Wanneer wil je trouwen?

Sluiten

Offerte/Brochure aanvragen?

Wat wilt u aanvragen?Jullie gaan trouwen..

Van harte gefeliciteerd! 
Waarschijnlijk duurt het nog even tot de huwelijksdag. Voor die tijd moet er heel wat worden geregeld. Heel belangrijk: een unieke locatie!  

Geniet van de mooiste dag van jullie leven in een romantische setting! Het Kasteel is 600 jaar oud en één van de meest aansprekende monumenten van het Groene hart.  Jullie huwelijksdag wordt tot in de puntjes verzorgd  in een stijlvolle en sfeervolle ambiance. Kasteel Woerden kan jullie bruiloft verzorgen van ‘s morgens vroeg tot in de late uurtjes en hoe groot of klein jullie dit wensen te vieren. Wij helpen graag mee om jullie droombruiloft waar te maken.

 

buiten
huwelijksdag
mooiste-dag
gebak
ceremonie_1

Huwelijksceremonie

Als officiële en vrije trouwlocatie kan de huwelijksceremonie in iedere gewenste ruimte plaatsvinden. Het burgerlijk huwelijk kan voltrokken worden in onze prachtige Ridderzaal voor zowel kleine als grote gezelschappen, maar ook de Gewelven van het kasteel bieden intimiteit voor kleinere gezelschappen. Bij mooi weer kan er buiten getrouwt worden op onze binnenplaats of zonovergoten terras! Mochten jullie ervoor kiezen ook voor de kerk te willen trouwen, dan liggen zowel de Petrus kerk als de Bonaventura kerk op loopafstand. 

Meer informatie

Receptie

Zijn jullie op zoek naar een unieke en sfeervolle locatie om jullie trouwreceptie te organiseren? Samen met jullie organiseren wij een tot in de puntjes verzorgde trouwreceptie. Terwijl jullie gasten genieten van een stijlvol aangeklede ruimte en heerlijke versnaperingen, kunnen jullie onbezorgd genieten van alle felicitaties.

Meer informatie

receptie
Was echt super om op kasteel Woerden te trouwen. Alle ruimtes waren goed in orde en het personeel was zeer behulpzaam en vriendelijk. - Lilian & Michael
gewelven-proosten

Diner

Of jullie nu een groots bruiloftsdiner willen, of een huwelijksdiner met intimi. Bij ons kunnen jullie terecht voor een onvergetelijk diner op deze bijzondere dag. Verras jullie gasten met de keuze voor deze sfeervolle locatie, dan verrassen wij jullie met al het heerlijks dat onze keuken te bieden heeft. Wij denken graag mee over het eten en drinken. Uiteraard is een lunch ook mogelijk.

Meer informatie

Onze trouwdag was echt nog beter dan dat we hadden durven dromen. Het is een dag geworden om nooit meer te vergeten! Het was in 1 woord fantastisch!
Paul & Anna

Feest

Een spetterend huwelijksfeest, laat dat maar aan ons over! Hier wordt al 600 jaar feest gevierd. Wij weten als geen ander hoe je een onvergetelijk trouwfeest organiseert. Samen met jullie organiseren we een onvergetelijke feestavond in een van de stijlvolle zalen die ons kasteel rijk is.

Meer informatie

trouwen diner

Onze ambassadeurs

We kunnen zelf met veel enthousiasme onze bruidsparen vertellen wat mogelijk is of wat er allemaal kan op onze locatie. Minstens net zo waardevol bij het maken van jullie keuze zijn de referenties! Nieuwsgierig hoe de bruidsparen trouwen in ons kasteel hebben ervaren? 

Klik hier voor enkele referenties

Beoordeling op Toptrouwlocaties.nl

Beoordeling op ThePerfectWedding.nl

Kasteel Woerden

trouw-zaal

Zalen

Er staan meerdere stijlvolle zalen tot jullie beschikking. Zo kun je precies de zaal huren die bij je ideeën over een feestlocatie of vergaderlocatie passen. Iedere zaal is uitgerust met moderne audiovisuele apparatuur en ook de culinaire invulling is bij ons in goede handen.

Bekijk de verschillende zalen

Veelgestelde vragen

Heb je andere vragen die nog niet beantwoord zijn? Bekijk dan onze veelgestelde vragen over trouwen bij Kasteel Woerden!

Bekijk veelgestelde vragen

trouwen-receptie-taart
Kasteel in de sneeuw

Nieuw: Winter Wonder Wedding Deal! 

Geen maanden wachten voor jullie grote dag? Genieten van de charme van het kasteel in de winter? Misschien zelfs in de sneeuw? Boek dan nu onze Winter Wonder Wedding Deal; een trouwarrangement, all-inclusive mét spetterende feestavond van €7.750,- nu voor 5.750,-*! 

