Teambuilding

Een sfeervolle locatie voor de momenten die je door de jaren heen wil vieren!

Ruime ervaring in het organiseren van feesten en jubilea

kasteel woerden regio utrecht

Teambuilding

Kan uw team een positieve energie boost gebruiken? Laten we een teambuilding organiseren waarbij al uw medewerkers en collega’s op een prettige manier samenwerken en elkaar leren kennen.

 

Een kasteel, een origineel programma, lekker eten en natuurlijk gezellig samen met uw collega’s. Alles komt samen bij Kasteel Woerden! Het kasteel ligt centraal in Nederland en heeft alle faciliteiten om de teambuildingdag onvergetelijk te maken.

 

Kasteel Woerden heeft alles in huis om als sfeervol decor te dienen voor de teambuilding van uw bedrijf. Dit zeshonderd jaar oude Rijksmonument is uitgerust met alle moderne voorzieningen en vormt een opbeurend contrast. Duurzaamheid staat voorop. U kunt binnen en buiten teambuildingactiviteiten plannen en dankzij de scherpe prijsstelling is dat voor elk bedrijf toegankelijk. De perfecte plek dus!

 

De bereikbaarheid kan niet beter: Kasteel Woerden ligt in het groene hart van Nederland tussen Utrecht en Den Haag. Het openbaar vervoer is op drie minuten loopafstand en parkeren is gratis. Handig voor uw medewerkers, zodat zij met of zonder auto Kasteel Woerden eenvoudig kunnen bereiken.

Offerte aanvragen?

Duurzaamheid

Duurzaamheid is een belangrijk aspect in deze tijd. Bij Kasteel Woerden is dit ook duidelijk verwerkt in haar dienstverlening. Er wordt heerlijk eten vers voor u bereid. We houden rekening met de wensen van u en uw collega’s, maar ook met de natuur. Onze keuken gebruikt biologische producten met een focus op producten van het seizoen. Daarbij worden producten zoveel mogelijk lokaal en biologisch ingekocht van onze aangesloten partner en leveranciers. Zodoende kunnen we u heerlijke verse producten aanbieden, die zo min mogelijk transport nodig hebben gehad. Naast de duurzaamheid in onze keuken, speelt duurzaamheid ook een rol in de inrichting en aankleding van onze zalen. Alle materialen, meubels en gebruiksartikelen zijn zorgvuldig gekozen met inachtneming van duurzaamheid en passen steeds bij de prachtige uitstraling van het gebouw.

Plan een locatiebezoek

Teambuilding met activiteiten

Activiteiten in kasteelsferen en in de prachtige omgeving van Woerden

Gezellig en lekker eten met collega’s is belangrijk, maar het gaat natuurlijk om de teambuildingactiviteiten. Kasteel Woerden biedt u volop mogelijkheden. We hebben voor uw activiteiten prachtig ingerichte kamers, allemaal even elegant en uitgerust met alle moderne voorzieningen. In totaal hebt u de keuze uit verschillende zalen. De teambuildingactiviteiten kunt u bij Kasteel Woerden ook buiten organiseren. We beschikken bijvoorbeeld over een prachtige binnenplaats. Via de houten brug van Kasteel Woerden komt u op de sfeervolle binnenplaats. De binnenplaats is uitermate geschikt voor ontvangst van uw gasten op een mooie lente- of zomeravond, maar zeker ook tijdens de winterperiode. Vanuit de binnenplaats heeft iedereen een prachtig uitzicht op het kasteel. In de winter worden er verschillende warmtebronnen geplaatst, zoals een vuurkorf om iedereen goed warm te houden. De binnenplaats is dan ook een perfecte plek voor een schermclinic, boogschieten of een les zwaard vechten. Andere activiteiten zijn uiteraard ook mogelijk! Denk bijvoorbeeld aan een roofvogelshow, een workshop bonbons maken, een wijn- of bierproeverij. Ook kunnen we een leuke rondleiding met gids verzorgen in het kasteel zelf of een boottocht in de omgeving. Alles is mogelijk. We denken graag met u mee en zorgen voor maatwerk teambuilding.

Direct contact opnemen
kasteel woerden regio utrecht

Opties voor kleine en grote groepen

Bij teambuilding voor een grote groep kunnen de aantallen erg variëren. In totaal biedt Kasteel Woerden plaats voor maar liefst zeshonderd personen. Ook voor kleine groepen zijn er voldoende mogelijkheden voor teambuildingactiviteiten.

