Reserveren/afspraak?

Sluiten

Offerte/Brochure aanvragen / Plaats reserveren?

Wat wilt u aanvragen/reserveren?


Waar wilt u een afspraak voor maken?

Grootte en statige uitstraling

Ons pronkstuk is de Ridderzaal van Floris V. En al eeuwenlang is de Van Montfoortzaal de enige doorgang naar de Ridderzaal. Gezamenlijk doen ze dienst als accommodatie tot 150 personen. Door de grootte en statige uitstraling zeer geschikt voor grote bedrijfspresentaties, congressen, jaarvergaderingen maar ook geven bruidsparen elkaar het jawoord in deze magnifieke trouwzaal.

ridderzaal2

Ridderzaal

Het dak van de Ridderzaal laat zich kenmerken door een unieke bouwstijl uit de 15e eeuw. De houten constructie doet denken aan een omgekeerd schip. Het verbaast dan ook niemand dat het dak is vervaardigd op basis van een historische houten pen-gat constructie zoals werd toegepast bij de bouw van zeilschepen.

Van Montfoortzaal

De Van Montfoortzaal is al eeuwenlang de enige doorgang naar de Ridderzaal. Maar deze zaal is niet zomaar een ontvangstzaal. Het hoge plafond met zware balken, de houten vloer en de vierkante vorm geven de ruimte een indrukwekkende uitstraling. De zaal bevindt zich boven de toegangspoort en biedt zicht op de binnenplaats van het kasteel.