Dit arrangement is gebaseerd op 30 daggasten (incl. diner) en 100 gasten tijdens de feestavond en is te boeken van 23 december tot en met 21 maart van maandag tot en met zondag, dus ook in het weekend! Uiteraard op basis van beschikbaarheid. 

 

Dagindeling;

 • 15:00 Koffie en thee ontvangst gasten in de Montfoortzaal
 • 15:30 Ontvangst bruidspaar en start huwelijksceremonie in de Ridderzaal
 • 16:15 Bruidstaart aansnijden & prosecco toost in de Montfoortzaal 
 • 16:30 Borrel en/of fotoreportage incl. broodtafel en drankjes
 • 17:30 3-gangen huwelijksdiner
 • 20:00 Ontvangst avondgasten met glühwein en warme chocolademelk boven het vuur op de binnenplaats
 • 20:30 Spetterende feestavond incl. warm bittergarnituur en onbeperkt Hollandse bar in de Rhenenzaal
 • 23:30 Late night snack
 • 00:00 Einde feest

*De totaalprijs is inclusief bediening, locatiekosten, inrichting en BTW. Het totaalbedrag is exclusief de gemeentelijke leges voor de huwelijksvoltrekking en kosten niet benoemd in het arrangement. Indien jullie extra gasten hebben geldt er een toeslag. De toeslag voor een extra daggast (incl. 3-gangen diner) bedraagt €67,50,-. Voor een extra feestgast betaalt u €40,- per persoon. 

Last Minute Wedding Deal

Naast dat wij uiteraard maatwerk kunnen verzorgen is het ook mogelijk om voor de Top Wedding Deal te kiezen; een trouwarrangement, all-inclusive mét spetterende feestavond voor €4995,-*!
Dit arrangement is te boeken op zes specifieke data. Dit arrangement is gebaseerd op 30 gasten voor het dagprogramma en 100 gasten tijdens de feestavond. De data die nu voor deze deal gelden zijn: 21 juli,  28 juli, 3 augustus, 4 augustus, 8 augustus en 11 augustus. We krijgen veel reacties op deze aanbieding, reageer snel en het kan onverhoopt voorkomen dat een dag ondertussen door een ander stel geboekt is!

 

Dagindeling;

 • 15:00 Ontvangst gasten op de brug
 • 15:30 Huwelijksceremonie in de Ridderzaal
 • 16:15 Aansnijden van jullie eigen bruidstaart en toost met een glas prosecco
 • 16:30 Borrel en/of fotoreportage
 • 17:30 3-gangen huwelijksdiner
 • 20:30 Feestavond
 • 23:30 Late night snack
 • 00:00 Vertrek gasten

*De totaalprijs is inclusief bediening, locatiekosten, inrichting en BTW. Het totaalbedrag is exclusief bruidstaart, de gemeentelijke leges voor de huwelijksvoltrekking, versiering en kosten niet benoemd in het arrangement. Trouwen in het laagseizoen?  Indien jullie extra gasten hebben geldt er een toeslag. De toeslag voor een extra daggast (incl. 3-gangen diner) bedraagt €69,50. Voor een extra feestgast betaalt u €29,50- per persoon. 

Best Wedding Deal

Naast dat wij uiteraard maatwerk kunnen verzorgen is het ook mogelijk om voor de Best Wedding Deal te kiezen; een trouwarrangement, all-inclusive mét avondvullend diner voor €5250,-*!
Dit arrangement is het gehele jaar te boeken op basis van beschikbaarheid op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag én zondag. In het laagseizoen (23/12 t/m 21/3) ook op vrijdag en zaterdag! Dit arrangement is gebaseerd op 30 gasten voor het dagprogramma en 100 gasten voor het avondprogramma.

Dagindeling:

 • 15:00 Ontvangst gasten op de brug
 • 15:30 Huwelijksceremonie in de Ridderzaal
 • 16:15 Aansnijden van jullie eigen bruidstaart en toost met een glas prosecco
 • 16:30 Borrel en/of fotoreportage
 • 17:30 3-gangen huwelijksdiner 
 • 20:30 Feestavond
 • 23:30 Late night snack
 • 00:00 Einde feestavond

*De totaalprijs is inclusief bediening, locatiekosten, inrichting en BTW. Het totaalbedrag is exclusief bruidstaart, de gemeentelijke leges voor de huwelijksvoltrekking en kosten niet benoemd in het arrangement. Indien jullie extra gasten hebben geldt er een toeslag. De toeslag voor een extra daggast bedraagt €69,50,-. Voor een extra avondgast betaalt u €29,50 per persoon.