Reserveren/afspraak?

Sluiten

Offerte/Brochure aanvragen / Plaats reserveren?

Wat wilt u aanvragen/reserveren?


Waar wilt u een afspraak voor maken?

"Wij geven Het Kasteel en haar team een dikke 10!"

hm
hm1
hm2
hm3
joni

Referentie van Marcel Adriaanse - DGA Hofmeier

Kasteel Woerden was ook dit jaar weer het decor voor een zeer geslaagd relatie evenement van Hofmeier. Ik heb het team van Kasteel Woerden voor hun prestatie een dikke 10 gegeven! 

Dit jaar hadden wij de oud-directeur communicatie van president Barack Obama (Witte Huis 2013-2015) mevrouw Jennifer Palmieri uitgenodigd om te spreken. Palmieri was tevens campagne leider tijdens de Clinton campagne in 2016. Mevrouw Palmieri heeft een inspirerende toespraak gegeven tijdens ons inspiratie diner voor CFO’s en het financieel management van onze opdrachtgevers.

De keuze van deze unieke locatie was voor ons niet moeilijk. Een grote meerwaarde die deze congres- en evenementenaccommodatie biedt is dat ze begrijpen wat wij willen, actief meedenken in het programma en de invulling en dit ook exact zo uitvoeren. Kasteel Woerden is een unieke locatie waar wij en onze gasten ons thuis voelen.

Het team van Hofmeier is erg enthousiast over de accommodatie, haar team en de geboden gastvrijheid, bovenal waren onze opdrachtgevers zeer lovend over de ontvangst, entourage, het diner en bovenal de gastvrijheid. Daar doen wij het voor!

Hofmeier in relatie tot een Kasteel

De bedrijfsnaam van Hofmeier is bijzonder in relatie tot een Kasteel. - De naam Hofmeier is afkomstig uit de tijd van het Hof van Keizer Karel de Grote. In die tijd was "de Hofmeier" het hoofd van de hofhouding en vanuit deze hoedanigheid zorgde hij ervoor dat het de Keizer aan niets ontbrak. Het goed laten functioneren van de hofhouding, ten dienste van de Keizer, was de verantwoording van de Hofmeier. 
 
De historische achtergrond van de naam "Hofmeier" laat ook zien dat deze functionaris in de Middeleeuwen was belast met de niet geringe opdracht om er voor te zorgen dat de Keizer het beste personeel uit het gehele Keizerrijk tot zijn beschikking had. De Hofmeier was voortdurend op zoek naar best gekwalificeerde mensen, die de strenge selectiecriteria van de Keizer konden doorstaan. 
 
Hofmeier als financiële dienstverlener hanteert nog altijd deze selectiecriteria: Financiële Professionals die in het belang van de opdrachtgever het bedrijfsrendement optimaliseren met de financiële administratie en Planning & Control als vertrekpunt.
 
Heden ten dage is Hofmeier, eigenlijk net als in de Middeleeuwen, een organisatie, die er voor zorgt dat het haar opdrachtgevers goed gaat. Het leveren van topkwaliteit betekent vandaag de dag dat er een specialisme ten grondslag ligt aan de diensten die worden aangeboden. Vanuit de gekozen specialisatie, "de financiële administratie en planning & control", bedient Hofmeier haar opdrachtgevers. In overleg vindt er altijd gedegen inventarisatie plaats om te komen tot het juiste profiel van de financiële professional in het verlengde van de vraagstukken en wensen bij de opdrachtgever.

hofmeier