27 januari 2024

Open Toptrouwlocatie Route

kasteel woerden regio utrecht

Open Toptrouwlocatie Route

27 januari 2024

De Open Toptrouwlocatie Route is hét moment om jullie trouwlocatie te ontdekken en inspiratie op te doen! Meld je aan en plan een persoonlijke afspraak in met onze huwelijksadviseurs. Tijdens de Open Toptrouwlocatie Route staat het hele Kasteel in huwelijkssferen en zijn jullie van harte welkom om het Kasteel te bezichtigen.

 

Zaterdag 27 januari 2024 | tussen 10:00 uur tot 18:00 uur

Meld je direct aan

Liever op een ander

moment langskomen? 

 

Plan jullie rondleiding in en ontdek alle mogelijkheden voor jullie bruiloft bij Kasteel Woerden tijdens de Open Toptrouwlocatie Route op zaterdag 27 januari 2024!

 

Mocht je dan niet kunnen, maar wel graag de mogelijkheden op Kasteel Woerden bekijken voor jullie bruiloft, maak dan een afspraak op een andere dag. Het maken van een afspraak is mogelijk op maandag t/m vrijdag tussen 9:00 uur en 17:00 uur. We hopen jullie snel te mogen verwelkomen op het kasteel!

Trouwen doe je in het 600 jaar oude Kasteel van Woerden

 

Geniet van de mooiste dag van jullie leven in een romantische setting! Het Kasteel is 600 jaar oud en één van de meest aansprekende monumenten van het Groene hart. Een supermooi monument met vele verschillende zalen in verschillende stijlen, van klassiek tot industrieel modern. Jullie huwelijksdag wordt tot in de puntjes verzorgd  in een stijlvolle en sfeervolle ambiance. Kasteel Woerden kan jullie bruiloft verzorgen van ‘s morgens vroeg tot in de late uurtjes en hoe groot of klein jullie dit wensen te vieren.

 

Na de officiële ceremonie in de prachtige Ridderzaal is er de gelegenheid om samen te proosten en een bruidstaart aan te snijden. Gevolgd door een heerlijk diner met naaste familie en beste vrienden waarna een DJ of band in een van onze ruimtes klaar zal staan om de feestavond bruisend in te luiden. Kasteel Woerden heeft alles in huis om er een onvergetelijke dag van te maken!

 

Jullie huwelijksdag is uniek en vraagt om persoonlijke aandacht. Als aanstaand bruidspaar bepalen jullie hoe jullie dag eruit komt te zien. In nauw overleg met onze trouwspecialisten worden alle wensen voor gehele de dag besproken, waarbij ruimte is voor vele persoonlijke details.

 

Jullie zijn voor een dag een echte kasteelheer en jonkvrouw!

 

We hopen jullie samen met jullie gasten gauw te mogen verwelkomen op Kasteel Woerden!

Maak een online offerte

Persoonlijke rondleiding

Taart en bubbels proeven

Leveranciers ontmoeten

Inspiratie op doen

Goodiebag cadeau