Kasteel Woerden regio utrecht rotterdam amsterdam modumentaal sfeervol grote capiciteit gezellig evenementenlocatie events groot bedrijfsfeest 100 200 500 600 personen bedrijfsfeesten personeelsfeesten congressen ridderzaal trouwen op de binnenplaats feesten vergaderingen ambachtelijk dineren

EN GARDE – Een fantastisch personeelsuitje – Belastingdienst Utrecht

Delen en liken is elkaar inspireren en waarderen!

Kasteel Woerden is een toplocatie, sfeervol en ligt praktisch naast het station. Ideaal voor een personeelsfeest! Het schermen was een nieuwe ervaring: intensief, uitdagend, uniek en bovenal heel erg leuk. Om dan met zijn alleen aan een grote dinertafel in De Gewelven te eindigen, maakt het teamuitje echt af. We hebben het erg naar onze zin gehad! Een topdag.” Dhr. J. Beijeman | Belastingdienst Utrecht

Donderdag 8 november heeft een team van Belastingdienst Midden en Kleinbedrijf  Utrecht hun jaarlijkse teamdag in Kasteel Woerden gevierd.

 

Met 30 collega’s werd het team aan het begin van de middag gastvrij ontvangen met een vorstelijk lunchbuffet om aansluitend te beginnen aan een actief kasteelprogramma. In groepen opgesplitst dook het eerste team met een gids de oude gewelven in voor een rondleiding. Een tweede groep met verkenners ging de stad verkennen met een gids van het Woerdens gilde. De riddergroep leerde schermen van de schermer van internationaal topniveau Ruud Makawarung.

 

Naarmate de middag vorderde wisselden de groepen elkaar af. Voor de gehele groep werd ondertussen door de koks het speenbig aan het spit gezet, wat aansluitend gecombineerd met heerlijke vegetarische en visgerechten opgediend werd tijdens een diner met een bier- en wijnproeverij.

“Ons team bestaat uit verschillende medewerkers. Ons personeelsuitje was divers en daarom voor iedereen leuk!”


Delen en liken is elkaar inspireren en waarderen!