Verjaardag

Gezellige en mooie locatie

Van 2 tot 600 personen

Totaal verzorgd, van een high tea tot een denderend feest!

kasteel woerden regio utrecht

Verjaardagsfeest

Vier uw verjaardagsfeest in het indrukwekkende Kasteel Woerden

Een verjaardag is een uitstekende gelegenheid om familie en vrienden in de feestelijke ambiance van Kasteel Woerden te ontmoeten. Misschien gaat het om een jubileumjaar of heeft uw verjaardag om een andere reden een bijzonder tintje. Een verjaardag verdient het om gevierd te worden! En wilt u voor de gelegenheid eens stijlvol uitpakken, waar kunt u dan beter uw familie en vrienden ontmoeten dan in de prachtige omgeving van Kasteel Woerden? Centraal gelegen in het Groene Hart van Nederland vindt u in Kasteel Woerden een evenementenlocatie die geschikt is voor de meest uiteenlopende bijeenkomsten. We organiseren hier graag samen met u uw verjaardagsfeest.

Offerte opvragen

Rijke historie

Kasteel Woerden heeft een historie die maar liefst meer dan 600 jaar teruggaat. We kunnen in oude geschriften teruglezen dat waarschijnlijk in 1395 al werd begonnen met de bouw van dit indrukwekkende kasteel. Na de bouw deed het in eerste instantie dienst als verblijf voor de gasten van de Brabantse bourgondische hertog Jan van Beieren. Sindsdien heeft het kasteel vele functies gekend. Van ambtswoning tot mannen- en vrouwengevangenis en van ziekenhuis tot recentelijk nog een centrale opslagruimte voor legergoederen. Vandaag de dag is Kasteel Woerden een bijzondere en inspirerende evenementenlocatie in het hart van Woerden, waar we niet alleen voor u een bijzonder verjaardagsfeest organiseren, maar waar we ruimte en gelegenheid willen bieden aan alle denkbare evenementen.

Vier feest op een bijzondere locatie!

Een centraal gelegen feestlocatie in Utrecht, die net even anders voelt dan het alledaagse. Dat is wat onze gasten zoeken en vinden. In onze prachtige historische kasteel ontvangen wij uw gasten graag voor de viering van uw verjaardag, van uitgebreide lunch of gezellige high tea tot en luxe diner of spetterend feest tot wel 600 personen.

Plan een locatiebezoek

Locatie verjaardagsfeest

De mogelijkheden die wij binnen Kasteel Woerden kunnen bieden zijn eindeloos. We hebben de beschikking over verschillende zalen, ieder met hun eigen unieke historische sfeer en smaakvolle aankleding. We bieden ruimte aan kleine gezelschappen in een intieme setting in één van de kleinere zalen. Maar door gebruik te maken van meerdere ruimtes tezamen kunnen we ook aan gezelschappen tot maar liefst 850 personen ruimte bieden. Daarnaast kan Kasteel Woerden u ook een buitenlocatie aanbieden. Op het binnenterrein van het kasteel kunnen we een sfeervolle feestlocatie inrichten. En natuurlijk zijn er ook diverse combinaties mogelijk. Samen met u kijken we graag welke ruimtes het best passen bij de sfeer en de omvang van uw feestelijke bijeenkomst.

Boek nu een verjaardagsfeest
Verjaardagstaart met macarons op het feest Feestlocatie kasteel cafe high wine high tea high wine terras koffie met gebak locatie lunch

Catering

Wij nemen de catering voor uw feest, evenement of verjaardag volledig uit handen. Voor ons een vanzelfsprekende manier om op de beste wijze in te kunnen spelen op al uw wensen en verwachtingen. Wij hebben onze focus gelegd op biologische producten en serveren u graag diverse seizoensgebonden gerechten. Ook werken we graag samen met lokale partners uit de omgeving van Woerden en maken we in de keuken graag gebruik van verschillende streekproducten. Wist u dat Woerden in het verleden het kloppende hart van de kaashandel vormde? In het centrum van Woerden zijn de sporen van de kaasmarkt nog terug te vinden. En nog altijd zijn er zelfkazende boeren in onze omgeving waar we graag onze kaas van afnemen.

Boek nu een verjaardagsfeest

Verjaardagsfeest organiseren

Het organiseren van een feestelijke bijeenkomst met vrienden en familie in een kasteel, dat klinkt als een exclusief gegeven. Maar vergis u niet, wij willen graag toegankelijk zijn voor iedereen. Samen met u inventariseren we uw wensen en kijken we welke mogelijkheden er zijn om een verjaardagsfeest in Woerden mogelijk te maken. Kiest u voor bescheiden en intiem of gaat u voor een groot feest met honderden gasten? Kasteel Woerden biedt alle ruimte aan een verjaardagsfeest wat aansluit bij uw wensen en uw budget.

