Werken bij Kasteel Woerden

Trouwlocatie | feestlocatie | vergaderlocatie 

Iedere werkdag is anders in ons kasteel

Super leuk, gezellig en jong team

kasteel woerden regio utrecht

Werken bij Kasteel Woerden

Kasteel Woerden bouwt verder aan haar reputatie als de onbetwiste nummer één eventlocatie in het Groene Hart van Nederland. We horen als event-, vergader-, en trouwlocatie bij de top van Nederland. Kasteel Woerden biedt haar gasten méér dan wat ze van een kasteel verwachten. Een vorstelijke omgeving met mooie ruime zalen, een sfeervol café, een prachtige binnenplaats, mysterieuze gewelven en een riant terras. Kasteel Woerden is een duurzame keuze voor een onvergetelijke aangelegenheid. Dagelijks komen onze gasten bijeen om te genieten en inspiratie op te doen tijdens vergaderingen, congressen, huwelijken, feesten, productpresentaties, borrels, smaakvolle diners e.d.

kasteel woerden regio utrecht

Vacatures Operationeel Manager

Kasteel Woerden bouwt verder aan haar reputatie als de onbetwiste nummer één eventlocatie in het Groene Hart van Nederland. We zijn bezig met het zetten van de volgende stappen in de rijke historie van het kasteel. De plannen zijn groot en de ambities zijn hoog. Om deze droom waarheid te maken, zijn wij op zoek naar een hospitality manager en een event manager!

Hospitality Manager (operationeel manager)

Wat ga je doen?

 

Kasteel Woerden biedt haar gasten méér dan wat ze van een kasteel verwachten. Een vorstelijke omgeving met mooie ruime zalen, een prachtige binnenplaats, mysterieuze gewelven en een riant terras. Kasteel Woerden is een duurzame keuze voor een onvergetelijke event. Dagelijks komen onze gasten bijeen om te genieten en inspiratie op te doen tijdens uiteenlopende activiteiten, zoals congressen, huwelijken, vergaderingen, feesten en intieme diners.

 

Plannen:
Het is jouw verantwoordelijkheid om de aanwezigheid van collega’s en middelen optimaal af te stemmen op de behoefte die er op dat moment is. Kort gezegd maak je de roosters en pas je ze aan aan de veranderde omstandigheden. Je koopt ook in. In samenspraak met de chefkok zorg je er voor dat we alles in huis hebben om de ultieme beleving neer te kunnen zetten. Van suikerzakje tot whiteboard marker: jij zorgt er voor.

Leidinggeven:
Naast dat je het gezicht bent van het kasteel, geef je leiding aan een team van ruim 30 medewerkers. Dat doe je natuurlijk niet alleen: de supervisors en eerste medewerkers doen dat samen met jou. De eindverantwoordelijkheid ligt bij jou. Dat betekent dat je veel aandacht besteedt aan het onderling afstemmen en terugkoppelen aan elkaar. Vóór en tijdens het evenement zorgen je voor een heldere briefing, stuur je aan en coach je jouw team en na een dag hard werken zorg je ervoor dat we het de volgende dag weer kunnen knallen.

 

Organiseren:
Omdat geen enkele gast hetzelfde is, ziet ook geen enkel bij er hetzelfde uit. Gelukkig maar, want wij worden gelukkig van maatwerk en variatie! Voor jou is het de kunst om elke keer weer voorbereid te zijn op de dagen die komen gaan. Hebben we alles in huis om er iets bijzonders van te maken? Is iedereen op de hoogte van de afspraken? Jij zorgt ervoor dat alle punten op tijd aan elkaar verbonden zijn om onze gasten nog lang na te laten praten over hun bezoek aan het kasteel.

 

Controleren:
Je wilt natuurlijk graag weten waar de inspanningen van jou en jouw team toe hebben geleid. Gelijk heb je! Het hoort ook bij jouw werk. Je bent verantwoordelijk voor het behalen van de gestelde budgetten, kwaliteitscijfers, loonkosten en inslagpercentages.

 

Je hebt natuurlijk ook de bevoegdheid om ze te beïnvloeden, dat maakt het leuk. De ARBO en HACCP regels zijn jou bekend en daar handel je naar.
Kortom: plannen, leidinggeven, organiseren en controleren zitten in jouw bloed, maar bovenal ben jij de op en top gastheer/vrouw die samen met zijn/haar team het verschil gaat maken!

