kasteel woerden regio utrecht

Trouwlocatie

Als dé trouwlocatie van Het Groene Hart hebben wij al honderden mooie huwelijken mogen verzorgen in de imposante Floris V / Ridderzaal. Met 10 verschillende zalen, 2 buitenplaatsen, een eigen ruimte voor jullie als bruidspaar èn een gratis parkeerplaats is Kasteel Woerden de trouwlocatie voor een onvergetelijke huwelijksdag op een bijzondere locatie. Alles op één trouwlocatie, zonder extra reistijd, dat is toch perfect.

kasteel woerden regio utrecht

Trouwlocatie Woerden

Op zoek naar een trouwlocatie die goed bereikbaar is voor al jullie gasten? Met station Woerden op 3 minuten loopafstand en de centrale ligging in Midden Nederland is Kasteel Woerden de perfecte trouwlocatie in Woerden voor jullie. Als trouwlocatie verzorgen wij de meest uiteenlopende bruiloften. Van een intieme bruiloft met 30 daggasten die afsluiten met een uitgebreid 5-gangen diner tot een groot huwelijk met 120 gasten in de Ridderzaal, een walking dinner en een knallend feest. Iedere bruiloft is uniek en iedereen heeft zo zijn/haar eigen wensen. Een foodtruck op de binnenplaats, tapas hapjes in de zomer of een wijnbar tijdens de receptie? Onze huwelijksadviseurs denken graag met jullie mee voor een passende invulling van de mooiste dag van jullie leven. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Stel hier vrijblijvend een offerte op

Van ceremonie tot en met het feest

Als officiële trouwlocatie van Woerden kunnen jullie elkaar het JA-woord geven in de indrukwekkende Floris V / Ridderzaal. Een trouwzaal geschikt tot wel 130 personen. Aansluitend kan er getoost en geborreld worden in de voorzaal of bij lekker weer op het terras. Zodra de avond nadert genieten jullie vervolgens van het eerste avondmaal als pasgetrouwd stel, samen met jullie familie, vrienden en geliefden om de dag vervolgens af te sluiten met een knallend feest. Allen op één locatie en ieder moment in een andere ruimte en sfeer beleven, dat is wat Kasteel Woerden een bijzondere trouwlocatie maakt.

Kasteel Woerden bezichtigen
kasteel woerden regio utrecht

Een bijzondere trouwlocatie

Voor de mooiste dag van jullie leven ga je natuurijk op zoek naar een unieke en bijzondere trouwlocatie. Een trouwlocatie met sfeer, binnen- en buiten mogelijkheden èn goed bereikbaar voor al jullie gasten. Het 600 jaar oude Kasteel Woerden is het meest imposante monument van Woerden. Eeuwenlang worden hier huwelijksfeesten gevierd. De geschiedenis van het pand is terug te vinden in verschillende ruimtes van het Kasteel. De authentieke binnenplaats, de vergeetput op het terras, het kanon en de bijzondere ‘Duysteren ommeganck’. Nu 600 jaar later worden hier de meest bijzondere trouwerijen en ceremonies gevierd onder het genot van goed eten en fijn gezelschap.

Een bijzondere bruiloft

Inspiratie opdoen? Lees dan de meer over de bijzondere bruiloft van Marco en Anke. Twee collega’s die elkaar nog nooit op kantoor waren tegengekomen, ontmoeten elkaar aan de andere kant van de wereld. Na een emotioneel aanzoek volgt een huwelijksdag bij trouwlocatie Kasteel Woerden, gevuld met culinaire verrassingen, persoonlijke touches en een lovende referentie voor de trouwlocatie én het team.

Lees het hele verhaal

Onze brochure

Jullie huwelijksdag is een heel bijzonder en speciaal event. In onze brochure vind je onder andere het foodbook, tips en de verschillende mogelijkheden voor jullie huwelijksdag bij Kasteel Woerden. Benieuwd? Download de brochure nu.  

kasteel woerden regio utrecht

Romantische trouwlocatie

Trouwen staan in het teken van de liefde, vieren en samenzijn met al jullie vrienden en gelieven. Een romantische trouwlocatie is dan zeker een must tijdens jullie zoektocht naar de geschikte trouwlocatie. Bij Kasteel Woerden heeft iedere zaal een eigen en unieke sfeer en zo is er altijd een ruimte die bij jullie wensen past. Met de warme uitstraling van de Kasteelmuren, een ceremonie in de indrukwekkende trouwzaal en 1001 kaarsen tijdens jullie huwelijksdiner creëer je een romantische en onvergetelijke bruiloft.

