Reserveren/afspraak?

Sluiten

Offerte/Brochure aanvragen / Plaats reserveren?

Wat wilt u aanvragen/reserveren?


Waar wilt u een afspraak voor maken?

G-Truck bij Kasteel Woerden

G-Truck is het internationale grossiers netwerk van GroupAuto. De leden van GroupAuto verkopen samen voor 8 miljard euro aan onderdelen. Ieder land heeft een eigen verkooporganisatie onder de naam G-Truck. De deelnemende bedrijven zijn zelfstandige bedrijven met als specialiteit truck- en trailerdelen en werkplaatsbenodigdheden. Onlangs hebben we ons jaarlijkse congres gehouden op Kasteel Woerden. We zijn uitermate tevreden over deze unieke locatie. Het Kasteel heeft vele mooie bijzondere ruimtes deden uiteenlopende sprekers hun verhaal. De lunch en het diner waren uitstekend verzorgd. De medewerkers van Kasteel Woerden waren erg behulpzaam, flexibel, vriendelijk en leverden uitstekend werk. Wij vinden Kasteel Woerden een ideale plek voor een congres met productintroductie. Mooie zalen met een goede sfeer en een binnenplaats die geschikt is voor een leuke en promotionele buitenactiviteiten, wij hadden hier als site-event een markt georganiseerd voor onze partners. Al met al een zeer geslaagde dag, met enkel en alleen maar tevreden en positieve bezoekers mede door deze unieke en mooie locatie. - G-Truck 

Geslaagd 3-daags event Volvo Hooftman Woerden

“Het heropeningsevent van ons bedrijfspand in Woerden is voor ons een belangrijk event! We laten hierbij niets aan het toeval over.

We verwachten dat de partner die de catering en de gastvrijheid van een dergelijk event verzorgt kan aansluiten bij onze gasten, flexibel is en net als wij trots is op hetgeen we presenteren. Het team van Kasteel Woerden sluit hier volledig op aan en ze bieden zelfs meer. Onze relaties, medewerkers, familie en wij zelf zijn uitstekend verzorgd.  De presentatie en uitstraling passen heel goed bij datgene wat wij willen uitstralen. Het eten was creatief en bovenal lekker!” Gaaf om ons vernieuwde pand op deze manier aan klanten en relaties te presenteren. Martine Hooftman en Ivor Hooftman.

Lees hier meer

Volvo Hooftman Kasteel Woerden Catering
Schermclinic Kasteel Woerden

EN GARDE! Een topdag met collega's in Kasteel Woerden

Ons team bestaat uit verschillende medewerkers. Ons personeelsuitje was divers en daarom voor iedereen leuk!
Kasteel Woerden is een toplocatie, sfeervol en ligt praktisch naast het station. Ideaal voor een personeelsfeest! Het schermen was een nieuwe ervaring: intensief, uitdagend, uniek en bovenal heel erg leuk. Om dan met zijn alleen aan een grote dinertafel in De Gewelven te eindigen, maakt het teamuitje echt af. We hebben het erg naar onze zin gehad! Een topdag.

Dhr. J. Beijeman | Belastingdienst Utrecht

Lees hier meer 

Warm ontvangst congres Nuffic

“Tijdens ons congres in Kasteel Woerden zijn we heel warm ontvangen, niet alleen letterlijk op de dag zelf, maar zeker ook in het voortraject. De “gemakkelijkheid” waarmee de gesprekken verliepen en de inzet van al het personeel op de dag zelf, maakt het voor mij een locatie waar ik graag naar terugga. Ze weten hier wat professionaliteit en gastvrijheid inhoudt!”.

Anja Van Workum | Nuffic

Top locatie! - Een dikke 10!

Kasteel Woerden is een super mooie locatie. Omdat wij veel intensieve management trainingen geven hebben we een locatie nodig die meedenkt en dingen makkelijk voor je maakt. We hebben in het verleden veel plekken geprobeerd maar nu eindelijk met Kasteel Woerden een partij gevonden die echt helpt. Het personeel is super professioneel maar ook vriendelijk, de zalen zijn uitstekend (zeker de Ridderzaal is echt heel mooi) en de keuken is heel goed en ook nog biologisch. We hebben inmiddels al veel complimenten gehad van onze studenten over hoe speciaal het is om training te doen in een kasteel. Kortom, wij zijn blij dat we eindelijk een partner hebben gevonden die niet alleen een zaal biedt maar ook alles daaromheen. Dankjewel aan iedereen van het kasteel en als je dit leest raad ik je zeker aan om open te staan en een keertje Kasteel Woerden uit te proberen. Wij blijven in ieder geval terugkomen :)

- Jasper Geluk | Eigenaar MCC Acadamy

De baar in kasteel woerden

De Baar Advies en Organisatie

"Kasteel Woerden is echt een fantastische locatie. Alles klopt qua service, kwaliteit van catering en dat tegen een prima prijs!!" 

- Eric de Baar | Directeur 

Informatiedag JeugdReumaVereniging - zondag 4 november 2018

De Jeugdreumavereniging organiseert jaarlijks een infodag, dit jaar op Kasteel Woerden. Een prachtige locatie met verschillende zalen, wat perfect is voor ons programma. De ouders van de kinderen met jeugdreuma bezoeken sprekers en doen mee aan workshops rondom jeugdreuma, de kinderen en hun broertjes of zusjes volgen deze dag een leuk, actief en creatief programma. Er was behoorlijk wat opkomst, gelukkig waren er genoeg zalen om de groepen rustig hun eigen programma te laten volgen. 

De organisatie verliep bijzonder prettig. We werden goed geïnformeerd en er was veel ruimte om te overleggen. Ook bij (zelfs last-minute) problemen werd er goed mee gezocht naar passende oplossingen. We hebben allemaal een super goede dag gehad! Bedankt! - Michelle van Ommen - Jeugdreumavereniging

Hans Severs Woerden

Voor een bijeenkomst in onze showroom heeft Kasteel Woerden de gehele catering en het meubilair verzorgd.

Zij hebben dit tot in de puntjes geregeld en onze klanten waren enthousiast: dat maakt ons zeer tevreden over de samenwerking met Kasteel Woerden

Anniek Hoekstra
Marketing manager
Hans Severs Woerden | Hans Severs Alphen aan den Rijn

Kasteel Woerden als vaste thuisbasis voor Skilled-Minds | The learning company 

Kasteel Woerden is de thuisbasis voor Skilled-Minds, the learning company. Met de Masterclasses en College Tours van Skilled-Minds krijg je in één dag een stevige verdieping over een specifiek en actueel onderwerp in de wereld tussen business en IT.

Skilled-Minds is al ruim anderhalf jaar een trouwe bezoeker van Kasteel Woerden. Voor ons is dat een logische keuze. Voor onze evenementen willen we dat onze deelnemers zich op hun gemak voelen in een bijzondere omgeving. Niet alleen de inhoud is belangrijk maar ook de presentatie. Hier werken we samen met Kasteel Woerden om dit te realiseren. De medewerkers en de Kasteelheer staan in de voorbereiding en tijdens onze evenementen voor ons klaar met raad en daad en helpen mee om elk evenement succesvol te maken.
Omdat Kasteel Woerden verschillende zalen heeft is er altijd een zaal die aansluit bij het onderwerp en het aantal deelnemers. Voor de lunch wordt alles vers bereid in eigen keuken op basis van biologische streekproducten. Voor ons draagt dit bij aan wat we naar onze deelnemers willen uitstralen. Een fantastischer locatie met dito faciliteiten.

Gert-Jan en collega’s dank voor al jullie inzet de afgelopen periode!!

Edwin & Dave
Skilled-Minds | The learning company.

Zeer geslaagd evenement ~ Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat

"Op 28 juni 2018 hadden wij een zeer geslaagd evenement in Kasteel Woerden.