Wie zoeken wij? 

Je beschikt over een afgeronde HBO-opleiding, het liefst in de richting management binnen horeca, evenementen en/of toerisme

Je hebt ruime horeca- of hospitality ervaring opgedaan en je hebt minimaal 4 jaar Leidinggevende ervaring, bij voorkeur in horeca.

Je bent het type manager waar iedereen blij van wordt: je inspireert, motiveert en helpt teamleden het beste in zichzelf boven te halen (mensen-mens die óók de financiële targets haalt).

Je hebt constant oog voor de belangen van medewerkers, gasten én organisatie. Je ziet dus de big picture en hebt de skills om daarin te sturen en je bent sterk in het plannen en organiseren.

Je brengt een representatieve, warme persoonlijkheid met je mee. Kortom: je bent een echte gastvrouw/gastheer!

Wat hebben we je te bieden?

 

Het is natuurlijk al heel bijzonder om deel uit te mogen maken van de 600-jarige geschiedenis van Kasteel Woerden, maar er is méér! In deze functie kun je mede bepalen hoe de toekomst er uit gaat zien.

De uitdaging die we je bieden, zorgt er voor dat je voorlopig niet uitgeleerd bent en jouw dagen er nooit hetzelfde uit zullen zien.

 

Uiteraard ontvang je maandelijks een salaris. Afhankelijk van jouw ervaring zal dit zijn vanaf €2.500 bruto per maand tot €3500. We volgen verder de richtlijnen uit de Horeca CAO. Daarnaast ontvang je ook meerdere netto vergoedingen.

Ingangsdatum: per direct

Contractduur: 12 maanden

Parttime uren: 32-40 per week

Afhankelijk van jouw ervaring zal dit zijn vanaf €2.500 bruto per maand tot €3500.

Reiskostenvergoeding

Gebruik telefoon van de zaak

Mogelijkheid tot volgen opleiding

Zie jij jezelf wel als hospitality manager op Kasteel Woerden? Reageer dan snel via onderstaande button of via info@kasteelwoerden.nl. Vergeet daarbij niet jouw motivatie en CV! Met vragen kun je terecht bij Gert-Jan Stok via 06 – 53 74 87 82 

Solliciteer direct
Rico en Kelly

Event Manager

Wat ga je doen? 

 

Kasteel Woerden bouwt verder aan haar reputatie als de onbetwiste nummer één eventlocatie in het Groene Hart van Nederland. We zijn bezig met het zetten van de volgende stappen in de rijke historie van het kasteel. De plannen zijn groot en de ambities zijn hoog. Om deze droom waarheid te maken, zijn wij op zoek naar een event manager!

 

Kasteel Woerden biedt haar gasten méér dan wat ze van een kasteel verwachten. Een vorstelijke omgeving met mooie ruime zalen, een prachtige binnenplaats, mysterieuze gewelven en een riant terras. Kasteel Woerden is een duurzame keuze voor een onvergetelijke aangelegenheid. Jaarlijks ontvangen wij 50.000 gasten die deel nemen aan een event.

Dagelijks komen onze gasten bijeen om te genieten en inspiratie op te doen tijdens uiteenlopende activiteiten. Jij draagt er zorg voor dat de gasten onbezorgd kunnen genieten, stuurt de medewerkers (supervisors, hospitalitymedewerkers, facilitair) aan, draagt verantwoordelijkheid, bent het aanspreekpunt en brieft door naar de Hospitality Manager en coordinator Sales en Reserveringen. Onze slogan ‘Onbezorgde Gastvrijheid’ weet jij te waarborgen, jij denkt niet in problemen,maar in uitdagingen en oplossingen.

 

Wat hebben we je te bieden?

 

Het is natuurlijk al heel bijzonder om deel uit te mogen maken van de 600-jarige geschiedenis van Kasteel Woerden, maar er is méér! Wij bieden jou een enerverende en uitdagende baan met veel vrijheid en verantwoordelijkheid op een unieke locatie in het Groene Hart. Er is een goede doorgroeimogelijkheid, een leuk team en veel dynamiek.

Ingangsdatum: per direct

Contractduur: 12 maanden

Parttime uren: 24-40 per week

Salaris: €2.350,00 – €2.800,00 per maand, afhankelijk van ervaring en opleiding.

Wie zoeken wij? 

Jij bent een oplossingsgerichte event manager met een tomeloze inzet, sprankelende uitstraling, een gezonde dosis humor en enthousiasme die aan de slag wilt tijdens o.a. events als bruiloften, congressen, vergaderingen, bedrijfsfeesten.

Jij bent flexibel en stressbestendig. Daarnaast kun je goed plannen en leiden.

Minimaal 25 jaar

Minimaal 3 jaar ervaring in soortgelijke horeca congres en events.

Je begrijpt de dynamiek op bedrijfsfeesten, congressen en huwelijksdagen.

Eisen 

Flexibel (i.v.m. weekend- en avonddiensten)

Minimaal 16 jaar als bijbaan. We zoeken ook een medewerker (17-65) die klaar is met school en minimaal 24 uur per week kan werken.

Pas jij in het plaatje? Reageer dan snel via onderstaande button of via info@kasteelwoerden.nl. Vergeet daarbij niet jouw motivatie en CV! Met vragen kun je terecht bij Gert-Jan Stok via 06 – 53 74 87 82 

Solliciteer direct
kasteel woerden regio utrecht

Vacatures Keuken

Op Kasteel Woerden bereiden wij ons eten zelf en bereiden wij dat op een ambachtelijke manier. 

ambachtelijk koken srteekgebomden ingrediënten vakmanschap catering kasteel woerden regio Utrecht gastvrijheid lekker eten walking diner lunch food

Sous-Chef

Wat ga je doen? 

 

Voor onze evenementen zoeken wij een souschef met enige jaren ervaring en ambitie. Van het koken van een bourgondisch huwelijksdiner tot een walking-dinner voor een bedrijfsfeest, bereidingen voor het Kasteelcafé, een vergaderlunch of een chique sit-down zakendiner, elke dag bij Kasteel Woerden is anders!

 

Jij bent de tweede man in de keuken en specifiek verantwoordelijk voor opleiding van leerling koks. Jij bestelt (‘al dan niet’ in samenspraak met de chef). Je bent verantwoordelijk voor voorraad en schoonmaak (HACCP). De ene dag werk je alleen (met de chef) en leerlingen. De andere dag sta je met externe professionals meer dan 200 lunches en diners te bereiden.

Je werkt projectmatig en bent vaak op zondagen vrij.

Wie zoeken wij? 

Je hebt passie voor banqueting en catering

Je hebt minimaal mbo 3 niveau en aantoonbare kennis van kooktechnieken en werkervaring

Je bent leermeester (pre)

Je hebt kennis van voorraadbeheer en bent logistiek sterk

Je bent stressbestendig (onder hoge werkdruk blijf jij rustig en doelgericht werken

Wat hebben we je te bieden? 

 

Het is natuurlijk al heel bijzonder om deel uit te mogen maken van de 600-jarige geschiedenis van Kasteel Woerden, maar er is méér! Wij bieden jou een enerverende werkplek op een unieke locatie in Het Groene Hart met veel uitdagingen en verantwoordelijkheden. Wij bieden de mogelijkheid tot opleiding. Als bedrijf willen wij uitbreiden met een tweede locatie. Vanaf dat moment ben jij de eerste kandidaat chefkok voor deze locatie. 

 

Kasteel Woerden volgt de richtlijnen uit de Horeca CAO.

Salaris: 2.300 tot 2.700 euro bruto per maand, afhankelijk van jouw ervaring

Reiskostenvergoeding

Gebruik telefoon van de zaak

Kokskleding

Mogelijkheid tot volgen opleiding (leermeester) en cursussen

Pas jij in het plaatje? Reageer dan snel via onderstaande button of via info@kasteelwoerden.nl. Vergeet daarbij niet jouw motivatie en CV! Met vragen kun je terecht bij Gert-Jan Stok via 06 – 53 74 87 82 

Solliciteer direct
keuken ambachtelijk kasteel woerden lekker eten koken centraal in nederland goed bereikbaar kasteel sfeervol uniek gezellig professioneel

Afwasser | Zalenzetter

Wat ga je doen? 

 

Wij zijn op zoek naar afwassers en zalenzetters die van het werk een feestje maken en netjes werken.

 

Als zalenzetter ben je verantwoordelijk voor het opruimen en klaarzetten van de vergaderzalen. Tevens kan je ingezet worden voor lichte bedieningswerkzaamheden. De werktijden zijn zeer divers, er zijn diensten overdag en in de avond. Dit geldt voor zowel doordeweeks als in het weekend. Jij zorgt, dat de bestellingen die binnenkomen, aan de hand van de pakbon opgeruimd worden, en dat alles op de juiste plek staat.

 

Als afwasser ben jij samen met het team verantwoordelijk voor de uitstraling van het kasteel, en schone vaat.

Wie zoeken wij? 

Jij wordt enthousiast van het punctueel/tiptop voorbereiden van vergaderingen, feesten en andere evenementen

Jij bent flexibel

Je hebt geen 9-5 mentaliteit

Je bent inzetbaar in de weekenden en avonden

Eisen 

Flexibel (i.v.m. weekend- en avonddiensten)

Minimaal 16 jaar als bijbaan. We zoeken ook een medewerker (17-65) die klaar is met school en minimaal 24 uur per week kan werken.

Pas jij in het plaatje? Reageer dan snel via onderstaande button of via info@kasteelwoerden.nl. Vergeet daarbij niet jouw motivatie en CV! Met vragen kun je terecht bij Gert-Jan Stok via 06 – 53 74 87 82 

Solliciteer direct
kasteel woerden regio utrecht

Vacatures Sales

congres event bruisende bijeenkomst vergadering in groene hart van randstad regio amsterdam congreslocatie vergaderingruimte centraal gelegen rotterdam den haag

Accountmanager Zakelijke Markt

Wat ga je doen? 

 

Je bent verantwoordelijk voor de zakelijke markt. Van begroting, sales- en marketing werkzaamheden tot het beheer (en onderhouden) van acquisitie van bestaande en nieuwe relaties. Vanuit je functie werk je aan de hand van kwalitatieve en financiële targets die je mede zelf opstelt en rapporteert.

 

Jouw focus ligt op de gehele sales funnel aangaande de zakelijke markt (input voor de marketing rondom de website, referral sites, social media, nieuwsbrieven, e-mailmarketing, presentaties op beurzen en content voor distributie kanalen. Het naar binnen halen van potentiële opdrachtgevers en het gestructureerd ‘opwarmen’ van zakelijke opdrachtgevers is één van jouw primaire taken.

 

Vanzelfsprekend kan je zelfstandig reserveringen aannemen over je verkoopgesprekken (persoonlijk en telefonisch), maak je offertes en werk je actief samen met jouw collega van de huwelijksmarkt, de sales en reserveringsmedewerkers en de hospitalitymanagers.

Wie zoeken wij? 

Je hebt HBO werk- en denkniveau met bij voorkeur tenminste 3 jaar ervaring in de sales of een soortgelijke functie.

Je bent communicatief sterk en een kei in acquisitie

Je hebt een enthousiaste instelling

Je bent stressbestendig en accuraat

Netwerkevenementen zie jij niet als werk

Wat hebben we je te bieden? 

 

Het is natuurlijk al heel bijzonder om deel uit te mogen maken van de 600-jarige geschiedenis van Kasteel Woerden, maar is er méér! Wij bieden jou een enerverende en uitdagende baan met veel vrijheid en verantwoordelijkheid op dé evenementenlocatie van Het Groene Hart.

 

In deze rol als accountmanager heb je de kans om jouw bijdrage te leveren aan een succesvolle exploitatie in Woerden. Er zijn voldoende mogelijkheden om je te ontwikkelen en door te groenen binnen het bedrijf.

 

Kasteel Woerden volgt de richtlijnen uit de Horeca CAO.

Salaris: 2.300 tot 3.000 euro bruto per maand, afhankelijk van jouw ervaring

Gebruik telefoon en laptop van de zaak

Opleidingsmogelijkheden

Pas jij in het plaatje? Reageer dan snel via onderstaande button of via info@kasteelwoerden.nl. Vergeet daarbij niet jouw motivatie en CV! Met vragen kun je terecht bij Gert-Jan Stok via 06 – 53 74 87 82 

Solliciteer direct
Kasteel Woerden regio utrecht rotterdam amsterdam Trouwlocatie trouwzaal huwelijksfeest huwelijkslocatie feestlocatie modumentaal sfeervol grote capiciteit gezellig evenementenlocatie events groot bedrijfsfeest 100 200 500 600 personen bedrijfsfeesten personeelsfeesten congressen ridderzaal trouwen op de binnenplaats feesten vergaderingen ambachtelijk dineren

Accountmanager Weddings & Events

Wat ga je doen? 

