diner vergaderen in sfeervol kasteel dichtbij Schiphol vergaderen tussen Den Haag en utrecht a12 goed bereikbaar met trein

Geslaagd relatie-event van Hofmeier

Delen en liken is elkaar inspireren en waarderen!

Kasteel Woerden was ook dit jaar weer het decor voor een zeer geslaagd relatie evenement van Hofmeier. Ik heb het team van Kasteel Woerden voor hun prestatie een dikke 10 gegeven– Marcel Adriaanse – DGA Hofmeijer

Dit jaar werd de oud-directeur communicatie van president Barack Obama (Witte Huis 2013-2015) mevrouw Jennifer Palmieri uitgenodigd om te spreken. Palmieri was tevens campagne leider tijdens de Clinton campagne in 2016. Mevrouw Palmieri heeft een inspirerende toespraak gegeven tijdens het inspiratie diner voor CFO’s en het financieel management van onze opdrachtgevers.

 

De dag werd feestelijk gestart met prosecco en heerlijke amuses in het Kasteelcafé. Na het welkomstwoord mochten de genodigden aan tafel om te genieten van een heerlijk diner in de Van Ommerenzaal. Tussen de inspirerende toespraken door werd het gezelschap van 80 personen voorzien van onze biologische huiswijnen en heerlijke versnaperingen.

 

De keuze van deze unieke locatie was voor ons niet moeilijk. Een grote meerwaarde die deze congres- en evenementenaccommodatie biedt is dat ze begrijpen wat wij willen, actief meedenken in het programma en de invulling en dit ook exact zo uitvoeren. Kasteel Woerden is een unieke locatie waar wij en onze gasten ons thuis voelen.

 

Het team van Hofmeier is erg enthousiast over de accommodatie, haar team en de geboden gastvrijheid, bovenal waren onze opdrachtgevers zeer lovend over de ontvangst, entourage, het diner en bovenal de gastvrijheid. Daar doen wij het voor’!


Delen en liken is elkaar inspireren en waarderen!