Wanneer is het feest?

Sluiten

Offerte/Brochure aanvragen?

Wat wilt u aanvragen?



Feestlocatie

Een jubileum is een moment om bij stil te staan. Vele jaren gelukkig getrouwd, 25 jaar in dienst, uw organisatie bestaat 100 jaar, allemaal prima redenen voor een feest. Hoe u uw jubileum ook wilt vieren, bij ons bent u van harte welkom. Van een intiem diner tot spetterend personeelsfeest. Wij assisteren u bij alle aspecten van de organisatie voor een jubileum om nooit te vergeten. 

Iedereen wordt verrast vanaf het moment van aankomst. Stelt u zich bijvoorbeeld uw binnenkomst over de met fakkels verlichte brug voor. Vervolgens dineert of borrelt u in een van de prachtige zalen die het kasteel rijk is. Een sfeervolle ambiance, prachtig ingericht, lekkere hapjes en drankjes, blije gasten. Bij ons krijgt u dé unieke locatie voor het vieren van ieder jubileum.

kasteel-boven
zakelijk-feest
champagne
trap
jubileum-zaal-huren

Zaal huren jubileum

Wilt u uw jubileum vieren in Kasteel Woerden? Neem contact met ons op, zodat wij u een passend voorstel kunnen doen en het feest geheel naar uw wens kunnen organiseren.

Wij hebben ons 12,5 jarig huwelijksfeest op deze prachtige locatie gevierd. Ook de gasten waren erg enthousiast over de locatie. Het contact vooraf om alles te regelen was erg prettig en verliep snel en gemakkelijk. Er is ontzettend goed meegedacht met ons en er is veel mogelijk. Op de avond zelf hebben we zorgeloos kunnen genieten en verliep alles op rolletjes. We zouden deze locatie iedereen aanraden! ~ Matthijs & Tietsia