Jubileum huwelijk

Een sfeervolle locatie voor de momenten die je door de jaren heen wil vieren!

50 jaar getrouwd? Tijd voor een jubileum feest!

Ruime ervaring in het organiseren van feesten en jubilea

kasteel woerden regio utrecht

Jubileum huwelijk

Een bijzonder huwelijksjubileum viert u op een bijzondere locatie.

Binnenkort uw 25-, 40- of 50-jarig huwelijksfeest met familie en vrienden vieren? Bent u op zoek naar een speciale locatie? Dan is er geen mooiere locatie te bedenken dan Kasteel Woerden.

Offerte aanvragen

Het verhaal achter Kasteel Woerden

In het Groene Hart van Nederland ligt Kasteel Woerden. Inmiddels is het een rijksmonument waar allerlei feesten en evenementen worden georganiseerd. Maar begin 1400, toen het kasteel gebouwd werd, bood het bescherming aan de gasten van de hertog Van Beieren. In de loop van de geschiedenis heeft het kasteel vele inwoners en gasten gekend. Nu is het vooral een prachtige historische locatie die gebruikt wordt voor verschillende feesten, congressen, jubileums en vergaderingen. En daardoor is het heel geschikt om een jubileum van uw huwelijk te vieren, met gasten die uit alle windstreken van het land komen.

Plan een locatiebezoek

Beleef de dag van uw dromen opnieuw

Uw huwelijksjubileum vieren kunt u natuurlijk op verschillende manieren doen. Bij Kasteel Woerden denken we daarom graag met u mee hoe u een bijzondere mijlpaal zoals uw 25-jarig huwelijksfeest extra speciaal kunt maken. Want of u het nu met een groot gezelschap wilt vieren of kiest voor een intiem feestje, wij hebben voor iedere situatie een passende, feestelijke zaal. Bovendien kunt u bij ons terecht met ieder budget. Wij zorgen er samen met u voor dat uw jubileumfeest een feest wordt waar opnieuw mooie herinneringen worden gemaakt.

Boek uw jubileum
kasteel woerden regio utrecht

Huwelijksjubileum vieren

Dankzij de vele verschillende zalen in Kasteel Woerden kunnen wij van uw huwelijksjubileum een waar feest maken. Iedere zaal in het kasteel heeft een eigen unieke sfeer en geeft daardoor ook een bijzondere ervaring. U houdt een blijvende herinnering aan het vieren van uw huwelijksjubileum. Dankzij de verschillende mogelijkheden die er zijn, kunt u ook echt een feest geven dat bij u past. Wilt u een feestelijke avond met een uitgebreid diner? Of vindt u het gezellig om te borrelen en dat af te sluiten met een informele barbecue? Misschien wilt u de openingsdans van vijfentwintig jaar geleden nog eens overdoen? Ook dat kan. Wij kunnen zorgen voor een dj of een live optreden van een saxofonist. Wat uw wens ook is, wij regelen het voor u.

Vragen? We helpen je graag.
kasteel woerden buiten trouwen binnen trouwen trouwlocatie huwelijksdag ceremonie huwelijksdiner trouwfeest romantisch slotgracht park
kasteel woerden regio utrecht

Eten en drinken

Wij geloven in puur en biologisch eten, bereid uit eigen keuken. Onze chef werkt dan ook graag met seizoensproducten uit de streek en denkt graag mee in de culinaire invulling van jullie dag. Van de klassieke bitterbal tot luxe blini’s of oesters en van uitgebreid gangen diner tot feestelijk walking dinner. Benieuwd naar alle mogelijkheden? In de brochure zijn alle culinaire opties terug te vinden.

Meer informatie

Verwen uw gasten met een heerlijk etentje

Niet alleen de locatie is bijzonder. Het menu voor de viering van uw huwelijksjubileum wordt met de grootste zorg samengesteld door onze chef-kok. U kunt rekenen op een heerlijk diner dat bestaat uit veel biologische, seizoens- en streekgebonden producten. Daarnaast kunt u natuurlijk al uw wensen doorgeven op het gebied van diëten of allergieën. Vertel ons wat u in gedachten heeft en wij maken er een smakelijk diner van.

