Wanneer is het feest?

Sluiten

Offerte/Brochure aanvragen?

Wat wilt u aanvragen?Feestlocatie

Stap één van het organiseren van een bijzonder feest is een unieke feestlocatie. Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Al vanaf het moment van aankomst worden uw gasten verrast op deze fantastische feestlocatie. U en uw gasten genieten van een mooie ambiance, heerlijke hapjes en drankjes én onbezorgde gastvrijheid.

dj
groepsfoto
champagne
trap

Jubilea

Zoekt u een feestlocatie voor een jubileum? Dan krijgt u bij ons een unieke feestlocatie, waar al 600 jaar de meest uiteenlopende feesten worden gevierd. Van een intiem diner tot grote feesten, wij helpen u vorm te geven aan uw wensen. Iedereen wordt verrast vanaf het moment van aankomst.

Stelt u zich bijvoorbeeld uw binnenkomst over de met fakkels verlichte brug voor. Vervolgens dineert of borrelt u in een van de prachtige zalen die het kasteel rijk is. Een sfeervolle ambiance, prachtig ingericht, lekkere hapjes en drankjes, blije gasten. Dankzij de onbezorgde gastvrijheid zal uw jubileum tot in de puntjes verzorgd zijn. Bij ons krijgt u dé unieke locatie voor het vieren van ieder jubileum.

jubilea-feestlocatie
verjaardag-vieren

Verjaardagen

Uw verjaardag vieren op een locatie om nooit te vergeten. Een sfeervolle ambiance, lekkere hapjes en drankjes, en alles is mogelijk. Samen met u organiseren wij een verjaardag die helemaal past bij u en uw gezelschap. Van kinderfeestje tot gezellige high tea met vriendinnen, en van borrel tot spetterend themafeest.

Of u nu een kroonjaar te vieren heeft of ‘gewoon’ uw verjaardag wilt vieren. Bij ons is alles mogelijk. U heeft de beschikking over een bijzondere locatie voor het vieren van uw verjaardag. Samen met u organiseren wij een middag of avond waar u dankzij onze onbezorgde gastvrijheid alleen maar van hoeft te genieten. Wij zorgen namelijk voor de boodschappen, het koken en de afwas.

Trouwen

Geniet van de mooiste dag van jullie leven op een unieke locatie. Wij bieden jullie alles voor een mooie huwelijksdag. Van het jawoord tot een spetterend feest, het is allemaal mogelijk. Wij zorgen voor een onvergetelijke dag in één of meerdere zalen die ons kasteel rijk is.

Meer informatie

feest-trouwen
themafeest

Personeelsfeest

Bent u op zoek naar een bijzondere locatie voor uw personeelsfeest? Dan is uw zoektocht geslaagd. Het kasteel vormt een uitstekend decor voor de meest uiteenlopende personeelsfeesten. Wij assisteren u graag op alle aspecten bij de organisatie van uw evenement. Of u nu een feest voor 40 of voor 600 personen organiseert, alles is mogelijk.

Meer informatie

Referenties

 

Nieuwsgierige hoe andere opdrachtgevers het bij ons hebben ervaren?

Lees hier onze referenties

pos1