 

Je bent verantwoordelijk voor de huwelijksmarkt en de particuliere events. Van begroting, sales- en marketingplan tot het beheer (het onderhouden van) en de acquisitie van bestaande en nieuwe relaties. Vanuit je functie werk je aan de hand van kwalitatieve en financiële targets die je mede zelf opstelt en rapporteert.

 

Aangaande het sales-en marketingplan; Jouw focus ligt op de gehele sales funnel aangaande de huwelijksmarkt (input voor marketing op internet (eigen site, referal sites, social media, nieuwsbrieven, mailings (Mailchimp), presentaties op beurzen en content voor distributie kanalen). Het (online) interesseren van potentiële bruiden en bruidegommen, weddingplanners, vriendinnen, ouders en ieder die voelt dat er een huwelijk aan komt in haar of zijn omgeving.

 

Je behandelt tezamen met de collega’s die actief zijn binnen Sales & Reserveringen individuele trajecten van de verzorging van huwelijksdagen ( en andere particuliere bijeenkomsten), van de kennismaking en de eerste locatiebezichtiging tot de aftersales. Jouw doel is een top huwelijksdag/event.

 

Je bent voor onze prospects, bruidsparen en particulieren meer een adviseur dan een reserveringsmedewerker. Jij begrijpt de emoties en begeleid de opdrachtgever. Jij maakt van ieder bruidspaar een ambassadeur.

 

Je kunt vanzelfsprekend zelfstandig reserveringen aannemen, je voert verkoopgesprekken (zowel persoonlijk als telefonisch), maakt offertes en werkt actief samen met jouw collega accountmanager zakelijke markt, de sales en reserveringsmedewerkers en de hospitalitymanager.

Wie zoeken wij? 

Je hebt HBO werk- en denkniveau met bij voorkeur tenminste 3 jaar ervaring in de sales of een soortgelijke functie.

Je bent stressbestendig en accuraat

Je hebt een enthousiaste instelling

Je bent communicatief sterk en niet bang om acquisitie te doen.

(Netwerk)evenementen zie je niet als werk

Wat hebben we je te bieden? 

 

Het is natuurlijk al heel bijzonder om deel uit te mogen maken van de 600-jarige geschiedenis van Kasteel Woerden, maar er is méér! Wij bieden jou een enerverende en uitdagende baan met veel vrijheid en verantwoordelijkheid op dé evenementenlocatie van het Groene Hart. In deze rol heb je de kans om jouw bijdrage te leveren aan een succesvolle exploitatie in Woerden.

 

In jouw rol als supervisor / partymanager zorg jij er voor dat alles op rolletjes verloopt. Je bent het eerste aanspreekpunt van onze gasten en opdrachtgevers en rapporteert aan de hospitalitymanager. Daarnaast stuur jij het team aan en werk je natuurlijk zelf mee. Uiteraard krijg je de vrijheid om mee te denken in het optimaliseren van onze gastvrijheid; graag zelfs!

 

Kasteel Woerden volgt de richtlijnen uit de Horeca CAO.

Salaris: 2.300 tot 3.000 euro bruto per maand, afhankelijk van jouw ervaring

Gebruik telefoon en laptop van de zaak

Opleidingsmogelijkheden

Pas jij in het plaatje? Reageer dan snel via onderstaande button of via info@kasteelwoerden.nl. Vergeet daarbij niet jouw motivatie en CV! Met vragen kun je terecht bij Gert-Jan Stok via 06 – 53 74 87 82 

Solliciteer direct

Medewerker Sales & Reserveringen 

Wat ga je doen? 

 

Van de klant aanvraag per email, wegformulier of telefoon naar de eerste locatiebezichtiging tot de aftersales; jij bent verantwoordelijk voor het gehele traject. Je neemt dus zelfstandig reserveringen aan, je voert verkoopgesprekken (zowel persoonlijk als telefonisch), maakt offertes via Magic Eventmanager en draagt het event in het weekoverleg over aan de operationele afdeling en zorgt voor een correcte facturering nadien.

