Hennafeest

Unieke locatie in een bijzondere omgeving

Een onvergetelijke henna feest vieren bij kasteel woerden

kasteel woerden regio utrecht

Hennafeest

Maak u op voor een hennafeest in Kasteel Woerden!

Geluk en bescherming. Dat is wat een moeder aan haar dochter wil geven wanneer een meisje de overgang maakt naar een vrouw. Deze bijzondere gebeurtenis verdient een geweldig hennafeest. Tijdens het hennafeest staat zorgeloos genieten centraal, zodat het meisje zich kan voorbereiden op de volgende fase in haar leven. Kasteel Woerden heeft als geen ander ervaring om een fantastisch hennafeest te organiseren op een prachtige droomlocatie.

Offerte aanvragen

Hennafeest organiseren

Het kasteel, dat vermoedelijk aan het begin van de vijftiende eeuw is gebouwd, ademt een rijke historie. Begonnen als schuilplek voor het garnizoensleger, is het zeshonderd jaar oude kasteel gedurende de afgelopen eeuwen gebruikt als gevangenis, hospitaal, opvanglocatie, kledingmagazijn, woonruimte en evenementenlocatie. Inmiddels mag het kasteel zich een nationaal Rijksmonument noemen waar gefeest kan worden, getrouwd en bedrijfsactiviteiten worden georganiseerd. Het is mogelijk om enkele ruimtes of het gehele kasteel te huren, er is dan plaats voor maar liefst 850 gasten!

Kasteel Woerden heeft verschillende historische zalen en buitenplaatsen, ieder met haar eigen sfeer en ambiance, perfect om een hennafeest te organiseren. Door de veelzijdigheid van het kasteel kunnen op deze ene locatie al uw wensen worden vervuld. Regen, sneeuw of brandende hitte kunnen uw dag niet bederven, want wij zijn op alles voorbereid. Wel zo prettig! Ter plekke kan de knusse binnenplaats worden verruild voor onze Ridderzaal, met het meesterlijke houten gewelfd plafond. Het diner serveren wij bij voorkeur in de Gewelven, de kelder van het kasteel (ipv slot). Wilt u toch buiten een hennafeest organiseren, dan kunt u gebruik maken van het zeer ruime dakterras, dat boven de slotgracht uittorent.

Kasteel Woerden regio utrecht rotterdam amsterdam modumentaal sfeervol grote capiciteit gezellig evenementenlocatie events groot 100 200 500 600 personen trouwen feesten huwelijksfeest

Styling en decoratie

Bloemen, ballonnen of andere decoratie. Alles is mogelijk om uw hennafeest tot in de puntjes te organiseren. Wij regelen alles voor u: van de afstyling, tot technische apparatuur, tot een dj of activiteiten zoals een workshop. Entertainment is dé manier om het ijs te breken als veel mensen op het hennafeest elkaar nog niet kennen. Kasteel Woerden kan natuurlijk ook een rondleiding door het kasteel verzorgen of door de stad Woerden.

Boek uw henna feest
kasteel woerden regio utrecht

Eigen catering

Kasteel Woerden heeft een eigen catering en beschikt over een ambachtelijke keuken. Anno 2022 streven ook wij naar duurzaamheid en bieden we onze vegetarische en veganistische gasten voldoende keuzemogelijkheden. Koken doen we zoveel mogelijk biologisch. Het menu wordt aan het seizoen aangepast, om de ingrediënten steeds lokaal in te kopen. Kasteel Woerden staat bekend om haar no waste beleid; we maken heerlijke smoothies en soepen van overgebleven groente en fruit.

Het diner kan volledig worden aangepast aan het thema van uw hennafeest. Of we voor eenvoudig gaan of dat we kiezen voor chique, is geheel aan jou. Kasteel Woerden creëert doorgaans een drie-, vier- of vijfgangen diner, maar kan ook passende hapjes of drankjes bij het hennafeest serveren. Wanneer u meer bent voor een barbecue, shared dining of een dinerbuffet, bieden we hierin ook meerdere keuzes.

Vragen? We helpen je graag.
keuken ambachtelijk kasteel woerden lekker eten koken centraal in nederland goed bereikbaar kasteel sfeervol uniek gezellig professioneel
kasteel woerden walking dinner event personeelsfeest in regio utrecht verjaardag in groene hart feestlocatie
kasteel woerden regio utrecht

Eten en drinken

Wij geloven in puur en biologisch eten, bereid uit eigen keuken. Onze chef werkt dan ook graag met seizoensproducten uit de streek en denkt graag mee in de culinaire invulling van jullie dag. Van de klassieke bitterbal tot luxe blini’s of oesters en van uitgebreid gangen diner tot feestelijk walking dinner. Benieuwd naar alle mogelijkheden? In de brochure zijn alle culinaire opties terug te vinden.

Meer informatie

Bereikbaarheid

Onze prachtige locatie is gelegen in het Groene Hart van de randstad, in het midden van Nederland. Het kasteel is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Het kasteel is slechts drie minuten rijden van de A12 en honderdvijftig meter lopen vanaf het centraal station van Woerden. Er zijn meer dan driehonderd gratis parkeerplaatsen op het eigen terrein en ook in de directe omgeving zijn er voldoende parkeerplekken.

Kasteel Woerden is dan ook een toplocatie voor het organiseren van een hennafeest, al zeggen we het zelf.

Wilt u een hennafeest organiseren in kasteel?

Meer weten over wat Kasteel Woerden te bieden heeft voor uw hennafeest? Lees op onze site hoe wij u kunnen helpen met het organiseren van een onvergetelijke dag. Vraag vrijblijvend een offerte aan en bekijk de mogelijkheden om het hennafeest helemaal op uw wensen af te stemmen.

Offerte

 

Wilt u gelijk een goed beeld krijgen van de mogelijkheden om een hennafeest te organiseren bij Kasteel Woerden? Met ons online offerte systeem kunt u al uw wensen kenbaar maken en inzicht krijgen in de kosten. U kunt ons uiteraard ook bellen of mailen voor een vrijblijvende kennismaking. Wij verwelkomen u binnenkort graag in ons prachtige kasteel.

Inloggen

 

Al in het bezit van een account? Log hier in met de gegevens.

kasteel woerden regio utrecht

DAAROM KASTEEL WOERDEN!

Een 600-jaar oud Kasteel, uw jubileum op een sfeervolle locatie in Utrecht

Kasteel Woerden regio utrecht rotterdam amsterdam modumentaal sfeervol grote capiciteit gezellig evenementenlocatie events groot bedrijfsfeest 100 200 500 600 personen personeelsfeesten congressen ridderzaal feesten huwelijksfeest

Ambachtelijke keuken

Duurzaam en maatschappelijk verantwoord

Gratis parkeren op onze parkeerplaats

Een rijksmonument wat al meer dan 600 jaar een veilig onderkomen is voor haar gasten

Een sfeer en uitstraling met de juiste mix tussen authentiek, modern en industrieel

Een ervaren en super enthousiast team dat zorgt voor onbezorgde gastvrijheid

Een sfeervolle feestlocatie voor uw jubileum, centraal in de Randstad

Vier het jubileum met een feest, borrel en/of diner

Centraal in de Randstad, een iconische evenementenlocatie in de provincie Utrecht

Met maximaal 1 overstap in het OV bereik je de rest van Nederland

Meer dan vier treinen per uur naar Den Haag, Rotterdam, Schiphol, Utrecht of Amsterdam

3 minuten rijden van de A12

Dansen feesten kasteel woerden bedrijfsfeest feestlocatie in randstad accommodatie dichtbij amsterdam rotterdam den haag feestlocatie bedrijfsfeest personeelsfeest binnenplaats zakelijk event sfeervol bijzonder

Een kasteel uit 1400 met de faciliteiten die je bij een bijeenkomst in 2020 verwacht. Een sterk uitgangspunt voor de locatie van jullie jubileum. 

Sales Barbara den Dulk

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?
BEL MET BARBARA