Verjaardagsfeest in Woerden

Woerden is centraal in Nederland gelegen in de provincie Utrecht. Kasteel Woerden ligt aan de rand van het historische centrum met interessante bezienswaardigheden. Direct achter het kasteel ligt het eigen parkeerterrein met vijftig parkeerplaatsen en achter deze parkeerplaats bevindt zich een publieke parkeergarage voor tachtig plaatsen. Rondom het kasteel zijn er meer dan driehonderd plaatsen binnen een straal van tweehonderd meter. Op minder dan vijf minuten loopafstand bevindt zich nog een parkeergarage met in totaal meer dan zeshonderd parkeerplaatsen. Het trein- en busstation van Woerden ligt op nog geen drie minuten loopafstand van Kasteel Woerden. Vanaf hier rijden treinen rechtstreeks naar Utrecht, Amsterdam, Den Haag en Rotterdam. Met één enkele overstap is heel Nederland te bereiken. Zo is uw verjaardagsfeest in Woerden voor iedereen goed bereikbaar.

kasteel woerden regio utrecht

Eten en drinken

Wij geloven in puur en biologisch eten, bereid uit eigen keuken. Onze chef werkt dan ook graag met seizoensproducten uit de streek en denkt graag mee in de culinaire invulling van jullie dag. Van de klassieke bitterbal tot luxe blini’s of oesters en van uitgebreid gangen diner tot feestelijk walking dinner. Benieuwd naar alle mogelijkheden? In de brochure zijn alle culinaire opties terug te vinden.

Meer informatie
kasteel woerden regio utrecht

DAAROM KASTEEL WOERDEN!

Een gezellige feestlocatie met sfeervolle ruimtes voor een intieme verjaardagsborrel of high tea tot een groot knalfeest op de binnenplaats

keuken ambachtelijk kasteel woerden lekker eten koken centraal in nederland goed bereikbaar kasteel sfeervol uniek gezellig professioneel

Ambachtelijke keuken

Duurzaam en maatschappelijk verantwoord

wine high tea Proost terras Feestlocatie kasteel cafe high wine high tea high wine terras koffie met gebak locatie lunch

Een rijksmonument wat al meer dan 600 jaar een veilig onderkomen is voor haar gasten

Een sfeer en uitstraling met de juiste mix tussen authentiek, modern en industrieel

Een ervaren en super enthousiast team dat zorgt voor onbezorgde gastvrijheid

Een gezellige feestlocatie, centraal in de Randstad

Trouwen, feesten, vergaderen, trainen dineren nabij Utrecht Amsterdam Rotterdam en Den Haag

De perfecte feestlocatie voor het vieren van verjaardag, jubileum en andere feestelijkheden in de provincie Utrecht

Met maximaal 1 overstap in het OV bereik je de rest van Nederland

Meer dan vier treinen per uur naar Den Haag, Rotterdam, Schiphol, Utrecht of Amsterdam

3 minuten rijden van de A12

Kasteel Woerden feestlocatie feesten trouwlocatie personeelsfeest verjaardag bedrijfsfeest tussen rotterdam amsterdam sfeervol groepen groepsgrootte 100 200 300 600 feest centraal geleden groene hart trouwen romantisch ridderzaal huwelijksdiner huwelijksceremonie huwelijkslocatie huwelijksfeest buiten trouwen binnen feesten taart en toost sfeervol alles op 1 locatie slotgracht binnenplaats trouwringen getuigen wedding weddingplanner geloftes

Een kasteel uit 1400 met de faciliteiten die je bij een bijeenkomst in 2020 verwacht. Een sterk uitgangspunt voor de locatie van jullie bijeenkomst

OFFERTE AANVRAGEN

 

Voor elke feestelijke bijeenkomst bent u bij Kasteel Woerden aan het juiste adres. Of het nu gaat om een intiem feest met een klein gezelschap, een bruiloft met een uitgebreide gastenlijst, een bijzonder evenement of een zakelijke bijeenkomst die u een feestelijk tintje wilt geven, wij van Kasteel Woerden denken graag met u mee hoe we van uw evenement een onvergetelijke gebeurtenis kunnen maken. Op onze website kunt u zelf via ons online systeem een planning naar wens opmaken, zodat u volledig vrijblijvend een indruk krijgt van alle mogelijkheden die we u kunnen bieden. Uiteraard kunt u ons ook bellen of mailen voor een afspraak of voor het opmaken van een vrijblijvende offerte.

Kasteel Woerden, centraal gelegen in het groene hart van Nederland is de uitgelezen locatie voor het vieren van uw verjaardag. Wij zorgen ervoor dat de dag zal verlopen zoals gepland. U hoeft alleen nog maar te genieten!

INLOGGEN

 

Al in bezit van een account? Log hier in met de gegevens

Emailadres:
Wachtwoord:

Wachtwoord vergeten

Centraal gelegen

Aan de A12, centraal in de randstad op minder dan 30 minuten rijden van Utrecht, Amsterdam, Den Haag en Rotterdam

Dicht bij het station

150 meter van het Centraal Station – Openbaar vervoer is tegenwoordig een vereiste. Met hooguit 1 overstap ligt Nederland aan jouw voeten!

Parkeren

Meer dan 300 parkeerplaatsen binnen een straal 150 meter van het Kasteel, waarvan 50 tegen het kasteel! Uitstappen en starten.

Rijksmonument

Een unieke historische accommodatie. 600 jaar oud met uitstraling, moderne voorzieningen voor meer dan 650 gasten.

Goede Bereikbaarheid

3 minuten rijden van de A12

Veel parkeerruimte bij Kasteel

150 meter van het centraal station

Centraal in de Randstad

Met trein 10 min. vanaf Utrecht CS

Unieke locatie

600 jaar oud Rijksmonument

Sfeervol en Authentiek

Exclusief te huren tot 650 gasten

Toegankelijk voor minder validen

Groot terras en binnenplaats

Dienstbaar

Gastvrij en proffesioneel

Ambachtelijke keuken

Duurzaam en bewust

Vriendelijke medewerkers

Goede audio visuele middelen