 

Binnen het salesteam worden sales acties ontwikkeld en uitgevoerd. Je levert actief input aan marketing- en communicatieactiviteiten zoals content voor nieuwsbrieven, mailings, social media uitingen, presentaties op beurzen en content voor distributie kanalen. Je houdt accountgegevens bij en past deze mogelijk aan. Samen met het team werk je aan de optimalisatie van de omzet en relatiebeheer.

 

Als medewerker sales en reserveringen ben je het eerste aanspreekpunt voor bestaande en potentiële opdrachtgevers maar neem je ook telefonisch reserveringen aan voor het Kasteelcafe. Jouw werkplek is gedeeltelijk in de frontdesk of lekker met een latte macchiato in het Kasteelcafe. Je werkt samen met de accountmanager, collega sales en reserveringen, directeur, hospitalitymanager, partymanagers en de rest van het team.

Wie zoeken wij? 

Je bent stressbestendig en accuraat

Je hebt minimaal mbo 3 niveau en ten minste 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie

Je bent planmatig en werkt secuur en efficiënt

Je hebt gevoel voor commercie en denkt in uitdagingen

Ervaring met het reserveringssysteem Magic Eventmanager is een pré

Uiteraard ben jij representatief en communicatief sterk

Je bent flexibel; zo verwachten wij dat je 5 zondagen per jaar aanwezig bent tijdens de Open Dagen

Wat hebben we je te bieden? 

 

Het is natuurlijk al heel bijzonder om deel uit te mogen maken van de 600-jarige geschiedenis van Kasteel Woerden, maar is is meer! Wij bieden jou een enerverende werkplek op een unieke locatie in het Groene Hart met veel uitdagingen en verantwoordelijkheden. Als sales en reserveringen medewerker schakel je samen met de keuken, de accountmanagers en de operatie om zo efficiënt mogelijk te werken en onze opdrachtgevers van alle gemakken te voorzien.

 

Kasteel Woerden volgt de richtlijnen uit de Horeca CAO.

Salaris: 2.200 tot 2.600 euro bruto per maand, afhankelijk van jouw ervaring

Opleidingsmogelijkheden

Pas jij in het plaatje? Reageer dan snel via onderstaande button of via info@kasteelwoerden.nl. Vergeet daarbij niet jouw motivatie en CV! Met vragen kun je terecht bij Gert-Jan Stok via 06 – 53 74 87 82 

Solliciteer direct
kasteel woerden regio utrecht

Vacatures Operatie

Supervisor | Partymanager 

Wat ga je doen? 

 

Jij bent een supervisor / partymanager / floormanager met een tomeloze inzet, sprankelende uitstraling, een gezonde dosis humor die van iedere bruiloft, verjaardagsfeest, congres, vergadering, bedrijfsfeest een succesvolle bijeenkomst maakt. Jij denkt niet in problemen, maar in uitdagingen en oplossingen. Jij bent verantwoordelijk voor een top-event voor iedere opdrachtgever.

 

Dagelijks komen onze gasten bijeen om te genieten en inspiratie op te doen tijdens uiteenlopende activiteiten. Jij draagt er zorg voor dat de gasten onbezorgd kunnen genieten, stuurt de medewerkers aan, draagt verantwoordelijkheid, bent het aanspreekpunt en brieft door naar de Hospitality Manager. Onze slogan ‘Onbezorgde Gastvrijheid’ weet jij te waarborgen, jij denkt niet in problemen, maar in uitdagingen en oplossingen.

 

Als supervisor werk je voornamelijk tijdens de evenementen en bijeenkomsten. Als  partymanager bereidt het event voor, maakt een dagplanning en stuurt medewerkers aan. Jij bent de contactpersoon voor de opdrachtgever. Het (begeleiden van) op- en afbouwen van partijen zal ook tot je functie behoren. Je ondersteunt de hospitalitymanager bij bestellen, inkopen en onderhoud.

Wie zoeken wij? 