Een romantisch huwelijk

Inspiratie opdoen? Lees dan meer over het romantische huwelijk van Sander en Rosanne. Varend over de Loosdrechtse plassen, met een fles champagne en stokbroodje aan boord, verraste Sander zijn Rosanne met een aanzoek.

Lees meer

Buiten trouwen

Buiten trouwen met Het Kasteel op de achtergrond. Een prachtige set up voor jullie huwelijksceremonie in de buitenlucht. De binnenplaats leent zich hier uitstekend voor, maar ook de Kantelen is een gave plek! Met authentieke kinderkopjes en omringd door de Kasteelmuren zijn zowel grote als kleine huwelijksceremonies mogelijk. Buiten trouwen en dineren en binnen feesten, klinkt dat niet heerlijk!

Bekijk de mogelijkheden
kasteel woerden regio utrecht

DAAROM KASTEEL WOERDEN!

Een sfeervol romantisch kasteel met slotgracht waarbij de gehele huwelijksdag op een locatie mogelijk is. Zowel binnen als buiten trouwen.

Photoshoot Trouwlocatie trouwzaal huwelijksfeest huwelijkslocatie feestlocatie voorafgaande aan de ceremonie Kasteel Woerden trouwen in regio utrecht huwelijk in randstad romantisch alle op een locatie huwelijksfotograaf buiten trouwen kasteel woerden trouwlocatie huwelijkslocatie

Ambachtelijke keuken

Duurzaam en maatschappelijk verantwoord

De hele bruiloft op één locatie

Trouwen in een 600 jaar oud kasteel aan het water

Een rijksmonument wat al meer dan 600 jaar een veilig onderkomen is voor haar gasten

Sfeer en uitstraling met de juiste mix tussen authentiek, modern en industrieel

Ons ervaren en super enthousiast team zorgt voor onbezorgde gastvrijheid

Een iconische evenementenlocatie, centraal in de Randstad

Trouwen, dineren, feesten, slapen nabij Utrecht, Amsterdam, Rotterdam en Den Haag

Centraal in de Randstad, een iconische evenementenlocatie in de provincie Utrecht

Met maximaal 1 overstap in het OV bereik je de rest van Nederland

Meer dan vier treinen per uur naar Den Haag, Rotterdam, Schiphol, Utrecht of Amsterdam

3 minuten rijden van de A12

trouwen midden in groen hart romantisch Trouwlocatie trouwzaal huwelijksfeest huwelijkslocatie feestlocatie sfeervol alle op eenlocatie broederij buiten kasteel huwelijksdag

Een kasteel uit 1400 met een sfeer van de middeleeuwen gemixt met stoer en een vleugje modern. Een gave Ridderzaal, bijzondere gewelven en veel keuze!

Kom inspiratie op doen op de

Open Top Trouwlocatie Route!

2022/01/29 10:00:00
Aanmelden bij de Trouwlocatieroute
kasteel woerden regio utrecht

Eten en drinken

Wij geloven in puur en biologisch eten, bereid uit eigen keuken. Onze chef werkt dan ook graag met seizoensproducten uit de streek en denkt graag mee in de culinaire invulling van jullie dag. Van de klassieke bitterbal tot luxe blini’s of oesters en van uitgebreid gangen diner tot feestelijk walking dinner. Benieuwd naar alle mogelijkheden? In de brochure zijn alle culinaire opties terug te vinden.

Meer informatieDownload de brochure
kasteel woerden regio utrecht

Eten en drinken

Wij geloven in puur en biologisch eten, bereid uit eigen keuken. Onze chef werkt dan ook graag met seizoensproducten uit de streek en denkt graag mee in de culinaire invulling van jullie dag. Van de klassieke bitterbal tot luxe blini’s of oesters en van uitgebreid gangen diner tot feestelijk walking dinner. Benieuwd naar alle mogelijkheden? In de brochure zijn alle culinaire opties terug te vinden.

Meer informatie
Download de brochure