Wanneer is het event?

Sluiten

Offerte/Brochure aanvragen?

Wat wilt u aanvragen?trainingen-workshops

Inspirerende ambiance

Niet alleen de inhoud, maar ook de locatie bepaalt het succes van trainingen en workshops. Met onze jarenlange ervaring weten we dat als geen ander. Niet voor niets is onze accommodatie zeer geliefd voor een inspirerende trainingsdag. Dankzij onze onbezorgde gastvrijheid kunt u zich concentreren op uw verhaal en uw deelnemers. Wij zorgen voor de rest.

Kasteel Woerden is een indrukwekkende monumentale locatie met mooie ruime zalen. Iedere zaal van ons kasteel is uniek en voorzien van moderne audiovisuele apparatuur. Zo is er altijd een ruimte die aan uw wensen voldoet. Even een frisse neus halen tijdens de training of na afloop ontspannen met een drankje? Dat kan. Wij hebben een prachtige binnenplaats, een riant terras en een imposant restaurant en grand café. U bent van alle gemakken voorzien.

Bereikbaarheid

De bereikbaarheid van een locatie is een belangrijk element in de keuze voor een locatie. U wilt natuurlijk dat uw training en workshops voor iedereen toegankelijk zijn. Wij zijn gelegen op een centrale locatie in Nederland en zowel met openbaar vervoer als met de auto goed te bereiken. Ook parkeren is geen probleem dankzij de ruime parkeerplaats achter het kasteel.

Zakelijk én culinair ontzorgen

Na een dag is het prettig samen te kunnen ontspannen onder het genot van een smaakvolle lunch, borrel of diner. Wij verzorgen heerlijke versnaperingen of een uitgebreide maaltijd. Wij adviseren u graag op culinair gebied. Van bitterbal tot exclusieve hapjes, en van dinerbuffet tot meergangendiner, alles is mogelijk.