Je hebt minimaal 3 jaar horeca ervaring

Je bent flexibel (i.v.m. weekend- en avonddiensten)

Je bent fulltime (40 uur per week) inzetbaar

Je bent minimaal 22 jaar

Je bent zelfstandig, kan goed plannen en een echte teamplayer

Je bent stressbestendig

Wat hebben we je te bieden? 

Het is natuurlijk al heel bijzonder om deel uit te mogen maken van de 600-jarige geschiedenis van Kasteel Woerden, maar er is méér! Wij bieden jou een enerverende en uitdagende baan met veel vrijheid en verantwoordelijkheid op dé evenementenlocatie van het Groene Hart. In deze rol heb je de kans om jouw bijdrage te leveren aan een succesvolle exploitatie in Woerden.

 

Kasteel Woerden volgt de richtlijnen uit de Horeca CAO.

Salaris: 2.000 tot 2.500 euro bruto per maand, afhankelijk van ervaring

Reiskostenvergoeding

Telefoon(vergoeding)

Mogelijkheid om jaarlijks cursussen of trainingen te volgen

Pas jij in het plaatje? Reageer dan snel via onderstaande button of via info@kasteelwoerden.nl. Vergeet daarbij niet jouw motivatie en CV! Met vragen kun je terecht bij Gert-Jan Stok via 06 – 53 74 87 82 

Solliciteer direct
Kasteel Woerden feestlocatie feesten trouwlocatie personeelsfeest verjaardag bedrijfsfeest tussen rotterdam amsterdam sfeervol groepen groepsgrootte 100 200 300 600 feest centraal geleden groene hart jubileum

Medewerker Bediening

Wat ga je doen? 

 

Wij zijn op zoek naar medewerkers bediening en events die aan de slag willen tijdens o.a. bruiloften, verjaardagsfeesten, congressen, vergaderpartijen of bedrijfsfeesten.

 

Dagelijks komen onze gasten bijeen om te genieten en inspiratie op te doen tijdens uiteenlopende activiteiten.

 

De taken die jij gaat vervullen zijn:

  • serveren eten en drinken
  • gasten ontvangen
  • barwerkzaamheden
  • inrichten van zalen
  • opruimen van zalen
  • koffie schenken
  • achter een cocktailbar werken
  • Keukenwerkzaamheden

Wie zoeken wij? 

Je bent flexibel (i.v.m. weekend-, avond- en vroege diensten)

Je bent op zoek naar een leuke (bij)baan voor naast je studie, tussenjaar of omdat de kinderen alweer naar school zijn

Je bent een horeca topper (of wilt het graag leren!)

Enthousiast, maar geen ervaring? Geen probleem, je wordt ingewerkt door onze shift leaders zodat je zelfverzekerd door het kasteel loopt!

Wat hebben we je te bieden? 

 

Het is natuurlijk al heel bijzonder om deel uit te mogen maken van de 600-jarige geschiedenis van Kasteel Woerden, maar er is méér! Wij bieden jou als medewerker bediening en events een enerverende en uitdagende baan met veel vrijheid en verantwoordelijkheid op een unieke locatie in het Groene Hart. Kasteel Woerden volgt de richtlijnen uit de Horeca CAO.

 

Het salaris is hier ook op gebaseerd, maar wij vullen dit aan met een bonus op basis van hoe jij jouw werk verricht. Ben jij bijvoorbeeld 22, heb je ervaring en kennis inheit werk, werk jij door, ben je vriendelijk en representatief en pak jij taken goed op dan verdien je al snel €12 per uur. Lekker voor een bijbaan. Minstens net zo belangrijk is dat het werk erg leuk is. Veel leuker dan vakkenvullen. Ook leuker dan in een brasserie, want je werkt veel op verschillende events.

Pas jij in het plaatje? Reageer dan snel via onderstaande button of via info@kasteelwoerden.nl. Vergeet daarbij niet jouw motivatie en CV! Met vragen kun je terecht bij Gert-Jan Stok via 06 – 53 74 87 82 

Solliciteer direct

Open sollicitatie

Kasteel Woerden groeit en daarom zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste werknemers. Staat jouw gewenste functie er niet tussen?

Stuur dan gerust een open sollicitatie. Vergeet daarbij niet je CV en motivatiebrief te sturen naar info@kasteelwoerden.nl. 

 

Wij kijken er naar uit!

Solliciteer direct!