Kasteel Woerden ter gelegenheid van de afronding van ons programma en het afscheid van onze programmadirecteur. Mooie locatie, stijlvolle zaal, goede catering en gastvrij personeel dat alles uit de kast haalde om het ons naar de zin te maken. Zo zorgde de kasteelheer ervoor dat de ontvangst en afsluitende borrel buiten alsnog kon plaatsvinden (vanwege het prachtige weer) en verving hij het projectiescherm voor een monitor zodat de fotopresentatie ook in het daglicht goed te zien was. Daar hadden wij zelf niet aan gedacht. Top! 

Logo Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat
hm5

Geslaagd relatie-event Hofmeier

Kasteel Woerden was ook dit jaar weer het decor voor een zeer geslaagd relatie evenement van Hofmeier. Ik heb het team van Kasteel Woerden voor hun prestatie een dikke 10 gegeven! 

 

Lees hier de volledige referentie van Marcel Adriaanse - DGA Hofmeier

Sfeervol kerstdiner onderwijsinstelling

"Waanzinnige locatie, het heerlijke eten & drinken en de prettige communicatie met de medewerkers maken het bij Kasteel Woerden tot een feestje!" 

Lees hier meer

kerst
lunch

Bijeenkomst van Kumi Kata

Bekijk hier de video compilatie van de Leader Lunch van Kumi Kata

Bedrijfsfeest Beter!

Beter! heeft hun jaarlijkse personeelsfeest gevierd bij Kasteel Woerden. Aan alles werd gedacht; van een leuk ontvangst tot een verlichte dansvloer. Het was een geslaagd feest.

Lees hier de referentie van Diana; 

ontvangst
referentie1

Referentie Patiëntenvereniging hartafwijking, Maarssen

"Hartelijk dank voor de verzorging van ons evenement op 18 april 2016. Het is een uitstekende dag geweest, perfect verlopen. We hebben veel complimenten over de mooie locatie gekregen. Het voortraject met Anne-Marie verliep erg snel en prettig. Het was allemaal tip top in orde. Het team heeft zich overtroffen! Het eten was heerlijk, de locatie fantastisch. Dank voor ieder z’n inzet. Graag tot een volgende keer!"

Referentie Latin Travel, Utrecht

"Onze informatiemarkt is zeer succesvol geweest, mede dankzij jullie inzet. We waren super enthousiast over de behulpzaamheid van Jorge. We komen graag nog eens terug."

referentie2
referentie4

Referentie Bisnez Management, Bergambacht

IEDER JAAR WEER EEN TOPBIJEENKOMST!

"Grote complimenten voor iedereen voor ons jaarlijkse evenement. Alles klopte, de opkomst was weer goed met 125 gasten.

Eten heerlijk, mooie presentatie en alle gerechten waren makkelijk te eten. Goeie bediening en mooie entourage."

 

Bisnez Management, Bergambacht, NEDERLAND

Referentie Kromwijk Elektro Techniek, Woerden

Feestelijke activiteiten 25 jarig bestaan Kromwijk; Het klopte helemaal!

"De receptie, de bediening, het diner in de gewelven en de begeleiding was in één woord echt fantastisch!
Het was heel bijzonder om ons jubileum en afscheid in het kasteel te mogen beleven, vieren met zoveel lieve en enthousiaste mensen. We hebben ook achteraf veel positieve berichten ontvangen!! Fijn dat we de exclusiviteit konden afnemen van het kasteel voor al onze 250 gasten.

Het was fijn dat het salesteam (Gert-Jan en Anne-Marie) zo goed met ons meedachten om de juiste invulling aan ons programma te geven.
De lakeien, parkeerservice, het groen uitlichten van het kasteel, het klopte allemaal. Hospitality manager Elsa heeft enorm haar best gedaan op de dag zelf met haar team. Complimenten voor alle medewerkers die deze dag tot een succes hebben gemaakt."

