Wanneer is het event?

Sluiten

Offerte/Brochure aanvragen?

Wat wilt u aanvragen?vergaderen

Inspirerende ambiance

Iedere zaal van ons kasteel is uniek. Zo is er altijd een ruimte geschikt voor uw vergadering. Dankzij de moderne audiovisuele apparatuur die overal aanwezig is, bent u altijd van alle gemakken voorzien. U kunt kiezen uit 3 verschillende vergaderarrangementen, afhankelijk van het aantal uur dat u bij ons verblijft. Uiteraard kunnen wij ook in overleg met u een vergaderarrangement op maat samenstellen. Wij bespreken graag alle mogelijkheden met u.

Bereikbaarheid

Dankzij de centrale ligging zijn we zeer goed bereikbaar vanuit heel Nederland. Of uw gasten nu met het openbaar vervoer komen of met de auto. Ook gratis parkeerplaatsen zijn ruim aanwezig. Dit maakt Kasteel Woerden tot een zeer geschikt accommodatie voor iedere vergadering.

Zakelijk én culinair ontzorgen

Vergaderen en u laten inspireren creëert trek. Na een lange vergadering is het prettig samen te kunnen ontspannen onder het genot van een smaakvolle lunch, borrel of diner. Laat u verrassen door de heerlijke gerechten uit onze eigen keuken. Of u nu stijlvol wilt dineren of kiest voor een rijkgevuld buffet. Samen met onze ervaren keukenbrigade organiseren wij de culinaire afsluiting van uw dag, geheel naar uw wensen.