Wanneer is het event?

Sluiten

Offerte/Brochure aanvragen?

Wat wilt u aanvragen?Een feest om niet te vergeten

Het organiseren van een onvergetelijk personeelsfeest is altijd weer een uitdaging. Het is zoeken naar een originele locatie, sfeervol, goed bereikbaar, het liefst met gratis parkeergelegenheid en op loopafstand van het station… Kasteel Woerden voldoet aan al deze wensen voor een geschikte locatie - en meer! Wij geven volledig invulling aan uw wensen en zullen het evenement tot in de puntjes laten verlopen. U heeft de beschikking over een een indrukwekkende monumentale locatie met mooie ruime zalen, een imposant restaurant en grand café, een prachtige binnenplaats en een riant terras. Feesten doen we hier al 600 jaar. Laat ons meedenken bij de invulling voor uw evenement en u kunt er van op aan dat uw personeelsfeest een daverend succes wordt. Dat is onze onbezorgde gastvrijheid! 

trouwen diner
bedrijfsfeest
diner-huewlijk
borrel-bar-personeel

Kerst- en nieuwjaarsarrangement

Vier kerst of het nieuwe jaar bij Kasteel Woerden!

Geldig van 01 december tot en met 31 januari.

Na aankomst in het Kasteel ontvangen wij uw gasten met een feestelijk glas prosecco. Uiteraard is er ook een non-alcoholische variant beschikbaar. Op de statafels plaatsen wij plateaus met diverse soorten koude hapjes, zoals slices boerenworst, Woerdense kaas, cruditees met dip en molenbrood met kruidenboter en truffelmayonaise. De gasten kunnen binnen de tijdsduur onbeperkt gebruik maken van tapbier, onze huiswijnen, frisdranken en plat- en bruisend water. Wij serveren drie rondes met warm bittergarnituur, bestaande uit: kaasmedallions ▪ pittige gehaktballetjes ▪ bitterballen ▪ gefrituurde gamba's. Tot slot komen wij langs met warme kluifjes van polderhoen.

Dit arrangement is voor de duur van twee uur en is boekbaar vanaf 25 volwassenen. Kasteel Woerden behoudt zich het recht voor om de zaal te kiezen.

Er zijn de volgende uitbereidingsmogelijkheden:
1) Een vuurschaal met brandend hout buiten met een ketel warme glühwein erboven. Kosten: € 3,50 per persoon
2) Een vuurschaal met brandend hout buiten met een ketel warme chocolademelk erboven. Kosten: € 2,50 per persoon
3) U wenst zelf de zaal te kiezen. Kosten: 50% van de standaard zaalhuur. 

Voor vragen kunt u contact opnemen met onze afdeling sales- en reserveringen. Kasteel Woerden kijkt er naar uit om samen kerst en het nieuwe jaar te vieren met uw gezelschap!