Jubileum

Een sfeervolle locatie voor de momenten die je door de jaren heen wil vieren!

10 jaar bij de zaak? Een 100-jarig bestaan? 50 jaar getrouwd? Tijd voor een jubileum feest!

Ruime ervaring in het organiseren van feesten en jubilea

kasteel woerden regio utrecht

Jubileum

Jubileum vieren? Bent u op zoek naar een feestlocatie voor uw jubileum. Dan krijgt u bij ons een unieke feestlocatie, waar al 600 jaar de meest uiteenlopende feesten worden gevierd. Van een intiem diner of dinerbuffet, een uitgebreide borrel of groot feest. Wij helpen u graag verder om vorm te geven aan uw jubileum.

Offerte opvragen

Een bijzonder moment beleef je op een bijzondere locatie!

Ziet u het al voor zich? Bij binnenkomst een vuurkorf op de binnenplaats, fakkels langs de brug en een feestelijk ontvangst met bijvoorbeeld prosecco, een kir royale of lekker kop koffie en thee. Vervolgens dineert of borrel u in een van de prachtige ruimtes die het kasteel rijk is. Een sfeervolle ambiance, ingericht naar uw wensen, lekkere hapjes enk drankjes en blije gasten. Dankzij de onbezorgde gastvrijheid zal uw jubileum tot in de putjes zijn verzorgd. Bij ons krijgt u dé unieke locatie voor het vieren van ieder jubileum van 2 tot 600 personen.

Plan een locatiebezoek

Een monumentale feestlocatie voor jubilea in de regio Utrecht.

U wilt uw gasten verrassen met een bijzondere omgeving in Midden-Nederland en ze verwennen met een hapje en een drankje. En minstens zo belangrijk: u heeft liever geen zorgen om de praktische zaken. Wij ontzorgen u. U heeft de beschikking over een bijzondere locatie voor het vieren van uw verjaardag. Samen met u organiseren wij een middag of avond waar u dankzij onze onbezorgde gastvrijheid alleen maar van hoeft te genieten.

Boek uw jubileum
kasteel woerden regio utrecht

Memorabel jubileum vieren

Een spetterend jubileumsfeest. Binnenkort 5, 10, 25 of misschien zelfs 50 jaar getrouwd? Die momenten zijn het waard om gevierd te worden. Samen met vrienden en familie genieten van een jubileumsfeest op een unieke locatie. Denkt u bijvoorbeeld aan een 4 of 5-gangen diner? Of een aangeklede borrel op het terras met een BBQ of dinerbuffet? Of wat dacht u van een spetterend feest met DJ en live saxofonist. Er zijn talloze mogelijkheden.

Vragen? We helpen je graag.
kasteel woerden buiten trouwen binnen trouwen trouwlocatie huwelijksdag ceremonie huwelijksdiner trouwfeest romantisch slotgracht park
kasteel woerden regio utrecht

Eten en drinken

Wij geloven in puur en biologisch eten, bereid uit eigen keuken. Onze chef werkt dan ook graag met seizoensproducten uit de streek en denkt graag mee in de culinaire invulling van jullie dag. Van de klassieke bitterbal tot luxe blini’s of oesters en van uitgebreid gangen diner tot feestelijk walking dinner. Benieuwd naar alle mogelijkheden? In de brochure zijn alle culinaire opties terug te vinden.

Meer informatieDownload onze brochure

Offerte opvragen

 

Maak keuze uit een van onze arrangementen of stel zelf een eigen offerte op.

Inloggen

 

Al in het bezit van een account? Log hier in met de gegevens.

kasteel woerden regio utrecht

DAAROM KASTEEL WOERDEN!

Een 600-jaar oud Kasteel, uw jubileum op een sfeervolle locatie in Utrecht

Kasteel Woerden regio utrecht rotterdam amsterdam modumentaal sfeervol grote capiciteit gezellig evenementenlocatie events groot bedrijfsfeest 100 200 500 600 personen personeelsfeesten congressen ridderzaal feesten huwelijksfeest

Ambachtelijke keuken

Duurzaam en maatschappelijk verantwoord

Gratis parkeren op onze parkeerplaats

Een rijksmonument wat al meer dan 600 jaar een veilig onderkomen is voor haar gasten

Een sfeer en uitstraling met de juiste mix tussen authentiek, modern en industrieel

Een ervaren en super enthousiast team dat zorgt voor onbezorgde gastvrijheid

Een sfeervolle feestlocatie voor uw jubileum, centraal in de Randstad

Vier het jubileum met een feest, borrel en/of diner

Centraal in de Randstad, een iconische evenementenlocatie in de provincie Utrecht

Met maximaal 1 overstap in het OV bereik je de rest van Nederland

Meer dan vier treinen per uur naar Den Haag, Rotterdam, Schiphol, Utrecht of Amsterdam

3 minuten rijden van de A12

Dansen feesten kasteel woerden bedrijfsfeest feestlocatie in randstad accommodatie dichtbij amsterdam rotterdam den haag feestlocatie bedrijfsfeest personeelsfeest binnenplaats zakelijk event sfeervol bijzonder

Een kasteel uit 1400 met de faciliteiten die je bij een bijeenkomst in 2020 verwacht. Een sterk uitgangspunt voor de locatie van jullie jubileum. 

  • Kasteel woerden team medewerker Accountmanager Huwelijken particulier Akia-Barhi huwelijken zakelijke bijeenkomsten events sales contact

    Akia Barhi

    Accountmanager

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?
BEL MET AKIA OF BARBARA

  • Sales Barbara den Dulk

    Barbara den Dulk

    Sales