Babyshower

Heerlijk, met de beste vriendinnen vieren dat het kindje er aan komt

Een babyshower met een high tea of groot feest

Ruime ervaring in het organiseren van bijeenkomsten

kasteel woerden regio utrecht

Babyshower

Vier de babyshower op een unieke locatie met mooie zalen en heerlijk terras.

Direct boeken

Een babyshower op een prachtige locatie

 

Verwacht uw vriendin, zus, dochter, tante of nicht binnenkort een kindje? Tijd om de aanstaande moeder in het zonnetje te zetten. Wilt u een bijzondere babyshower of gender reveal party organiseren?

Waar anders dan op de prachtige locatie van Kasteel Woerden! Kasteel Woerden is bij uitstek een inspirerende en unieke locatie voor een babyshower in Woerden en omstreken. Kasteel Woerden biedt een zeer romantische en vrolijke setting waarin de aanstaande moeder helemaal in het zonnetje gezet wordt.

Babyshower bij Kasteel Woerden in de van Rhenenzaal
Kasteel Woerden regio utrecht rotterdam amsterdam modumentaal sfeervol grote capiciteit gezellig evenementenlocatie events groot bedrijfsfeest 100 200 500 600 personen personeelsfeesten congressen ridderzaal feesten huwelijksfeest

Babyshower organiseren

 

Een babyshower wordt tegenwoordig vaak georganiseerd. Hiermee zet u de aanstaande moeder in het zonnetje. Met lekkere hapjes, spelletjes, cadeaus, leuke activiteiten en heel veel gezelligheid steekt u haar een hart onder de riem voor de laatste loodjes. U kunt zelf uw eigen invulling geven aan het feest. Vaak is het een verrassing voor de aanstaande moeder wanneer de babyshower plaatsvindt, waar en wat jullie precies gaan doen. Een babyshower wordt vaak georganiseerd door de beste vriendin(nen) van de zwangere dame.

U kunt ook prima uw eigen babyshower organiseren of dit aan uw partner overlaten. Vaak wordt de babyshower gepland tussen de vijfentwintig en tweeëndertig weken van een zwangerschap. De zwangere is dan op en top zwanger maar voelt zich vaak nog goed zonder de bekende perikelen vlak voor de bevalling. Ook hebben veel vrouwen in deze periode van de zwangerschap een hoger energieniveau dan tegen het eind van de zwangerschap.

Babyshower versieren

 

Hebt u leuke ideeën om de tafel en zaal te versieren? Geen probleem! Eigen decoratie mag u zelf meenemen om de tafel of zaal van te voren aan te kleden. Uiteraard denkt ons team graag met u mee en adviseren wij graag over bloemen, ballonnen en andere decoraties. Ons doel is om jullie een onvergetelijke dag te bezorgen.

Ruimte babyshower

 

Afhankelijk van het aantal personen en persoonlijke wensen wordt er bepaalt of wij een privéruimte voor jullie kunnen reserveren of een tafel in het restaurant. Gaat u de babyshower in de lente of zomer plannen? Dan kunt u overwegen om de babyshower buiten te organiseren. De binnenplaats is hier uitermate geschikt voor.

Vragen? We helpen je graag.
babyshower taart-kasteel woerden-meisje-its a girl
Kasteel Woerden regio utrecht rotterdam amsterdam modumentaal sfeervol grote capiciteit gezellig evenementenlocatie events groot 100 200 500 600 personen feest babyshower

Babyshower Woerden

 

Wanneer u van de babyshower een speciale gelegenheid wilt maken, hoort daar natuurlijk een unieke en onvergetelijke locatie als dat van Kasteel Woerden bij. Een kasteel komt misschien over als heel exclusief, maar bij Kasteel Woerden kunnen gasten met ieder budget terecht voor een mooi feestje. Dit is dan ook een prachtige locatie voor de babyshower! Wij denken graag met u mee over de aankleding van één van onze historische zalen en of u de babyshower liever binnen of buiten viert. Voor de catering werken wij veel met lokale en biologische producten en houden we rekening met eventuele dieetwensen en natuurlijk de dieetbeperkingen van de zwangere(n). Heeft u nog vragen over het organiseren van een babyshower bij Kasteel Woerden? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag verder.

Leuke spelletjes babyshower

 

Een babyshower is niet compleet zonder leuke spelletjes. Doe bijvoorbeeld een babyquiz om er achter te komen hoeveel de aanstaande moeder en haar vriendinnen weten over de zwangerschap en baby’s. Ook is het erg leuk om alle gasten de geboortedatum én de naam van de baby te laten raden. Of vraag ze om de lengte of het gewicht van de baby of de duur van de bevalling te voorspellen. Laat iedereen haar antwoord op een kaartje schrijven en bewaar deze, om te checken wie er later gelijk blijkt te hebben. Ten slotte is het erg leuk om een tijdscapsule te maken. Dit is erg leuk voor later en u hebt gelijk een tof cadeau voor het ongeboren kindje. Vraag iedere gast om iets mee te nemen dat past bij de tijdsgeest van het geboortejaar van het kindje, zoals een tijdschrift, krant, rage of film. Laat de gasten hierbij opschrijven waarom ze voor dit voorwerp gekozen hebben, plaats alle voorwerpen in een doos en sluit deze af om pas weer na achttien jaar te openen.

