Wanneer is het event?

Sluiten

Offerte/Brochure aanvragen?

Wat wilt u aanvragen?Helemaal naar uw wensen

Een goede zakelijke bijeenkomst begint met een aansprekende en bereikbare locatie. Het centraal gelegen Kasteel Woerden leent zich uitstekend als inspirerende accommodatie voor al uw zakelijke evenementen. Of u nu een training organiseert of u zoekt een representatieve vergaderlocatie. Met een ruime keuze aan stijlvolle zalen krijgt u bij ons dé geschikte locatie voor iedere bijeenkomst. Samen met u organiseren wij de bijeenkomst helemaal naar uw wensen.

Beoordeling Meetingreview

Capaciteit en mogelijkheden

 • Perfecte locatie voor congressen, productpresentaties, vergaderingen, trainingen, events, seminars, recepties, zakelijke lunches, diners, borrels en personeelsfeesten. Rustig gelegen aan het water aan de rand van het historische centrum van Woerden
 • Voor kleine en grote bijeenkomsten (maximaal 600 personen)
 • Max. receptie capaciteit in één zaal 225 gasten
 • Max. lunch/diner capaciteit in één zaal 150 gasten
 • Max. vergadercapaciteit in één zaal 120 gasten
 • Alle vergaderzalen hebben daglicht
 • Moderne audiovisuele apparatuur
 • Goede bereikbaarheid (3 minuten van de A12 en 300 meter van station Woerden)
 • Centraal in Nederland en in de randstad

  

 • Gratis parkeergelegenheid (op basis van beschikbaarheid)
 • Extra parkeergelegenheid tegen laag tarief (voor 600 auto’s)
 • 6 multifunctionele vergaderzalen met ieder hun eigen charme en een vorstelijke uitstraling
 • Gratis gebruik van WiFi internet
 • Altijd een passende zaal voor uw bijeenkomst
 • Restaurant en café voor de lunch, diner of een borrel
 • Mogelijkheid tot exclusief afhuren gehele locatie
 • Duurzame exploitatie
 • Gerechten op biologische wijze gemaakt 
 • Al 600 jaar een locatie voor kleine en grote bijeenkomsten

Seminar & Congres

Een geslaagd seminar of congres begint met een inspirerende locatie, die goed bereikbaar is voor alle bezoekers. Kasteel Woerden is dé meetingspot van het Groene Hart. Centraal gelegen in Nederland en voorzien van alle faciliteiten die nodig zijn voor uw seminar of congres. Mooie ruime zalen voorzien van moderne audiovisuele apparatuur, een prachtige binnenplaats voor een frisse neus tussendoor en een riant terras. Tussendoor of achteraf geniet u tijdens lunch, diner of borrel van de culinaire verrassingen uit onze keuken.

Meer informatie

Ridderzaalkasteel woerden
vergaderen_2

Meerdaagse bijeenkomsten

Een kasteel als vergaderlocatie is een geweldig idee! U zet de toon vanaf het moment dat uw gasten het terrein betreden via de brug. Inspireer uw gasten met een unieke locatie voor de vergadering en laat u verrassen door de bruisende ideeën die ter tafel komen. Wij denken graag met u mee bij het organiseren van uw vergadering, dan bent u ervan verzekerd dat de bijeenkomst volledig afgesteld is op u en uw gasten. Ook een meerdaagse bijeenkomst behoort tot de mogelijkheiden! u en uw gasten zullen dan verblijven in het Best Western Woerden. Dit, op loopafstand gelegen hotel, is een recent geopend ***hotel met 64 kamers. Voor gasten van Kasteel Woerden hanteren zij speciale prijzen, vraag ons naar de beschikbaarheid en de prijzen!

Personeels- of bedrijfsfeest

Bent u op zoek naar een bijzondere locatie voor een personeels- en/of bedrijfsfeest, welke uniek en voor iedereen goed bereikbaar is? Dan presenteren wij u de perfecte locatie. Uw gasten worden vanaf het moment van aankomst in de watten gelegd. Ook als organisatie hoeft u op de avond zelf alleen nog maar te genieten, wij zorgen voor de rest. Of u nu een feest voor 40 of voor 300 personen organiseert, met of zonder thema, bij ons is alles mogelijk!

Meer informatie

bedrijfsfeest
training

Trainingen en workshops

Inspireer uw gasten vanaf het moment van aankomst. We zijn bijzonder en comfortabel gelegen in het centrum van Woerden. Goed bereikbaar vanuit heel Nederland en met meerdere prachtige zalen. Onze gastvrijheid, ambiance en hoge service maken onze accommodatie tot de beste keus voor uw trainingen en workshops.

De basis voor een succesvolle training of workshop is een inspirerende locatie.

Meer informatie

Productpresentaties

Onze accommodatie is van alle gemakken voorzien en een unieke locatie voor iedere productpresentatie. Met een goede locatie voor een presentatie zet u de toon vanaf het moment dat uw gasten arriveren. Geheel in overeenstemming met uw wensen organiseren wij een bijeenkomst die uw gasten zal inspireren.

Meer informatie

zakelijk-presentatie
20110617 KasteelWoerden 491

Memorabel event? Denk aan entertainment!

Ben je eventplanner? Dan weet je als geen ander dat de aandacht vasthouden een lastige klus is. Plan een relaxmoment! 

Het is bewezen dat het integreren van de afwisseling van pauzemomenten en entertainment jouw deelnemers zo lang mogelijk getriggerd houdt. Graag geeft onze accountmanager Lisette u advies. 

Referenties

Nieuwsgierig hoe andere opdrachtgevers bijeenkomsten bij het Kasteel hebben ervaren?

Lees hier onze referenties.

binnenplaats