Wanneer is het event?

Sluiten

Offerte/Brochure aanvragen?

Wat wilt u aanvragen?Kerst- en Nieuwjaarsarrangement

Vier kerst of het nieuwe jaar met uw bedrijf bij Kasteel Woerden! 

Kerst/nieuwjaarsborrel€29,50 per persoon

Na aankomst in het Kasteel ontvangen wij uw gasten met een feestelijk glas prosecco. Uiteraard is er ook een non-alcoholische variant beschikbaar. Op de statafels plaatsen wij plateaus met diverse soorten koude hapjes, zoals slices boerenworst, Woerdense kaas, cruditees met dip en molenbrood met kruidenboter en truffelmayonaise. De gasten kunnen binnen de tijdsduur onbeperkt gebruik maken van tapbier, onze huiswijnen, frisdranken en plat- en bruisend water. Wij serveren drie rondes met warm bittergarnituur, bestaande uit: kaasmedaillions ▪ pittige gehaktballetjes ▪ bitterballen ▪ gefrituurde gamba's. Tot slot komen wij langs met warme kluifjes van polderhoen.

Dit arrangement is boekbaar van 01 december t/m 31 januari voor de duur van twee uur en vanaf 25 volwassenen. Kasteel Woerden behoudt zich het recht voor om de zaal te kiezen.

Er zijn de volgende uitbreidingsmogelijkheden:
1) Een vuurschaal met brandend hout buiten met een ketel warme glühwein erboven. Kosten: € 3,50 per persoon
2) Een vuurschaal met brandend hout buiten met een ketel warme chocolademelk erboven. Kosten: € 2,50 per persoon
3) Wij selecteren een ruimte voor u. Indien u zelf een ruimte wenst te kiezen rekenen wij slechts 50% van het gebruikelijke zaalhuur tarief. 

Wilt u dit jaar een sprookjesachtig kerstdiner of kerstfeest organiseren? Dit kan ook! Vraag naar de mogelijkheden en wij stellen graag een op maat gemaakte offerte voor op. 


Voor vragen kunt u contact opnemen met onze afdeling sales en reserveringen. Kasteel Woerden kijkt er naar uit om samen kerst en het nieuwe jaar te vieren met uw gezelschap! 

Een feest om niet te vergeten

Het organiseren van een onvergetelijk personeelsfeest is altijd weer een uitdaging. Het is zoeken naar een originele locatie, sfeervol, goed bereikbaar, het liefst met gratis parkeergelegenheid en op loopafstand van het station… Kasteel Woerden voldoet aan al deze wensen voor een geschikte locatie - en meer! Wij geven volledig invulling aan uw wensen en zullen het evenement tot in de puntjes laten verlopen. U heeft de beschikking over een een indrukwekkende monumentale locatie met mooie ruime zalen, een imposant restaurant en grand café, een prachtige binnenplaats en een riant terras. Feesten doen we hier al 600 jaar. Laat ons meedenken bij de invulling voor uw evenement en u kunt er van op aan dat uw personeelsfeest een daverend succes wordt. Dat is onze onbezorgde gastvrijheid! 

trouwen diner
bedrijfsfeest
diner-huewlijk
borrel-bar-personeel