Locatie huren

 

Een locatie voor de babyshower huren scheelt veel werk, want u hoeft niet zelf alle hapjes te verzorgen, iedereen van drankjes te voorzien, op te bouwen en weer op te ruimen na afloop. Kasteel Woerden is een schitterende locatie voor een babyshower. Het kasteel is zeshonderd jaar oud en als Rijksmonument bevat het nog zeer veel originele details. Voor ieder gezelschap is er een passende zaal beschikbaar. In het hele kasteel kunnen wel zeshonderd personen terecht, maar ook als jullie met een klein groepje van twaalf tot vierentwintig personen een babyshower willen vieren zijn jullie van harte welkom. Er zijn tien sfeervolle zalen om uit te kiezen en ook buiten zijn er mogelijkheden. Wij verrassen u graag met heerlijke hapjes en drankjes. De focus ligt op biologische seizoensproducten en streekproducten. Hiervoor werken wij samen met diverse lokale partners en leveranciers uit de omgeving van Woerden.

Bereikbaarheid

 

Komen jullie uit andere delen van het land? Kasteel Woerden is zeer goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. U kunt gratis parkeren op ons eigen terrein en het kasteel is ook uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Het station ligt op slechts drie minuten lopen!

Offerte aanvragen

Heeft u de datum al in de agenda staan en weet u welke mensen zeker aanwezig zijn bij de babyshower? Reserveer dan uw babyshower. Houd er bij het kiezen van de definitieve datum rekening mee dat de belangrijkste personen kunnen. Vraag direct vrijblijvend een offerte aan voor uw datum en gezelschap.

Met ons online offertesysteem ziet u meteen wanneer we ruimte hebben voor uw babyshower en wat de kosten hiervan zijn. Aanvullende vragen? Neem contact met ons op, we helpen u graag verder. Graag tot jullie babyshower!

Inloggen

Al in bezit van een account? Log hier in met de gegevens

Emailadres:
Wachtwoord:

Wachtwoord vergeten
kasteel woerden regio utrecht

Eten en drinken

Wij geloven in puur en biologisch eten, bereid uit eigen keuken. Onze chef werkt dan ook graag met seizoensproducten uit de streek en denkt graag mee in de culinaire invulling van jullie dag. Van de klassieke bitterbal tot luxe blini’s of oesters en van uitgebreid gangen diner tot feestelijk walking dinner. Benieuwd naar alle mogelijkheden? In de brochure zijn alle culinaire opties terug te vinden.

Meer informatie
kasteel woerden regio utrecht

DAAROM KASTEEL WOERDEN!

Acht unieke ruimtes met een capaciteit van 12 tot 600 personen

Kasteel Woerden regio utrecht rotterdam amsterdam modumentaal sfeervol grote capiciteit gezellig evenementenlocatie events groot bedrijfsfeest 100 200 500 600 personen personeelsfeesten congressen ridderzaal feesten huwelijksfeest

Ambachtelijke keuken

Duurzaam en maatschappelijk verantwoord

Kasteel Woerden regio utrecht rotterdam amsterdam modumentaal sfeervol grote capiciteit gezellig evenementenlocatie events groot bedrijfsfeest 100 200 500 600 personen bedrijfsfeesten personeelsfeesten congressen ridderzaal trouwen op de binnenplaats feesten vergaderingen ambachtelijk dineren

Een rijksmonument wat al meer dan 600 jaar een veilig onderkomen is voor haar gasten

Een sfeer en uitstraling met de juiste mix tussen authentiek, modern en industrieel

Een ervaren en super enthousiast team dat zorgt voor onbezorgde gastvrijheid

Een babyshower in een leuk kasteeltje met slotgracht op 150 meter wandelen van het station; party!

Genieten van een high tea, borrel, feest, sweet table in het Groene Hart

Een gave plek om de babyshower te organiseren

Met maximaal 1 overstap in het OV bereik je de rest van Nederland

Meer dan vier treinen per uur naar Den Haag, Rotterdam, Schiphol, Utrecht of Amsterdam

3 minuten rijden van de A12

Kasteel Woerden regio utrecht rotterdam amsterdam modumentaal sfeervol grote capiciteit gezellig evenementenlocatie events groot bedrijfsfeest 100 200 500 600 personen personeelsfeesten congressen ridderzaal feesten huwelijksfeest babyshower

Een kasteel uit 1400 met de faciliteiten die je bij een feest in 2020 verwacht. Een unieke en bijzondere feestlocatie voor een babyshower.