kasteel Woerden. Wat hebben wij hier een prachtige dag beleefd! De locatie is natuurlijk ontzettend mooi (gewelven zijn prachtig om te dineren, ceremoniezaal is romantisch en intiem en het restaurant is gemaakt voor een goed feest), maar vooral het personeel is buitengewoon leuk, vriendelijk, flexibel en enthousiast! Wij hadden het gevoel dat iedereen, zowel voorafgaand aan de bruiloft als op de dag zelf, zijn uiterste best deed om er voor ons de mooiste dag ooit van te maken! Het diner was, namens ons en al onze gasten, overheerlijk en in overvloed. De bediening tijdens het feest was ook erg goed en het was geen enkel probleem dat het feest en tijdje langer doorging dan in eerste instantie was gepland, omdat de dansers niet van de dansvloer waren af te slaan. Kortom, het Kasteel Woerden was voor ons de perfecte locatie en het ‘Kasteel-team’ is top! 

Iris en Menno
taart buiten

We waren meteen verkocht!

Op 9 september 2017 zijn wij, Julia en Bart, getrouwd in Kasteel Woerden. Via de Open Trouwlocatie kwamen wij bij deze locatie terecht en we waren meteen verkocht! De communicatie met ons aanspreekpunt verliep ontzettend goed! Ze heeft in veel dingen meegedacht, was altijd erg goed bereikbaar bij vragen en had elke keer alle zaken goed op orde. Ook op de dag zelf verliep alles precies zoals gehoopt. We begonnen de dag met onze huwelijksceremonie in de Ridderzaal. Daarna receptie met taart aansnijden in de Van Rhenenzaal. Begin van de avond een diner in de Gewelven. We kregen veel complimenten van onze gasten over het heerlijke eten. We hebben onze dag afgesloten met een mooi feest in het restaurant. Kortom: je kan voor veel verschillende programmaonderdelen bij Kasteel Woerden terecht. Wat ook ideaal is aan deze locatie is de bereikbaarheid met het OV. Ook voldoende hotels in de buurt voor onze gasten. Wij kunnen Kasteel Woerden aan iedereen aanraden!

Onvergetelijke bruiloft van Lilian & Michael

Lilian & Michael zijn op 1 juni 2016 getrouwd bij Kasteel Woerden. Het was een prachtige dag met heerlijk weer... 

Lees meer...

kw-trouwen-ridderzaal
ceremonie-stel

De bijzondere dag van Jansje & Andreas uit Amsterdam

Jansje & Andreas zijn getrouwd op 2 juli 2016 en hebben er helemaal hun eigen draai aan gegeven. 

Lees meer....

Het Kasteel is gewoon echt een aanrader!

Asu & Marja uit Woerden stapten 01 juli 2017 in het huwelijksbootje. ''We hebben werkelijk genoten van de hele dag. Alles was tot in de puntjes geregeld en goed verzorgd. Het personeel was super vriendelijk en waren er als ze je nodig had. Alles was gewoon zoals het moet zijn op een bruiloft. Ook de terugkoppeling vanuit het Kasteel was erg fijn en er wordt goed geluisterd naar je wensen. Het klopte gewoon die dag en hebben we letterlijk tot het eind van de avond gedanst en gefeest. Het Kasteel is gewoon echt aanrader!''

Ringen
kim

Het fantastische huwelijksfeest van Kim & Toon

Kim: 'Wij hebben een dag uit 1000en gehad en dat mede dankzij Kasteel Woerden. Derhalve raad ik deze locatie ook eenieder aan.'

Lees meer...

Complete huwelijksdag mét swingend feest van Wendy & Martijn

Wendy en Martijn uit Boskoop hebben de complete huwelijksdag bij Kasteel Woerden gevierd. Het begon met een prachtige ceremonie en de dag eindigde met een swingend feest.

Lees meer...

wendy en martijn
ronald en yvette1

De zomerse bruiloft van Ronald & Yvette

Ronald en Yvette zijn op een zaterdag in september getrouwd.. een prachtige zomerse dag voor een stralend bruidspaar.

Lees meer...

'Beter dan we hadden durven dromen!' - Paul & Anna

Paul & Anna uit Rotterdam zijn hier in 2016 getrouwd. Op de dag zelf ging de lift helaas kapot maar gelukkig was het prachtig weer en hebben we de ceremonie naar de binnenplaats kunnen verplaatsen. Het was even rennen en vliegen maar het is gelukt om alle stoelen, pilaren en bloemstukken optijd op de binnenplaats te krijgen voordat het bruidspaar de brug opkwam.

Lees hier de referentie van Paul & Anna

pa
referentie

Ron en Lisanne uit Meerkerk:

"Lisanne en ik hebben gisteren een fantastische dag gehad en dat was mede dankzij Kasteel Woerden. Van de bediening tot aan de oppas-nanny was helemaal in orde. Daarnaast hebben wij ook erg genoten van de heerlijke hapjes en het uitgebreide, luxe diner. Al met een super dag! Dank hiervoor!"

Dieuwke & Has uit Utrecht

''Gisteravond hebben wij dankzij jullie en jullie personeel een FANTASTISCHE bruiloft gehad op het kasteel. Het liep gesmeerd, heerlijk gegeten, gedronken, gefeest, genoten. Onze zeer grote dank daarvoor! Willen jullie dit ook overbrengen aan jullie collega's van de bediening en keuken? Wij gaan nu op reis en gaan nagenieten van een waanzinnige dag."

ref8

"Kasteel Woerden is een super locatie om te trouwen"! - Imke en Erik ~ 20 april 2018

“Op 20 april 2018 zijn wij getrouwd op Kasteel Woerden. Kasteel Woerden is een super locatie om te trouwen. Het is een mooie plek met veel mogelijkheden mede door de verschillende zalen waar je uit kan kiezen. De communicatie verliep heel soepel, onze vragen werden snel beantwoord. We voelde ons ook nooit bezwaard om vragen te stellen. Op de dag van de bruiloft was er iemand aanwezig die, in overleg met de ceremoniemeester, er voor zorgde dat alles goed verliep, dit hebben wij als zeer prettig ervaren. We hebben een onvergetelijke bruiloft gehad en als we het over zouden moeten doen, zouden we zeker nog een keer voor Kasteel Woerden kiezen.”

- Imke en Erik. 

Wij zijn op 11 juni 2019 getrouwd bij Kasteel Woerden. Het contact met het kasteel Woerden verliep erg goed, de medewerkers waren vriendelijk. Als we een vraag hadden konden we altijd bellen of mailen en kregen we dezelfde dag nog een antwoord. Op de bruiloft was alles perfect geregeld. We hoefden ons nergens zorgen om te maken, het kasteel had alles goed geregeld. Wij raden deze locatie zeker aan iedereen aan! ~ Maikel en Marileen