kasteel woerden regio utrecht

Reviews

Het verjaardagsfeest van D & R ~ 30 oktober 2021

 

We kijken terug op een geweldig verjaardagsfeest. Door alle maatregelen rondom COVID hebben we ons feest meerdere keren moeten verplaatsen. We zijn heel blij met de flexibiliteit van de medewerkers in deze planning. Van tevoren is er ook goed meegedacht over alle ins & outs, waardoor we zorgeloos naar ons feest konden uitkijken.  Het Kasteel is een schitterende locatie en de avond zelf was ook erg goed verzorgd. Onze gasten en wijzelf hebben het enorm naar onze zin gehad.

 

Bedankt voor alles!

 

D & R 

Feesten partijen bijeenkomsten vergaderingen
kasteel woerden kerk vooraanzicht regio utrecht bijeenkomsten

Viering huwelijksjubileum in de Ridderzaal ~ 7 december 2019

 

Op 7 december 2019 vierden mijn vrouw en ik ons veertigjarig huwelijksjubileum in Kasteel Woerden. Het was een geweldige avond mede door de mooie zaal (Ridderzaal), de vriendelijke gastvrouw en het heerlijke eten. Werkelijk een feest waar we heel veel goede herinneringen aan zullen overhouden. Deze locatie is echt prima voor dit soort feesten. Ook de voorbereidingen verliepen zeer soepel dankzij de professionele sales manager. Dank aan het personeel van Kasteel Woerden!

 

Dhr. en Mevrouw Post

Het Schrikkelfeest van Saskia en Gerard – 29-02-2020

 

Wij hebben een fantastisch feest gehad afgelopen zaterdag. Ontzettend bedankt voor alle goede zorgen vooraf. De bediening hebben wij uiteraard ook bedankt: bijzonder attent en alert!  Prachtige plek voor één Schrikkelfeest!!

Nogmaals dank en graag tot ziens!

 

Saskia & Gerard Van Meerendonk

Terras Kasteel Woerden bijeenkomsten partijen feesten utrecht
Tapas etalage Food Kasteel woerden regio utrecht Feestlocatie kasteel cafe high wine high tea high wine terras koffie met gebak locatie lunch

12,5 jarig huwelijksfeest

 

Wij hebben ons 12,5 jarig huwelijksfeest op deze prachtige locatie gevierd. Ook de gasten waren erg enthousiast over de locatie. Het contact vooraf om alles te regelen was erg prettig en verliep snel en gemakkelijk. Er is ontzettend goed meegedacht met ons en er is veel mogelijk. Op de avond zelf hebben we zorgeloos kunnen genieten en verliep alles op rolletjes. We zouden deze locatie iedereen aanraden!

 

~Matthijs & Tietsia

Viering 50-jarig jubileum

 

Wij hebben onze 50 jarige bruiloft gevierd bij Kasteel Woerden.Vanaf het eerste informatieve gesprek hebben we steeds de klantvriendelijkheid ervaren.Ook in de daarop volgende contacten verliep alles heel plezierig.Al onze wensen werden goed overgenomen.Op de dag zelf was alles zeer goed verzorgd.Het buffet kreeg alle lof van onze gasten. Onze feestdag was mede daardoor zeer geslaagd.

 

 ~ Een zeer tevreden bruidspaar

high tea scones toost kasteel woerden Feestlocatie kasteel cafe high wine high tea high wine terras koffie met gebak locatie lunch

BAIE DANKIE ~ Maartje en Henk van Dijk

 

“BAIE DANKIE ~ Oftewel heel erg bedankt in het Afrikaans” Dat waren de mooie woorden van Maartje en Henk die afgelopen zaterdag hun 50-jarig huwelijksfeest hebben gevierd in de Van Rhenenzaal. “Alles was tot in de puntjes verzorgd en ook de voorbereiding is heel goed verlopen. Dit gaf ons de rust om naar de dag toe te leven. We hebben ook vele positieve reactie gehad op deze middag. Nogmaals dank en tot ziens!”

 

Maartje en Henk van Dijk.

Familieborrel in Kasteelsferen ~ mei 2019

 

“Traditiegetrouw dopen wij onze kinderen in de Bonaventurakerk en borrel / eten wat na. Het Kasteel was als locatie wederom perfect nadat we onze nieuwe telg gedoopt hadden aan de tegenovergelegen Bonaventurakerk. Eerst een geweldig verzorgde borrel en daarna een diner in de prachtige gewelven. In onze familie zijn we van de zoete inval. Het personeel kon daar flexibel mee omgaan. Wij al hadden aangegeven rekening te houden met enkele mensen extra, en dat werd keurig geïnventariseerd. Ter plekke overleggen en bijsturen. Kortom was het weer een groot feest”.

bedrijfsfeesten huwelijksfeesten
verjaardagen babyshower feesten bedrijfsfeesten personeelsfeesten centraal in de randstad goed bereikbaar veel parkeerplaats vergaderlocatie congreslocatie

Verjaardagsfeest mevrouw Reitsma

 

Beste Anne-Marie,

Mijn verjaardagsfeest gistermiddag was prima gegaan in het Kasteel Woerden. Alles is goed gegaan: eten, drinken en een goede verzorging van twee dames van uw personeel. Mijn familieleden vonden de Ridderzaal een prachtige locatie en ze hebben gistermiddag een heerlijke high-tea gehad. Dus complimenten voor uw organisatie.

Ik kan zeker later met plezier terugdenken aan uw Kasteel Woerden. Mijn feest was van begin tot eind prettig verlopen dankzij jullie. Ik ben nu blij dat het feest van gisteren geslaagd is. En tot slot wil ik u en twee dames van uw personeel bedanken voor mijn geslaagde feest.

 

Met vriendelijke groet,

J.M. Reitsma
Alphen a/d Rijn

40-jarig huwelijksfeest van
meneer & mevrouw Van der Snoek

 

Onze complimenten! We hebben een waanzinnig leuke avond gehad. Super bediening en heerlijk gegeten.

Bedankt allemaal!

 

Met vriendelijke groet, Dick & Marijke
Woerden

Diner terras feesten partijen bruiloften
vergaderingen bedrijfs feesten personeels

Jazz in the Castle

 

Allereerst grote complimenten voor de organisatie van afgelopen vrijdag. We hebben genoten en ik hoop echt dat dit evenement doorzet komende jaren. De gril en visbuffetten waren echt gaaf!

Toporganisatie en wat een feest! Dankjewel!

 

Meneer Slager
Woerden

Familie Pos

 

Hoi Anne-Marie,

Het feest is heel goed verlopen! Alles was zoals ik het in gedachten had. De taart is mooi geworden, en het fotohoekje was een succes.
Mijn opa en oma waren heel erg verrast. De locatie hadden ze echt niet verwacht en alles wat we daar hadden bedacht ook niet. De lichtjes op de binnenplaats waren ook een groot succes. Het was zelfs zo dat er nog een ander feest was waar iemand 60 was geworden. Wij hadden met de lichtjes de cijfers gevormd en zij hebben dus mee kunnen genieten. Leuk om te horen en te zien.
Heel erg bedankt

Gr. Marlien
Soest

Heerlijke Tapas bij Kasteel Woerden