Jubileum werk

Een sfeervolle locatie voor de momenten die je door de jaren heen wil vieren!

Ruime ervaring in het organiseren van feesten en jubilea

kasteel woerden regio utrecht

Jubileum werk

Heeft u of een collega dit jaar een jubileum van het werk? Die momenten zijn het waard om gevierd te worden. Wilt u een jubileumfeest waar iedereen het nog jaren over zal hebben? Zoek niet verder: Kasteel Woerden is de perfecte locatie!

Het zeshonderd jaar oude kasteel is een geweldig decor om een (werk) jubileum in te vieren. Of u nu kiest voor een intieme borrel met heerlijke hapjes voor een kleiner gezelschap of groot uitpakt en honderden gasten uitnodigt, op Kasteel Woerden kan het allemaal.

U viert uw werkjubileum met veel plezier bij Kasteel Woerden. Kasteel Woerden zorgt voor de locatie, het meubilair en de catering. Overdag een receptie, lunch of diner en ’s avonds heerlijk dansen in één van onze prachtig aangeklede zalen? Laat ons meedenken bij de invulling van uw feest en u kunt er van op aan dat het feest een succes wordt.

Offerte aanvragen

Kasteel Woerden

Wie aan het zoeken is naar een geschikte plek voor een jubileumfeest in Woerden is bij ons aan het juiste adres. Een jubileum vieren in Kasteel Woerden is dubbel feest omdat het eeuwenoude Rijksmonument doorgaans voor de nodige oooohhh’s en aaaaaahh’s onder de gasten zorgt. Mooie indrukken gecombineerd met een heuglijk feit zoals een jubileum. Kasteel Woerden is met de prachtige historische setting de perfecte plek voor een jubileumfeest.

Eten en drinken op het kasteel

Op Kasteel Woerden weet u zeker dat het met het eten goed komt! Ons keukenteam staat voor al uw wensen klaar en is zeer bekwaam en veelzijdig. Onze keuken werkt voornamelijk met biologische seizoens- en streekproducten. We serveren zowel klassieke bittergarnituur als luxe hapjes zoals oesters of blini’s, of late night snacks en amuses passend bij uw thema. Voor de grote trek kunt u kiezen uit een drie-, vier- of vijfgangen diner, een walking dinner, een shared dinner, een heerlijke barbecue of dinerbuffet. U hoeft zich over de catering van uw jubileum dus geen zorgen te maken.

De bar van het kasteel is tot in de puntjes verzorgd en biedt een all-in Hollandse bar. U kunt natuurlijk ook gaan voor een Gin-tonic bar of kies eens voor Sangriabar of Whiskeytasting! De ontvangst op het kasteel wordt extra feestelijk met een glas prosecco, hoewel u in de winter misschien meer zin hebt in een heerlijke warme glühwein of warme chocomelk met slagroom?

Boek uw jubileum
kasteel woerden regio utrecht

Werkjubileum vieren

Feesten verzorgen kunnen we hier op Kasteel Woerden als geen ander, we hebben dan ook al zeshonderd jaar ervaring. We kunnen groepen tot zeshonderd personen ontvangen, dus ook voor een groter bedrijf hebben we alle ruimte. U kiest uit één van de tien verschillende sfeervolle zalen, twee buitenplaatsen of u maakt een combinatie die bij uw feest past.

Bent u op zoek naar een bijzondere touch? We werken met veel lokale partners samen om van uw evenement iets bijzonders te maken. Ook themafeesten behoren tot de mogelijkheden. Casino Royal, een Castle Glow in the Dark-feest of een Great Gatsby thema? Of liever een middeleeuws thema of een White Party? We draaien onze hand er niet voor om!

 

Wilt u graag een bijzondere act boeken of zoekt u een fotograaf, een drone of een heel camerateam? We helpen u met onze ruime ervaring graag verder, eventueel met één van onze samenwerkingspartners.

Vragen? We helpen je graag.
kasteel woerden buiten trouwen binnen trouwen trouwlocatie huwelijksdag ceremonie huwelijksdiner trouwfeest romantisch slotgracht park
kasteel woerden regio utrecht

Eten en drinken

Wij geloven in puur en biologisch eten, bereid uit eigen keuken. Onze chef werkt dan ook graag met seizoensproducten uit de streek en denkt graag mee in de culinaire invulling van jullie dag. Van de klassieke bitterbal tot luxe blini’s of oesters en van uitgebreid gangen diner tot feestelijk walking dinner. Benieuwd naar alle mogelijkheden? In de brochure zijn alle culinaire opties terug te vinden.

