Reserveren/afspraak?

Sluiten

Offerte/Brochure aanvragen / Plaats reserveren?

Wat wilt u aanvragen/reserveren?


Waar wilt u een afspraak voor maken?

hm5

Geslaagd relatie-event Hofmeier

Kasteel Woerden was ook dit jaar weer het decor voor een zeer geslaagd relatie evenement van Hofmeier. Ik heb het team van Kasteel Woerden voor hun prestatie een dikke 10 gegeven! 

 

Lees hier de volledige referentie van Marcel Adriaanse - DGA Hofmeier

Sfeervol kerstdiner onderwijsinstelling

"Waanzinnige locatie, het heerlijke eten & drinken en de prettige communicatie met de medewerkers maken het bij Kasteel Woerden tot een feestje!" 

Lees hier meer

kerst
lunch

Bijeenkomst van Kumi Kata

Bekijk hier de video compilatie van de Leader Lunch van Kumi Kata

Bedrijfsfeest Beter!

Beter! heeft hun jaarlijkse personeelsfeest gevierd bij Kasteel Woerden. Aan alles werd gedacht; van een leuk ontvangst tot een verlichte dansvloer. Het was een geslaagd feest.

Lees hier de referentie van Diana; 

ontvangst
referentie1

Referentie Patiëntenvereniging hartafwijking, Maarssen

"Hartelijk dank voor de verzorging van ons evenement op 18 april 2016. Het is een uitstekende dag geweest, perfect verlopen. We hebben veel complimenten over de mooie locatie gekregen. Het voortraject met Anne-Marie verliep erg snel en prettig. Het was allemaal tip top in orde. Het team heeft zich overtroffen! Het eten was heerlijk, de locatie fantastisch. Dank voor ieder z’n inzet. Graag tot een volgende keer!"

Referentie Latin Travel, Utrecht

"Onze informatiemarkt is zeer succesvol geweest, mede dankzij jullie inzet. We waren super enthousiast over de behulpzaamheid van Jorge. We komen graag nog eens terug."

referentie2
referentie4

Referentie Bisnez Management, Bergambacht

IEDER JAAR WEER EEN TOPBIJEENKOMST!

"Grote complimenten voor iedereen voor ons jaarlijkse evenement. Alles klopte, de opkomst was weer goed met 125 gasten.

Eten heerlijk, mooie presentatie en alle gerechten waren makkelijk te eten. Goeie bediening en mooie entourage."

 

Bisnez Management, Bergambacht, NEDERLAND

Referentie Kromwijk Elektro Techniek, Woerden

Feestelijke activiteiten 25 jarig bestaan Kromwijk; Het klopte helemaal!

"De receptie, de bediening, het diner in de gewelven en de begeleiding was in één woord echt fantastisch!
Het was heel bijzonder om ons jubileum en afscheid in het kasteel te mogen beleven, vieren met zoveel lieve en enthousiaste mensen. We hebben ook achteraf veel positieve berichten ontvangen!! Fijn dat we de exclusiviteit konden afnemen van het kasteel voor al onze 250 gasten.

Het was fijn dat het salesteam (Gert-Jan en Anne-Marie) zo goed met ons meedachten om de juiste invulling aan ons programma te geven.
De lakeien, parkeerservice, het groen uitlichten van het kasteel, het klopte allemaal. Hospitality manager Elsa heeft enorm haar best gedaan op de dag zelf met haar team. Complimenten voor alle medewerkers die deze dag tot een succes hebben gemaakt."

Ton en Ans Kromwijk, Patrick Voorbij en Adriaan van der Neut

Directie en eigenaren

Kromwijk Elektro Techniek, Woerden

referentie5
ref6

Referentie Roche Nederland

"Topevent bij Kasteel Woerden"

 

Afgelopen dinsdag hebben wij een groot deel van de dag onze medical day bij jullie in het kasteel doorgebracht. Ik wil namens alle deelnemers onze complimenten overbrengen voor de organisatie, de natjes en de droogjes en het vriendelijke en kundige personeel. Wat ik bijzonder waardeer is jullie pro-actieve houding ten opzichte van het verkassen naar de gewelven omdat de weersverwachting tegenzat, super! Zouden jullie ook de gidsen van het Gilde Woerden die ons per boot en te voet door Woerden hebben geleid nogmaals hartelijk willen complimenteren? Het was een hele leuke, leerzame en lekkere dag, dank jullie wel!

Graag tot een volgende keer!

Medical Affairs Roche Nederland

 

Referentie NEN, Delft

"Beste Anne-marie en collega's,

Graag wil ik je informeren dat we gisteren een succesvolle bijeenkomst hebben gehad voor NEN docenten in ‘De Gewelven’.

Alles was tot in de puntjes verzorgd en iedereen vond jullie locatie zeer sfeervol.

Hartelijk dank voor je bemiddeling bij de afspraken, en wil je de complimenten nogmaals overbrengen aan de collega’s die gisteren de begeleiding in handen hadden."

 

Bestuur NEN Delft

ref7
10032017_UniPartners_Experience-18

Referentie Unipartners Nederland

'Kasteel Woerden biedt de perfecte gelegenheid voor de Unipartners Experience'

 

"De UniPartners Experience, welke als doel heeft om studenten en bedrijven te verbinden, vond plaats in Kasteel Woerden. 

Deze inspirerende locatie bood door de verscheidenheid aan ruimtes de perfecte gelegenheid voor de verschillende activiteiten gedurende de dag.

Bovendien was de catering uitstekend en het personeel erg vriendelijk. Kortom, een geweldige locatie voor allerlei bijeenkomsten en zeker die van ons. 

We kijken terug op een erg geslaagd evenement. De locatie heeft sterk bijgedragen aan een succevolle bijeenkomst. Dat blijkt wel uit de evaluaties van studenten en bedrijven, welke beide een gemiddelde van 8,2 als uitkomst hadden. In vergelijking tot andere bijeenkomsten een hoge score!"

UniPartners Nederland - Eindhoven

Referentie: Relatie-event Badge Group

“Kasteel Woerden is een perfecte eventlocatie voor een netwerkevent! Sfeervol, authentiek, stijlvol en een goede mix van klassiek en modern. Zowel in de voorbereiding en organisatie als uitvoering voelde het team van Kasteel Woerden precies aan wat wij zochten. Gastvrije medewerkers, mooie zalen en smakelijk hapjes. Extra wensen werden direct ingevuld. Centraal in het land gelegen, station en eigen parkeerterrein op loopafstand zijn een groot voordeel. Kortom een perfecte locatie waarvoor wij van de gasten veel complimenten ontvingen - Founder and partner The Badge Groupo - Roland M. Heerkens

Enthousiaste reactie van Visser & Smit Bouw

Ik heb een hoop complimentjes gekregen dat de locatie zo leuk was. Zo ook het diner was heel goed en smakelijk”

- Marga Leenheer - Visser & Smit Bouw

Zeer geslaagd evenement ~ Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat

"Op 28 juni 2018 hadden wij een zeer geslaagd evenement in Kasteel Woerden.


Kasteel Woerden ter gelegenheid van de afronding van ons programma en het afscheid van onze programmadirecteur. Mooie locatie, stijlvolle zaal, goede catering en gastvrij personeel dat alles uit de kast haalde om het ons naar de zin te maken. Zo zorgde de kasteelheer ervoor dat de ontvangst en afsluitende borrel buiten alsnog kon plaatsvinden (vanwege het prachtige weer) en verving hij het projectiescherm voor een monitor zodat de fotopresentatie ook in het daglicht goed te zien was. Daar hadden wij zelf niet aan gedacht. Top! 

Logo Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat