Wanneer is het event?

Sluiten

Offerte/Brochure aanvragen?

Wat wilt u aanvragen?training

Onbezorgd

Elke zakelijke bijeenkomst is uniek en vraagt om een offerte op maat. Om aan uw wensen en die van uw gasten te kunnen voldoen, stelt ons deskundige salesteam in overleg met u graag een arrangement samen. Van de inrichting van de zaal tot advies op culinair vlak, wij staan voor onbezorgde gastvrijheid. Zo heeft u zo weinig mogelijk omkijken naar de organisatie op locatie.

Bereikbaarheid

We zitten op een idyllisch rustpunt in de hectiek van alledag. Dankzij de centrale ligging zijn wij zeer goed te bereiken vanuit heel Nederland, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Ook heeft het kasteel een ruime gratis parkeervoorziening. Dit maakt deze prachtige locatie tot een zeer geschikte accommodatie voor een breedbezocht event.

  • 50 parkeerplaatsen rond het Kasteel
  • 300 parkeerplaatsen P+R op 100 meter
  • 600 parkeerplaatsen parkeergarage Castellum

Meer informatie over bereikbaarheid en parkeergelegenheden.

Biologisch culinaire invulling

Organiseert u een seminar of congres dat de gehele dag duurt? Dan wilt u uw gasten natuurlijk ook iets te eten en drinken aan kunnen bieden. Onze ervaren keukenbrigade verrast u met de heerlijkste gerechten en versnaperingen. Alles vers bereid in eigen keuken op basis van biologische streekproducten. Of u nu een stijlvolle lunch in gedachten heeft, of een zakelijk buffet, de mogelijkheden zijn talrijk. Wij kunnen u op culinair gebied adviseren, zodat de catering van uw bijeenkomst volledig aan uw wensen voldoet.