Meer informatie

Sfeervolle zalen

Het kasteel kent tien unieke, sfeervolle zalen, die allemaal ingezet kunnen worden voor uw werkjubileum. In de van Beierenzaal heeft u bijvoorbeeld met twaalf personen een intiem overleg of een belangrijke training en de van Brunswijkzaal leent zich voor lezingen voor ongeveer veertig personen. In de van Rhenenzaal kunt u een receptie of feest met honderdtien personen laten verzorgen en in de Floris Ridderzaal is er plek voor nog eens honderddertig gasten. De van Montfoortzaal is vlak naast de ridderzaal gelegen, waardoor de capaciteit met ongeveer zestig personen vergroot kan worden. Naast deze zalen zijn er nog andere historische ruimtes die geschikt zijn voor uw jubileum.

De bijzondere Gewelven zijn een onvergetelijke locatie voor een diner met uw gezelschap en met mooi weer maakt u gebruik van onze binnenplaats of het prachtige dakterras met uitzicht over het centrum van Woerden. Genoeg keuze dus!

25-jarig werkjubileum

Een kasteel klinkt al snel chique en ontoegankelijk, maar bij Kasteel Woerden is niets minder waar. Tijdens uw 25-jarig werkjubileum zorgt ons gastvriendelijke team met hun kenmerkende persoonlijke service ervoor dat iedereen zich al snel thuis voelt en in de feeststemming is. Kasteel Woerden werkt met een online offertesysteem, waarin u zelf eenvoudig een offerte samenstelt. U weet dus van tevoren precies waar u aan toe bent! Indien u liever eerst een rondleiding wilt krijgen en/of door ons een offerte wilt laten opmaken dan kan dit natuurlijk ook! Komt u bij Kasteel Woerden uw werkjubileum vieren?

Offerte aanvragen

 

Bel of mail ons om een (vrijblijvende) offerte aan te vragen voor uw jubileumfeest of stel zelf uw eigen offerte samen via ons online offertesysteem. Zo weet u meteen welke mogelijkheden er zijn voor uw feest. Mist u een aantal wensen of mogelijkheden in uw offerte? Laat het ons weten en we maken een maatwerkofferte voor u. Wilt u eerst de locatie bekijken? Geen probleem, we plannen graag een rondleiding in om u de sfeer te laten proeven voor uw jubileumfeest.

Inloggen

 

Al in het bezit van een account? Log hier in met de gegevens.

kasteel woerden regio utrecht

DAAROM KASTEEL WOERDEN!

Een 600-jaar oud Kasteel, uw jubileum op een sfeervolle locatie in Utrecht

Kasteel Woerden regio utrecht rotterdam amsterdam modumentaal sfeervol grote capiciteit gezellig evenementenlocatie events groot bedrijfsfeest 100 200 500 600 personen personeelsfeesten congressen ridderzaal feesten huwelijksfeest

Ambachtelijke keuken

Duurzaam en maatschappelijk verantwoord

Gratis parkeren op onze parkeerplaats

Een rijksmonument wat al meer dan 600 jaar een veilig onderkomen is voor haar gasten

Een sfeer en uitstraling met de juiste mix tussen authentiek, modern en industrieel

Een ervaren en super enthousiast team dat zorgt voor onbezorgde gastvrijheid

Een sfeervolle feestlocatie voor uw jubileum, centraal in de Randstad

Vier het jubileum met een feest, borrel en/of diner

Centraal in de Randstad, een iconische evenementenlocatie in de provincie Utrecht

Met maximaal 1 overstap in het OV bereik je de rest van Nederland

Meer dan vier treinen per uur naar Den Haag, Rotterdam, Schiphol, Utrecht of Amsterdam

3 minuten rijden van de A12

Dansen feesten kasteel woerden bedrijfsfeest feestlocatie in randstad accommodatie dichtbij amsterdam rotterdam den haag feestlocatie bedrijfsfeest personeelsfeest binnenplaats zakelijk event sfeervol bijzonder

Een kasteel uit 1400 met de faciliteiten die je bij een bijeenkomst in 2020 verwacht. Een sterk uitgangspunt voor de locatie van jullie jubileum. 

Sales Barbara den Dulk

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?
BEL MET BARBARA