Een feestelijke dag of een onvergetelijke avond

Bij Kasteel Woerden kunt u de dag dat u uw huwelijksjubileum viert zo uitgebreid invullen als u zelf wilt. Wilt u een gezellige lunch of kiest u voor een dag- of avondprogramma? Alles is mogelijk. Wij verzorgen deze feestelijke dag van het begin tot het eind. Dat kan dus betekenen dat u om te beginnen met uw naaste familie van een uitgebreide lunch geniet. Vervolgens kunt u in het prachtige kasteel een fotoreportage laten maken. Want hoe leuk is het om nu trouwfoto’s te laten maken waar niet alleen de naaste familie, maar ook de kinderen en misschien wel de kleinkinderen op staan.

Nodig uw andere gasten uit voor een ontspannen receptie in één van de sfeervolle zalen. Of kies voor een gezellig feest in de avonduren om deze dag in stijl af te sluiten.

25-jarig huwelijksfeest

Wilt u de viering van het jubileum van uw huwelijksdag extra betekenisvol maken, dan is het ook mogelijk om een officieel tintje aan de dag te geven. In de Ridderzaal kunt u de huwelijksgelofte nog eens herhalen ten overstaan van alle dierbaren die in de afgelopen jaren in uw leven zijn gekomen. Wilt u het met een kerkelijke dienst onderstrepen? Ook dat is geen probleem. Naast Kasteel Woerden liggen de Bonaventura kerk en de Petruskerk, waar u voor deze speciale gelegenheid ook terecht kunt. Uiteraard helpen we u graag om dit in het programma van de dag te plannen, zodat u zelf nergens aan hoeft te denken en alleen maar hoeft te genieten.

Kasteel Woerden maakt uw huwelijksjubileum onvergetelijk

 

Wanneer u voor Kasteel Woerden kiest, weet u zeker dat alles tot in de puntjes verzorgd wordt. Geef aan ons door hoe uw huwelijksfeest eruit mag zien. Wij verzorgen het. Kasteel Woerden biedt u een zeer gebruiksvriendelijk online offertesysteem. Met dit systeem kunt u zelf uw offerte samenstellen. U kunt hier zelf de dagindeling samenstellen, het menu uitkiezen en zelfs een fotograaf uitzoeken als u een nieuwe fotoreportage wilt maken met de hele familie. Uiteraard kunt u ook met één van onze medewerkers contact opnemen voor aanvullende vragen, een rondleiding of een offerte. Wij helpen u graag.

Inloggen

 

Al in het bezit van een account? Log hier in met de gegevens.

kasteel woerden regio utrecht

DAAROM KASTEEL WOERDEN!

Een 600-jaar oud Kasteel, uw jubileum op een sfeervolle locatie in Utrecht

Kasteel Woerden regio utrecht rotterdam amsterdam modumentaal sfeervol grote capiciteit gezellig evenementenlocatie events groot bedrijfsfeest 100 200 500 600 personen personeelsfeesten congressen ridderzaal feesten huwelijksfeest

Ambachtelijke keuken

Duurzaam en maatschappelijk verantwoord

Gratis parkeren op onze parkeerplaats

Een rijksmonument wat al meer dan 600 jaar een veilig onderkomen is voor haar gasten

Een sfeer en uitstraling met de juiste mix tussen authentiek, modern en industrieel

Een ervaren en super enthousiast team dat zorgt voor onbezorgde gastvrijheid

Een sfeervolle feestlocatie voor uw jubileum, centraal in de Randstad

Vier het jubileum met een feest, borrel en/of diner

Centraal in de Randstad, een iconische evenementenlocatie in de provincie Utrecht

Met maximaal 1 overstap in het OV bereik je de rest van Nederland

Meer dan vier treinen per uur naar Den Haag, Rotterdam, Schiphol, Utrecht of Amsterdam

3 minuten rijden van de A12

Dansen feesten kasteel woerden bedrijfsfeest feestlocatie in randstad accommodatie dichtbij amsterdam rotterdam den haag feestlocatie bedrijfsfeest personeelsfeest binnenplaats zakelijk event sfeervol bijzonder

Een kasteel uit 1400 met de faciliteiten die je bij een bijeenkomst in 2020 verwacht. Een sterk uitgangspunt voor de locatie van jullie jubileum. 

Sales Barbara den Dulk

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?
BEL MET BARBARA