Jubileum

Een sfeervolle locatie voor de momenten die je door de jaren heen wil vieren!

Ruime ervaring in het organiseren van feesten en jubilea

kasteel woerden regio utrecht

Jubileumfeest

Jubileumfeest organiseren? Wees welkom in Kasteel Woerden

Een jubileumfeest krijgt een extra dimensie wanneer dit in historisch Kasteel Woerden wordt gevierd. Kasteel Woerden is al meer dan zeshonderd jaar een begrip in Woerden en organiseert feesten voor groepen tot zeshonderd personen. Onze sfeervolle zalen zijn voorzien van diverse moderne faciliteiten zodat uw jubileumfeest één groot succes wordt. Bovendien beschikt Kasteel Woerden over een bijzondere binnenplaats die zowel in de zomer als in de winter feestelijk aangekleed kan worden. Wees welkom in dé jubileumfeest locatie van Woerden!

Offerte opvragen

Jubileumfeest Kasteel Woerden

Wie aan het zoeken is naar een geschikte plek voor een jubileumfeest in Woerden is bij ons aan het juiste adres. Een jubileum vieren in Kasteel Woerden is dubbel feest omdat het eeuwenoude Rijksmonument doorgaans voor de nodige oooohhh’s en aaaaaahh’s onder de gasten zorgt. Mooie indrukken gecombineerd met een heuglijk feit zoals een jubileum. Kasteel Woerden is met de prachtige historische setting de perfecte plek voor een jubileumfeest.

Gastvrijheid en meedenken

Kasteel Woerden heeft veel ervaring met jubileumfeesten! Denk aan een jubileumfeest voor een werknemer die een kwart- of halve eeuw trouw aan de zaak is of een jubileumfeest voor een gouden huwelijk. In ons kasteel organiseren we ook jubileumfeesten voor bijvoorbeeld een horecagelegenheid die tien jaar bestaat of voor een voetbalclub die een eeuwfeest in het vooruitzicht heeft. Waar voor anderen een jubileumfeest organiseren misschien een onmogelijke opgave lijkt te zijn, zijn de medewerkers van Kasteel Woerden hier uitermate bedreven in. We draaien onze hand niet om voor uw wensen en hebben alles wel een keer gezien en geregeld om uw jubileumfeest tot in de puntjes te regelen. Onze medewerkers zijn creatief in het meedenken met uw ideeën en zorgen van begin tot eind voor een goede uitvoering.

Boek uw jubileum
kasteel woerden regio utrecht

Eigen professionele catering

Kasteel Woerden biedt eigen professionele catering aan die gericht is op het gebruik van biologische en streekgebonden ingrediënten. Deze komt tot stand door de samenwerking met onze partners; lokale ondernemers en (toe)leveranciers, zodat transportbewegingen tot een minimum beperkt worden. Seizoensproducten zijn wat Kasteel Woerden betreft een must, daarom zijn de arrangementen en menu’s altijd seizoensgebonden. Net als in vroegere tijden toen men (noodgedwongen) met het seizoen at, wordt deze traditie door Kasteel Woerden in ere gehouden. Niet alleen past dit bij het historische gedachtegoed van het kasteel, ook in het kader van duurzaamheid is dit uitermate geschikt om rekening te houden met het milieu. Met individuele wensen wordt vanzelfsprekend rekening gehouden. Van gluten- en/of lactosevrij tot vegetarisch of veganistisch, ons keukenpersoneel verzorgt voor iedereen heerlijke hapjes en diners.

Vragen? We helpen je graag.
kasteel woerden buiten trouwen binnen trouwen trouwlocatie huwelijksdag ceremonie huwelijksdiner trouwfeest romantisch slotgracht park
kasteel woerden regio utrecht

Eten en drinken

Wij geloven in puur en biologisch eten, bereid uit eigen keuken. Onze chef werkt dan ook graag met seizoensproducten uit de streek en denkt graag mee in de culinaire invulling van jullie dag. Van de klassieke bitterbal tot luxe blini’s of oesters en van uitgebreid gangen diner tot feestelijk walking dinner. Benieuwd naar alle mogelijkheden? In de brochure zijn alle culinaire opties terug te vinden.

