Reserveren/afspraak?

Sluiten

Offerte/Brochure aanvragen / Plaats reserveren?

Wat wilt u aanvragen/reserveren?


Waar wilt u een afspraak voor maken?

bord

Een dag uit duizenden!

Kim en Toon uit ter Aar zijn getrouwd op een warme zomerdag. Ze hebben geborreld op het terras, gedineerd in het restaurant en de feestavond in de Ridderzaal/van Montfoortzaal gevierd. Na afloop hebben we van het bruidspaar een erg lovende recensie ontvangen; 

Kim: 'De aankomst op de binnenplaats van het kasteel is op zichzelf staand al speciaal en de locatie biedt daarnaast veel zaal en buitenmogelijkheden met allemaal een eigen sfeer. Wij hebben een dag uit 1000en gehad en dat mede dankzij Kasteel Woerden. Derhalve raad ik deze locatie ook eenieder aan. Deze zalen liggen aaneengesloten (met een grote opening) en daarom perfect om een zitgedeelte en dansgedeelte te creëren.

In het algemeen zou ik zeggen: Erg flexibel en klantvriendelijk personeel; Hapjes en drankjes in overvloed; Goede locatie voor bands en dj's en ook zeker een hele mooie foto locatie!! P.s. klinkt raar maar er is een lift en minder validen toilet aanwezig

Aankomst, borrel en feest waren suuuuuper! Wij kijken terug op een onvergetelijke dag (tot nu toe zelfs ons mooiste) dus trouwen bij jullie is een aanrader. En dat krijgen we van iedereen terug. De locatie, bediening, hapjes en drank waren perfect voor elkaar. Complimenten van al onze avondgasten geven we bij deze door.  

Kortom alle ingrediënten waren aanwezig om er een onvergetelijke avond van te maken en dat hebben we gedaan, vanaf het begin tot het eind was het feest!