kasteel woerden regio utrecht

Hennashoot

Op zoek naar een locatie voor jullie hennashoot? Foto’s maken op een bijzonderen en unieke locatie in het midden van Nederland? Dan zit je bij Kasteel Woerden goed. Gaan jullie voor een buitenshoot tijdens golden hour of willen jullie liever shooten in de adembenemende Floris V / Ridderzaal met 1001 kaarsen aan?

Boek direct jullie hennashoot
kasteel woerden regio utrecht

Hennashoot Woerden

Kasteel Woerden bevindt zich centraal gelegen midden in het Groene Hart en vlakbij grote steden Utrecht, Den Haag, Rotterdam en Amsterdam. Een idéale hennashoot locatie voordat jullie bruiloft begint. Parkeren kan gratis op onze eigen parkeerplaats en binnen 3 minuten zit je al op de A12.

kasteel woerden regio utrecht

Hennashoot Kasteel

Kasteel Woerden is een 600 jaar oud kasteel waar nu de meest uiteenlopende bijeenkomsten en evenementen worden georganiseerd. Bruiloften, ceremonies, jubilea’s, verlovingsfeesten, verjaardagen en fotoshoots. 

 

Boek je bij Kasteel Woerden dan ben je zeker van een bijzondere en romantische hennashoot locatie.

kasteel woerden regio utrecht

Hennashoot regelen

Een hennashoot bij Kasteel Woerden is mogelijk van ma t/m vrij tussen 9:00 uur en 17:00 uur en op za en zo tussen 11:00 uur en 17:00 uur. De kosten voor de hennashoot betreft 250,- euro voor de duur van 2 uur en is mogelijk op basis van beschikbaarheid. 

Reserveren

Het maken van een reservering kan simpel en snel via onze online offerte tool. Na de registratie kies je de datum van voorkeur en het arrangement ‘bruidsreportage’. Onze huwelijksadviseur zullen snel contact met u opnemen om te kijken of de datum beschikbaar is. Liever wat sneller schakelen? Dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. De betaling gaat gemakkelijk met iDeal.

 

1.  Registreer je binnen 1 minuut

2.  Kies jullie datum

3.  Kies het arrangement: ‘bruidsreportage’

4.  Bevestig de reservering ‘klik op bevestigen’ 

5.  Betaal gemakkelijk en snel via iDeal

Bekijk onze voorwaarden en huisregels voor fotoshoot en bruidsreportage

Voorwaarden fotoshoot en bruidsreportage bij Kasteel Woerden

Bij het maken van een reservering voor jullie fotoshoot en bruidsreportage bij Kasteel Woerden vragen wij jullie rekening te houden met onderstaande huisregels en voorwaarden

 

 • De kosten voor een fotoshoot en bruidsreportage bedragen 250,- euro voor de duur van 2 uur. De betaling dient minimaal 3 dagen vóór de betaling gedaan te worden. Dit kan gemakkelijk via iDeal. Indien er niet betaald is kunnen wij jullie helaas geen toegang geven en kan de bruidsreportage niet door gaan.
 • Er kan gebruik gemaakt worden van de ruimtes die op de dag beschikbaar zijn. Één week van te voren kunnen jullie contact opnemen om te informeren welke ruimtes en beschikbaar zijn.
 • Ook kan er gebruikt gemaakt worden van de buitenruimtes die op de dag beschikbaar zijn. Één week van te voren kunnen jullie contact opnemen om te informeren welke ruimten en beschikbaar zijn.
 • De ruimtes dienen in de originele staat achtergelaten te worden. Indien dit niet gebeurt zijn wij genoodzaakt kosten in rekening te brengen.
 • Kasteel Woerden is een 600 jaar oud Rijksmonument. Om ons Kasteel in goede staat te houden is het niet toegestaan om gebruik te maken van confetti, rijst, vuurwerk, rozenblaadjes en andere decoratieve attributen die de locatie kunnen vervuilen of beschadigen.
 • De fotoshoot en bruidsreportage is mogelijk met maximaal 10 personen (inclusief bruidspaar) I.v.m. de huidige maatregelen en richtlijnen vanuit het RIVM willen wij jullie vragen om de 1,5 meter aan te houden
 • Het is toegestaan om met de trouwauto de brug en binnenplaats op te rijden. De overige auto’s dienen geparkeerd te worden op onze parkeerplaats. Parkeren is mogelijk op basis van beschikbaarheid. Een parkeerplek kan niet gereserveerd worden. Wij verstrekken 10 uitrijdkaarten bij vertrek.
 • Het is niet toegestaan om de auto’s onderaan de brug te parkeren of de weg te blokkeren.
 • Ook is het niet toegestaan om ballonnen op te laten.
 • Jullie hebben geen exclusief gebruik van de gehele locatie. Het is mogelijk dat er anderen gasten en/of bruidsreportages zijn. Indien je wel exclusiviteit wenst kun je de gehele locatie huren.
 • Kasteel Woerden is een 600 jaar oud Rijksmonument. Wij willen jullie dan ook verzoeken om respectvol om te gaan met de ruimtes en spullen die aanwezig zijn.
 • De instructies van het personeel dienen opgevolgd te worden. Indien dit niet gebeurt dan behoudt Kasteel Woerden het recht om jullie de toegang te ontzeggen.
 • Jullie dienen jullie gasten op de hoogte te brengen van onze huisregels en voorwaarden
Direct boeken
kasteel woerden regio utrecht

DAAROM KASTEEL WOERDEN!

Een sfeervol romantisch kasteel met slotgracht waarbij de gehele huwelijksdag op een locatie mogelijk is. Zowel binnen als buiten trouwen.

Photoshoot Trouwlocatie trouwzaal huwelijksfeest huwelijkslocatie feestlocatie voorafgaande aan de ceremonie Kasteel Woerden trouwen in regio utrecht huwelijk in randstad romantisch alle op een locatie huwelijksfotograaf buiten trouwen kasteel woerden trouwlocatie huwelijkslocatie

Binnen en buiten foto's mogelijk

Ma t/m zo geopend

Groepsfoto's tot 10 personen mogelijk

Boek gemakkelijk online

€250,- voor de duur van 2 uur

Een rijksmonument wat al meer dan 600 jaar een veilig onderkomen is voor haar gasten

Sfeer en uitstraling met de juiste mix tussen authentiek, modern en industrieel

Ons ervaren en super enthousiast team zorgt voor onbezorgde gastvrijheid

Een iconische evenementenlocatie, centraal in de Randstad

Trouwen, dineren, feesten, slapen nabij Utrecht, Amsterdam, Rotterdam en Den Haag

Centraal in de Randstad, een iconische evenementenlocatie in de provincie Utrecht

Met maximaal 1 overstap in het OV bereik je de rest van Nederland

Meer dan vier treinen per uur naar Den Haag, Rotterdam, Schiphol, Utrecht of Amsterdam

3 minuten rijden van de A12

trouwen midden in groen hart romantisch Trouwlocatie trouwzaal huwelijksfeest huwelijkslocatie feestlocatie sfeervol alle op eenlocatie broederij buiten kasteel huwelijksdag

Een kasteel uit 1400 met een sfeer van de middeleeuwen gemixt met stoer en een vleugje modern. Een gave Ridderzaal, bijzondere gewelven en veel keuze!

Registreren 

Reserveer binnen enkele minuten jullie fotoshoot

INLOggen 

Al in het bezit van een account? Log hier in met de gegevens.