Meer informatie

Jubileumfeest in sfeervolle zalen

Kasteel Woerden is een zeer geschikte locatie voor een jubileumfeest waarbij zowel de organisatie als de gasten zullen genieten van een bijzondere ervaring. De festiviteiten kunnen worden gehouden in één van de verschillende, maar stuk voor stuk unieke en sfeervolle kasteelzalen en -ruimtes waar aan alles is gedacht. Beeld en geluid, zitplaatsen, aankleding, activiteiten, flexibiliteit en diversiteit staan voorop. Ook is er een binnenplaats die ‘s avonds sprookjesachtig verlicht wordt. Kasteel Woerden weet als geen ander een goede sfeer en ambiance neer te zetten.

Praktische informatie

Kasteel Woerden is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, maar ook met de auto. De centrale ligging, midden in het Groene Hart, is voor gasten vanuit heel Nederland ideaal en parkeren op het eigen terrein is gratis. Dat is handig voor de feestgangers, maar ook voor de technici en andere leveranciers die het jubileumfeest tot een geslaagd geheel brengen. Kasteel Woerden streeft ernaar om elk feest uniek te maken met een zorgvuldig samengesteld team van (externe) partijen en bovenal de medewerkers!

Boek uw jubileum

Ook iets te vieren?

Wie iets op professionele en feestelijke wijze wil vieren, is met de jubileumfeest locatie van Kasteel Woerden, dé evenementenlocatie van het Groene Hart, precies aan het juiste adres. Van welkomstdrankje en -hapje tot het aangeven van de jassen bij vertrek. Alles is tot in de puntjes geregeld met als hoofddoel de opdrachtgever volledig te ontzorgen en de gasten een onvergetelijke ervaring te bieden. Ook de mensen van de betreffende feestcommissie willen op de dag zelf genieten van het jubileumfeest. Laat dat maar over aan de medewerkers van Kasteel Woerden. Wij weten precies wat er wanneer van ons wordt verwacht.

Offerte aanvragen

 

Bel of mail ons om een (vrijblijvende) offerte aan te vragen voor uw jubileumfeest of stel zelf uw eigen offerte samen via ons online offertesysteem. Zo weet u meteen welke mogelijkheden er zijn voor uw feest. Mist u een aantal wensen of mogelijkheden in uw offerte? Laat het ons weten en we maken een maatwerkofferte voor u. Wilt u eerst de locatie bekijken? Geen probleem, we plannen graag een rondleiding in om u de sfeer te laten proeven voor uw jubileumfeest.

Inloggen

 

Al in het bezit van een account? Log hier in met de gegevens.

kasteel woerden regio utrecht

DAAROM KASTEEL WOERDEN!

Een 600-jaar oud Kasteel, uw jubileum op een sfeervolle locatie in Utrecht

Kasteel Woerden regio utrecht rotterdam amsterdam modumentaal sfeervol grote capiciteit gezellig evenementenlocatie events groot bedrijfsfeest 100 200 500 600 personen personeelsfeesten congressen ridderzaal feesten huwelijksfeest

Ambachtelijke keuken

Duurzaam en maatschappelijk verantwoord

Gratis parkeren op onze parkeerplaats

Een rijksmonument wat al meer dan 600 jaar een veilig onderkomen is voor haar gasten

Een sfeer en uitstraling met de juiste mix tussen authentiek, modern en industrieel

Een ervaren en super enthousiast team dat zorgt voor onbezorgde gastvrijheid

Een sfeervolle feestlocatie voor uw jubileum, centraal in de Randstad

Vier het jubileum met een feest, borrel en/of diner

Centraal in de Randstad, een iconische evenementenlocatie in de provincie Utrecht

Met maximaal 1 overstap in het OV bereik je de rest van Nederland

Meer dan vier treinen per uur naar Den Haag, Rotterdam, Schiphol, Utrecht of Amsterdam

3 minuten rijden van de A12

Dansen feesten kasteel woerden bedrijfsfeest feestlocatie in randstad accommodatie dichtbij amsterdam rotterdam den haag feestlocatie bedrijfsfeest personeelsfeest binnenplaats zakelijk event sfeervol bijzonder

Een kasteel uit 1400 met de faciliteiten die je bij een bijeenkomst in 2020 verwacht. Een sterk uitgangspunt voor de locatie van jullie jubileum. 

Sales Barbara den Dulk

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?
BEL MET AKIA OF BARBARA