Reserveren/afspraak?

Sluiten

Offerte/Brochure aanvragen / Plaats reserveren?

Wat wilt u aanvragen/reserveren?


Waar wilt u een afspraak voor maken?

Locatie huren tot 600 personen

Van representatieve vergaderlocatie voor klein gezelschap tot feestelijke bijeenkomst tot 600 personen. Kasteel Woerden was door de jaren heen al de inspirerende locatie van talloze bijeenkomsten. Geniet van een intiem diner in de Van Beierenzaal. Geef elkaar het jawoord in de prachtige Ridderzaal. Of organiseer een wijnproeverij in de Gewelven van het kasteel. Laat u verrassen door alle mogelijkheden. Samen met u organiseren wij iedere bijeenkomst geheel naar uw wens.

Een imposant monument in Woerden. Al meer dan 600 jaar wordt op deze centraal gelegen locatie beraad gevoerd, gefeest en gedineerd. Ook u kunt hier een zaal huren voor uw vergadering, training, congres, workshop, feest, huwelijksdag of andere bijeenkomst. Alle zalen ademen geschiedenis en zijn van alle moderne gemakken voorzien. Samen met u organiseren wij hier iedere denkbare bijzondere gelegenheid.

Van Beierenzaal

Zoekt u een representatieve vergaderlocatie of een bijzondere locatie voor een intiem diner? De Van Beierenzaal zal u niet teleurstellen. Als locatie tot 12 personen is deze zaal bijzonder geschikt voor uw directievergadering of besloten diner. Gezeten aan een authentieke houten kasteeltafel kijkt u uit over de slotgracht, de St. Bonaventurakerk naast het kasteel en de oude binnenstad van Woerden.

Meer over deze zaal

beierenzaal
Van Brunswijckzaal 2

Van Brunswijckzaal

Direct bij aankomst kunt u uw gezelschap er al op wijzen: de Van Brunswijkzaal boven de poort. Bijzonder geschikt voor uw presentatie of vergadering met een kleine groep. Genietend van een kop koffie in de nis aan de voorzijde van de zaal, waant u zich een echte kasteelheer of -dame. 

Meer over deze zaal

Van Rhenenzaal

Laat u in onze Van Rhenenzaal verrassen voor de mix van oud en modern. Dankzij het originele plafond en het uitzicht over de slotgracht waant u zich daadwerkelijk in een echt kasteel. Het geheel witte interieur geeft de zaal precies de goede zakelijke uitstraling voor uw workshop, productiepresentatie of personeelsbijeenkomst.

Meer over deze zaal

rhenenzaal
trouw-zaal-aligned

Floris V / Ridderzaal

Wat past er meer bij een kasteel dan een ridderzaal? De Floris V / Ridderzaal is niet voor niets ons pronkstuk. Onze particuliere gasten hebben de Floris V / Ridderzaal verkozen tot dé trouwzaal van het Groene Hart. Of waan u onderdeel van de geschiedenis tijdens uw bedrijfspresentatie, congres of jaarvergadering. Natuurlijk voorzien van alle gemakken die de moderne tijd te bieden heeft.

Meer over deze zaal

Van Montfoortzaal

Met het statige, hoge plafond met zware balken, de houten vloer en de vierkante vorm heeft de Van Montfoortzaal een indrukwekkende uitstraling. De zaal doet al eeuwenlang dienst als ontvangstzaal voor de Ridderzaal. Zo zet u meteen de toon voor uw bedrijfspresentatie, congres of jaarvergadering. Op zichzelf is de zaal zeer geschikt als representatieve vergaderlocatie.

Meer over deze zaal

Van_Montfoort_groothoek_2
ridderzaal2

Combinatie Floris V / Ridderzaal en Van Montfoort

De statige uitstraling van de Floris V / Ridderzaal maakt deze zaal tot het pronkstuk van Kasteel Woerden. U betreedt deze ruimte door de Van Montfoortzaal, een ruimte die op zichzelf ook al zeer indrukwekkend is. Zo zet u meteen de juiste toon voor uw bedrijfspresentatie, congres of jaarvergadering. Gezamenlijk zijn deze zalen geschikt voor uw bijeenkomst tot 150 personen.

Meer over deze zalen

Restaurant - Van Ommerenzaal en Café

Hier geniet u in een stijlvol moderne ambiance van de heerlijkste gerechten. Op zaterdagen en zondagen bent u onze gast voor koffie met gebak, high tea, high wine, high beer of een borrel. Ook is het mogelijk de gehele ruimte te huren voor een exclusief diner of feest. In combinatie met het terras en de binnenplaats organiseert u hier uw feestelijke bijeenkomst tot 600 gasten.

Meer over deze zaal

het restaurant - van ommerenzaal
Diner gewelf kasteel woerden

De Gewelven

Onderin het kasteel bevinden zich de Gewelven. De ruwe wanden van steen, een rond plafond en grote druipkaarsen geven deze gangen een typische stoere kasteel-uitstraling. Nodig uw gasten uit voor een chique diner of wijnproeverij in deze bijzondere ruimtes. De Gewelven zijn geschikt voor allerlei bijeenkomsten tot 300 personen, waaronder een uitgeserveerd diner voor al uw gasten aan één lange tafel! 

Meer over deze zaal

Van Habsburgzaal

Onder de nok van het kasteel bevindt zich de Van Habsburgzaal. De zaal wordt gekenmerkt door het unieke houten balken plafond, de diverse zitjes en de warme sfeer. De zaal is voorzien van airconditioning en er zijn grote dakramen gesitueerd in de ruimte. De zaal geeft uitzicht op het centrum van Woerden. Deze zaal is alleen toegankelijk via een smalle trap.

In 1490 werd Jan van Montfoort verslagen door keizer Maximilaan van Habsburg. Naar deze keizer is de Van Habsburgzaal vernoemd. Door de keizer werd nu een baljuw van het land van Woerden aangesteld, en werd het kasteel de woning van deze baljuw.

Van Habsburgzaal
terras kw

Het Terras

Direct aan het restaurant - Van Ommerenzaal ligt het terras van Kasteel Woerden. Op het terras heeft u uitzicht op de slotgracht, de prachtige St. Bonaventura kerk, de brug van het kasteel en het stadscentrum van Woerden.

Wanneer het restaurant - Van Ommerenzaal wordt afgehuurd is het terras exclusief van uw gezelschap.

De Binnenplaats

Via de houten kasteelbrug komt u op de indrukwekkende binnenplaats. De binnenplaats is voorzien van authentieke kinderkopjes. Via het glazentrappenhuis op de binnenplaats kunt u het Kasteel betreden.

De Binnenplaats is uiteraard geschikt voor het entree en ontvangst van uw gasten, maar ook voor een BBQ diner, feest met overkapping

Binnenplaats van Kasteel Woerden