Reserveren/afspraak?

Sluiten

Offerte/Brochure aanvragen / Plaats reserveren?

Wat wilt u aanvragen/reserveren?


Waar wilt u een afspraak voor maken?

Zon, een strakblauwe lucht en heel veel liefde

Op vrijdag 5 april 2019 was het zover. Wij, Rajesh en Samantha, stapten in het huwelijksbootje. Al vroeg uit de veren, (slapen was natuurlijk ook onmogelijk!) om ons klaar te maken voor de grote dag. Het weer, strakblauw met een zonnetje, dus dit kon in ieder geval al niet meer misgaan

Samanthaenrajeshbij2
R

Samantha en Rajesh vertellen over hun huwelijksdag...

Na een prachtige ontmoeting bij het ouderlijk huis van de bruid vertrokken wij richting onze droomlocatie, Kasteel Woerden. Een sprookjesachtige locatie waarmee we kennismaakten tijden de Opentoptrouwlocatie route. We hebben die dag veel kastelen bezocht, maar dit kasteel sprong eruit. Het kasteel beschikt over diverse ruimtes, waardoor het lijkt alsof je elke keer weer bij een nieuwe locatie aankomt. Wat ons erg aansprak was de moderne inrichting en de sfeer in vergelijking tot andere kastelen.

Rond 13.00 uur arriveerden wij bij Kasteel Woerden voor onze fotoshoot. De brug en oprijlaan waren prachtig versierd met ballonbloemen en ballonpilaren. Het moment dat wij de ridderzaal betraden voor de ceremonie was magisch! Deze ruimte is een echte eyecather. De kroonluchter zorgt samen met alle kaarsen voor mooie verlichting, waardoor alle kasteelelementen duidelijk zichtbaar worden.

Na de ceremonie volgde het proostmoment met aansluitend een borrel. Rond 17.30 uur was het tijd voor het diner in de Gewelven. Wij zijn het erover eens dat dit de mooiste ruimte is van Kasteel Woerden. De gasten ervaarden echt het ‘wauw-effect’ toen de deuren van deze zaal openden. We dineerden met iedereen aan een lange, strak gedekte tafel. We hebben gekozen voor het concept ‘shared dinner’, een absolute aanrader! Meerdere, heerlijke gerechten werden opgediend. Je kunt pakken wat je lekker vindt en er ontstaat een heel ontspannen sfeer. Het personeel hield bij het opdienen ook goed rekening met speeches.

 

Samanthaenrajeshbij
Huwelijk
smaantha en rajesh

Spetterend feest met Wolter Kroes

Tot slot volgde het feest. En wat voor één..
Ondanks dat de hele dag geweldig was, was dit toch wel het hoogtepunt. 
We merkten dat iedereen het ontzettend naar z’n zin had. Er werd gedanst, er werd gebruik gemaakt van de hapjes en snack kar en er werd onbeperkt gedronken. 
Het feest was compleet toen Wolter Kroes als verassing langs kwam om wat nummers te zingen. Zo konden niet alleen wij, maar ook het personeel van Woerden genieten van dit privéconcert.     

Inmiddels gaan we al ruim een maandje getrouwd door het leven, maar als we terugdenken aan deze dag, dan worden we weer helemaal euforisch. Wij kunnen nu concluderen dat dit tot nu toe de mooiste dag was van ons leven en hier heeft Kasteel Woerden een heel grote rol in gespeeld!

Samanthaenrajeshbij2