Wanneer wil je trouwen?

Sluiten

Offerte/Brochure aanvragen?

Wat wilt u aanvragen?Jullie gaan trouwen..

Van harte gefeliciteerd! 
Waarschijnlijk duurt het nog even tot de huwelijksdag. Voor die tijd moet er heel wat worden geregeld. Heel belangrijk: een unieke locatie!  

Geniet van de mooiste dag van jullie leven in een romantische setting! Het Kasteel is 600 jaar oud en één van de meest aansprekende monumenten van het Groene hart. Jullie huwelijksdag wordt tot in de puntjes verzorgd  in een stijlvolle en sfeervolle ambiance. Kasteel Woerden kan jullie bruiloft verzorgen van ‘s morgens vroeg tot in de late uurtjes en hoe groot of klein jullie dit wensen te vieren. Wij helpen graag mee om jullie droombruiloft waar te maken.

 

Stel zelf jullie huwelijksofferte samen!

Ook nieuwsgierig hoe uw huwelijksdag bij Kasteel Woerden eruit ziet? Stel uw eigen offerte online samen via onze offerte planner!

Klik hier voor onze offerte planner en krijg een duidelijk overzicht van onze mogelijkheden en kosten.

Trouwen in Kasteel Woerden
ceremonie_1

Huwelijksceremonie

Als officiële en vrije trouwlocatie kan de huwelijksceremonie in iedere gewenste ruimte plaatsvinden. Het burgerlijk huwelijk kan voltrokken worden in onze prachtige Floris V / Ridderzaal voor zowel kleine als grote gezelschappen, maar ook de Gewelven van het kasteel bieden intimiteit voor kleinere gezelschappen. Bij mooi weer kan er buiten getrouwt worden op onze binnenplaats of zonovergoten terras! Mochten jullie ervoor kiezen ook voor de kerk te willen trouwen, dan liggen zowel de Petrus kerk als de Bonaventura kerk op loopafstand. 

Meer informatie

Receptie

Zijn jullie op zoek naar een unieke en sfeervolle locatie om jullie trouwreceptie te organiseren? Samen met jullie organiseren wij een tot in de puntjes verzorgde trouwreceptie. Terwijl jullie gasten genieten van een stijlvol aangeklede ruimte en heerlijke versnaperingen, kunnen jullie onbezorgd genieten van alle felicitaties.

Meer informatie

receptie
Was echt super om op kasteel Woerden te trouwen. Alle ruimtes waren goed in orde en het personeel was zeer behulpzaam en vriendelijk. - Lilian & Michael
huwelijksdiner

Diner

Of jullie nu een groots bruiloftsdiner willen, of een huwelijksdiner met intimi. Bij ons kunnen jullie terecht voor een onvergetelijk diner op deze bijzondere dag. Verras jullie gasten met de keuze voor deze sfeervolle locatie, dan verrassen wij jullie met al het heerlijks dat onze keuken te bieden heeft. Wij denken graag mee over het eten en drinken. Uiteraard is een lunch ook mogelijk.

Meer informatie

Onze trouwdag was echt nog beter dan dat we hadden durven dromen. Het is een dag geworden om nooit meer te vergeten! Het was in 1 woord fantastisch!
Paul & Anna

Feest

Een spetterend huwelijksfeest, laat dat maar aan ons over! Hier wordt al 600 jaar feest gevierd. Wij weten als geen ander hoe je een onvergetelijk trouwfeest organiseert. Samen met jullie organiseren we een onvergetelijke feestavond in een van de stijlvolle zalen die ons kasteel rijk is.

Meer informatie

Feest restaurant kw

Onze ambassadeurs

We kunnen zelf met veel enthousiasme onze bruidsparen vertellen wat mogelijk is of wat er allemaal kan op onze locatie. Minstens net zo waardevol bij het maken van jullie keuze zijn de referenties! Nieuwsgierig hoe de bruidsparen trouwen in ons kasteel hebben ervaren? 

Klik hier voor enkele referenties

Beoordeling op Toptrouwlocaties.nl

Beoordeling op ThePerfectWedding.nl

Kasteel Woerden

trouw-zaal

Zalen

Er staan meerdere stijlvolle zalen tot jullie beschikking. Zo kun je precies de zaal huren die bij je ideeën over een feestlocatie of vergaderlocatie passen. Iedere zaal is uitgerust met moderne audiovisuele apparatuur en ook de culinaire invulling is bij ons in goede handen.

Bekijk de verschillende zalen

Veelgestelde vragen

Heb je andere vragen die nog niet beantwoord zijn? Bekijk dan onze veelgestelde vragen over trouwen bij Kasteel Woerden!

Bekijk veelgestelde vragen

trouwen-receptie-taart
DSC04853

Wedding Deals

Jullie huwelijksdag in dit gave middeleeuwse kasteel kan zo uitgebreid mogelijk georganiseerd en verzorgd worden als jullie maar willen! Onze adviseurs ondersteunen jullie graag bij de meest uiteenlopende wensen. Ook kunnen we de mooiste dag verzorgen op basis van een scherp geprijst arrangement. Zie hieronder enkele veel gekozen arrangementen.

 Bekijk hier onze wedding deals

Lees hier het verhaal van Hilbert & Charjanti ~ 5 juli 2018

Hilbert en Charjanti woonden in hetzelfde dorp en ontmoetten elkaar via de beste vriendin van Charjanti. In het prille begin was zij nog wat onzeker over Hilbert maar hij won haar hart en vijf jaar later vroeg hij haar zijn vrouw te worden. Dat deed zij, omringd door alleen intimi op Kasteel Woerden, gevolgd door een spetterend feest met meer dan honderd gasten! 

Lees hier het hele verhaal van Hilbert en Charjanti

Trouwen Kasteel Woerden
Trouwen bij Kasteel Woerden

Inspiratie en nieuwsberichten

YES! De voorbereidingen kunnen beginnen! 

Maar waar moet je allemaal aan denken bij het plannen van jullie huwelijksdag? 

Inspiratie op doen? Bekijk dan eens onze nieuwsberichten, tips en blogs over het plannen van jullie huwelijksdag. Met ruim tien jaar ervaring en de organisatie van honderden bruiloften weten wij precies waar jullie aan moeten denken! 

Lees hier verder