Reserveren/afspraak?

Sluiten

Offerte/Brochure aanvragen / Plaats reserveren?

Wat wilt u aanvragen/reserveren?


Waar wilt u een afspraak voor maken?

paulenanna

"Beter dan we hadden durven dromen!"

Paul & Anna uit Rotterdam zijn hier in 2016 getrouwd. Op de dag zelf ging de lift helaas kapot maar gelukkig was het prachtig weer en hebben we de ceremonie naar de binnenplaats kunnen verplaatsen. Het was even rennen en vliegen maar het is gelukt om alle stoelen, pilaren en bloemstukken optijd op de binnenplaats te krijgen voordat het bruidspaar de brug opkwam.

Lees hier de referentie van Paul & Anna; 

 

"Onze trouwdag was echt nog beter dan dat we hadden durven dromen. Het was wel even spannend toen we hoorden dat de lift kapot was, maar de verhuizing naar de binnenplaats was zo snel en mooi geregeld! We blijven het wel grappig vinden dat jullie op jullie facebook pagina reclame met trouwen in de ridderzaal of op de binnenplaats. Wij hebben beide plekken zo gehad. We zijn namelijk met de fotograaf ook nog boven geweest om daar een aantal foto's te maken. Zodra we de foto's binnen hebben dan zullen we er een aantal met jullie delen! 

Het diner was helemaal geweldig. De bbq was echt super! Vrienden van ons hadden er zelfs een uur misselijk zijn voor over om nog een keer op te scheppen van het dessertbuffet. 

Het feest was helemaal geweldig. Iedereen had het helemaal naar zijn zin. 

We willen jullie nogmaals heel erg bedanken voor deze geweldige dag. Het is een dag geworden om nooit meer te vergeten! Het was in 1 woord fantastisch!"