kasteel woerden regio utrecht

Trouwfeest organiseren

Een onvergetelijk trouwfeest organiseren in een 600 jaar Kasteel? Zoek dan niet verder want Kasteel Woerden biedt jullie alle facetten voor een knallend feest waar nog jaren over wordt nagepraat. Van intieme feesten met 70 gasten in de Van Rhenenzaal tot een groot feest met meer dan 150 gasten in de Van Ommerenzaal. Met alles erop en eraan, van DJ en entertainment tot lekkere hapjes en een cocktailbar. Wat jullie wensen ook zijn, wij denk graag met jullie mee voor een onvergetelijk feest bij Kasteel Woerden.

“De bediening tijdens het feest was ook erg goed en het was geen enkel probleem dat het feest en tijdje langer doorging dan in eerste instantie was gepland, omdat de dansers niet van de dansvloer waren af te slaan. Kortom, het Kasteel Woerden was voor ons de perfecte locatie en het ‘Kasteel-team’ is top!” Menno en Iris – 28 juli”

Trouwfeest Woerden

Een spetterend trouwfeest bij Kasteel Woerden bestaat uit bijzondere feestzaal, een stijlvolle inrichting, smaakvolle hapjes, een optimale service en natuurlijk een fijn gezelschap. Voor een memorabel trouwfeest bij Kasteel Woerden heb je de keuze uit 4 grote feestzalen die jullie naar eigen smaak kunnen stylen en decoreren. Uiteraard denken onze huwelijksspecialisten graag met jullie mee voor een passende inrichting, lekkere feesthapjes feestelijk einde. 

Bel direct met een van onze huwelijksadviseurs
kasteel woerden regio utrecht

Trouwfeest Kasteel

It’s party time. In één van onze vier unieke feestzalen sluiten jullie het trouwfeest bij Kasteel Woerden met knaller af. Kies voor een liveband of DJ met saxofonist en dans tot in de late uurtjes met al jullie vrienden en familie. Natuurlijk mag de klassieke bitterbal en late night snack niet ontbreken. Jullie trouwfeest net iets extra’s geven? Denk dan bijvoorbeeld eens aan een cocktailbar, luxere hapjes of een feestelijk welkomstdrankje zoals de hit van het moment; de kir royale. 

Zelf en leuk idee voor jullie trouwfeest bij Kasteel Woerden? Binnen enkele minuten maak je zelf een offerte en ontvang je direct een kostenoverzicht van jullie trouwfeest. 

“ Wist je dat je bij Kasteel Woerden tot 03:00 uur ’s nachts mag feesten”
Sangria bar op het terras 2
Kasteel Woerden regio utrecht rotterdam amsterdam modumentaal sfeervol grote capiciteit gezellig evenementenlocatie events groot bedrijfsfeest 100 200 500 600 personen personeelsfeesten congressen ridderzaal feesten huwelijksfeest jubileum
Mockup-brochure-1536x1408.png

Onze brochure

Jullie huwelijksdag is een heel bijzonder en speciaal event. In onze brochure vind je onder andere het foodbook, tips en de verschillende mogelijkheden voor jullie huwelijksdag bij Kasteel Woerden. Benieuwd? Download de brochure nu.  

kasteel woerden regio utrecht

Locatie trouwfeest huren

Kasteel Woerden als locatie voor jullie trouwfeest huren is op 365 dagen van het jaar mogelijk. Met vier unieke en sfeervolle feestzalen kiezen jullie dé geschikte ruimte voor jullie trouwfeest. Feesten bij Kasteel Woerden is in onze grootste zaal mogelijk tot 150 gasten en met overkapping zelfs tot 200+ gasten. Liever een kleiner feest organiseren? Dan is de Van Rhenenzaal of De Gewelven dé ideale plek voor een intiem feest. Bekijk al onze zalen.

Kosten Locatie

Benieuwd wat jullie trouwfeest kost bij Kasteel Woerden? Stel binnen 5 minuten een online offerte samen en bekijk direct alle mogelijkheden en kosten voor jullie trouwfeest.

Offerte maken

Hulp nodig bij organiseren?

Met jaren ervaring weten onze huwelijksspecialisten precies wat nodig is voor een spetterend feest. Laat jullie gegevens en wensen achter, dan stellen wij vrijblijvend een offerte samen voor jullie feest.

Help mij

Goede Bereikbaarheid

3 minuten rijden van de A12

Gratis parkeerplaatsen

150 meter van het centraal station

Centraal in de Randstad

Met trein 10 min. vanaf Utrecht CS

Unieke locatie

Huwelijksdag op één locatie

Sfeervol en Authentiek

Officiële trouwlocatie

Buiten trouwen mogelijk

Groot terras en binnenplaats

Dienstbaar

Gastvrij en professioneel

Ambachtelijke keuken

Duurzaam en bewust

Vriendelijke medewerkers

Technische assistentie ceremonie

kasteel woerden regio utrecht

DAAROM TROUWEN IN KASTEEL WOERDEN!

Acht uniek ruimtes, twee buitenplaatsen èn een eigen parkeerplaats

Kasteel Woerden dé locatie voor vergaderingen, feesten en bruiloften

Ambachtelijke keuken

Duurzaam en maatschappelijk verantwoord

Een rijksmonument wat al meer dan 600 jaar een veilig onderkomen is voor haar gasten

Een sfeer en uitstraling met de juiste mix tussen authentiek, modern en industrieel

Een ervaren en super enthousiast team dat zorgt voor onbezorgde gastvrijheid

Een iconische evenementenlocatie, centraal in de Randstad

Trouwen, feesten, vergaderen, trainen dineren nabij Utrecht Amsterdam Rotterdam en Den Haag

Centraal in de Randstad, een iconische evenementenlocatie in de provincie Utrecht

Met maximaal 1 overstap in het OV bereik je de rest van Nederland

Meer dan vier treinen per uur naar Den Haag, Rotterdam, Schiphol, Utrecht of Amsterdam

3 minuten rijden van de A12

Prosecco aperitief voor bruiloften, recepties, feesten en meer

Meer dan 600 jaar wordt er al getrouwd in Kasteel Woerden. Trouwen; de meest romantische sfeervolle en feestelijke huwelijksdagen beleef je in het Groene Hart van de Randstad op amper 20 minuutjes rijden vanaf Utrecht

kasteel woerden regio utrecht

Trouwfeest offerte opvragen

  • DD dash MM dash JJJJ
  • :