Ton en Ans Kromwijk, Patrick Voorbij en Adriaan van der Neut

Directie en eigenaren

Kromwijk Elektro Techniek, Woerden

referentie5
ref6

Referentie Roche Nederland

"Topevent bij Kasteel Woerden"

 

Afgelopen dinsdag hebben wij een groot deel van de dag onze medical day bij jullie in het kasteel doorgebracht. Ik wil namens alle deelnemers onze complimenten overbrengen voor de organisatie, de natjes en de droogjes en het vriendelijke en kundige personeel. Wat ik bijzonder waardeer is jullie pro-actieve houding ten opzichte van het verkassen naar de gewelven omdat de weersverwachting tegenzat, super! Zouden jullie ook de gidsen van het Gilde Woerden die ons per boot en te voet door Woerden hebben geleid nogmaals hartelijk willen complimenteren? Het was een hele leuke, leerzame en lekkere dag, dank jullie wel!

Graag tot een volgende keer!

Medical Affairs Roche Nederland

 

Referentie NEN, Delft

"Beste Anne-marie en collega's,

Graag wil ik je informeren dat we gisteren een succesvolle bijeenkomst hebben gehad voor NEN docenten in ‘De Gewelven’.

Alles was tot in de puntjes verzorgd en iedereen vond jullie locatie zeer sfeervol.

Hartelijk dank voor je bemiddeling bij de afspraken, en wil je de complimenten nogmaals overbrengen aan de collega’s die gisteren de begeleiding in handen hadden."

 

Bestuur NEN Delft

ref7
10032017_UniPartners_Experience-18

Referentie Unipartners Nederland

'Kasteel Woerden biedt de perfecte gelegenheid voor de Unipartners Experience'

 

"De UniPartners Experience, welke als doel heeft om studenten en bedrijven te verbinden, vond plaats in Kasteel Woerden. 

Deze inspirerende locatie bood door de verscheidenheid aan ruimtes de perfecte gelegenheid voor de verschillende activiteiten gedurende de dag.

Bovendien was de catering uitstekend en het personeel erg vriendelijk. Kortom, een geweldige locatie voor allerlei bijeenkomsten en zeker die van ons. 

We kijken terug op een erg geslaagd evenement. De locatie heeft sterk bijgedragen aan een succevolle bijeenkomst. Dat blijkt wel uit de evaluaties van studenten en bedrijven, welke beide een gemiddelde van 8,2 als uitkomst hadden. In vergelijking tot andere bijeenkomsten een hoge score!"

UniPartners Nederland - Eindhoven

Referentie: Relatie-event Badge Group

“Kasteel Woerden is een perfecte eventlocatie voor een netwerkevent! Sfeervol, authentiek, stijlvol en een goede mix van klassiek en modern. Zowel in de voorbereiding en organisatie als uitvoering voelde het team van Kasteel Woerden precies aan wat wij zochten. Gastvrije medewerkers, mooie zalen en smakelijk hapjes. Extra wensen werden direct ingevuld. Centraal in het land gelegen, station en eigen parkeerterrein op loopafstand zijn een groot voordeel. Kortom een perfecte locatie waarvoor wij van de gasten veel complimenten ontvingen - Founder and partner The Badge Groupo - Roland M. Heerkens

Enthousiaste reactie van Visser & Smit Bouw

Ik heb een hoop complimentjes gekregen dat de locatie zo leuk was. Zo ook het diner was heel goed en smakelijk”

- Marga Leenheer - Visser & Smit Bouw

Jaarlijkse zomerborrel ITAC 

4 juni onze jaarlijkse zomerborrel, ongeveer 100 personen, weer gehouden en laten organiseren bij Kasteel Woerden. Zeer leuke locatie met geweldig terras. Alles tot in de puntjes verzorgd, uitstekende ,vlotte en vriendelijke, bediening. Niets is te veel. We komen weer terug. K. Franse - Penningmeester ITAC