Vragen? We helpen je graag.
kasteel woerden regio utrecht

Eten en drinken

Wij geloven in puur en biologisch eten, bereid uit eigen keuken. Onze chef werkt dan ook graag met seizoensproducten uit de streek en denkt graag mee in de culinaire invulling van jullie dag. Van de klassieke bitterbal tot luxe blini’s of oesters en van uitgebreid gangen diner tot feestelijk walking dinner. Benieuwd naar alle mogelijkheden? In de brochure zijn alle culinaire opties terug te vinden.

Meer informatie

Teambuilding organiseren

Hoe leuk is het om te genieten van zo’n uniek monument waar heden en verleden samenkomen? Bij Kasteel Woerden zijn er diverse mogelijkheden als het gaat om teambuilding met een wisselend budget. Met ons online offertesysteem kunt u zelf uw offerte samen stellen en bekijken wat de kosten zijn. Natuurlijk kunt u ook met ons contact opnemen om uw vragen kenbaar te maken. Waar mogelijk adviseren we u graag. Wilt u hulp bij het organiseren van de teambuildingdag? Bij Kasteel Woerden worden regelmatig teambuildingdagen georganiseerd. Met onze ervaring helpen we u ook graag verder.

Leerzame teambuilding

Een kasteel klinkt al snel chique en ontoegankelijk, maar bij Kasteel Woerden is niets minder waar. Tijdens uw 25-jarig werkjubileum zorgt ons gastvriendelijke team met hun kenmerkende persoonlijke service ervoor dat iedereen zich al snel thuis voelt en in de feeststemming is. Kasteel Woerden werkt met een online offertesysteem, waarin u zelf eenvoudig een offerte samenstelt. U weet dus van tevoren precies waar u aan toe bent! Indien u liever eerst een rondleiding wilt krijgen en/of door ons een offerte wilt laten opmaken dan kan dit natuurlijk ook! Komt u bij Kasteel Woerden uw werkjubileum vieren?

Veelzijdige locatie

Kasteel Woerden is de ideale locatie voor diverse evenementen en is geschikt voor de meest uiteenlopende teambuildinguitjes. Er zijn bruiloften, personeelsfeesten, introductiedagen en vergaderingen, maar het is natuurlijk ook een geweldige droomlocatie voor een intiem optreden of concert. U kunt uw teambuilding helemaal organiseren zoals u voor ogen hebt. Verras uw collega’s, maak het leerzaam in combinatie met een ‘FUN’ element of ga voor een verrassingsoptreden van een leuke artiest of komiek.

Teambuilding met eten

Wij combineren uw teambuilding graag met een heerlijke lunch of diner. Denkt u aan een lunchbuffet ofwel een drie-, vier- of vijfgangen diner? Alles is mogelijk. Onze keuken maakt dagelijks gebruik van verse en lokale producten om u te laten genieten en verrassen. In Kasteel Woerden is teambuilding met eten echt een aanrader.

Inspirerende teambuilding

Echt resultaat halen uit teambuilding? Formuleer dan van te voren een duidelijke doelstelling die u met het team wilt behalen om vervolgens samen een passend programma te maken. Voor de invulling van het programma kunnen we u helpen met organiseren en inspiratie bieden. Een prachtige locatie, vriendelijke gastvrouwen, heerlijk vers eten en een uniek programma maken van uw teambuildingdag een succes.

Kasteel Woerden staat synoniem voor ontmoeting, inspiratie en vreugde. In het bedrijfsleven is de boog niet altijd gespannen en zo nu en dan is er iets te vieren. Collega’s ontmoeten in een ontspannen sfeer, collega’s uit een andere branche leren kennen, ideeën delen, samen activiteiten doen: dit is goed voor het opbouwen van onderling vertrouwen en ontspannend.  Als dat gebeurt onder het genot van activiteiten, lekkere hapjes en drankjes en wellicht wat (live) muziek, is de teambuilding bij het kasteel natuurlijk een groot succes!

Offerte aanvragen

 

Bel of mail ons om een (vrijblijvende) offerte aan te vragen voor uw jubileumfeest of stel zelf uw eigen offerte samen via ons online offertesysteem. Zo weet u meteen welke mogelijkheden er zijn voor uw feest. Mist u een aantal wensen of mogelijkheden in uw offerte? Laat het ons weten en we maken een maatwerkofferte voor u. Wilt u eerst de locatie bekijken? Geen probleem, we plannen graag een rondleiding in om u de sfeer te laten proeven voor uw jubileumfeest.

Inloggen

 

Al in het bezit van een account? Log hier in met de gegevens.

kasteel woerden regio utrecht

DAAROM KASTEEL WOERDEN!

Een 600-jaar oud Kasteel, uw jubileum op een sfeervolle locatie in Utrecht

Kasteel Woerden regio utrecht rotterdam amsterdam modumentaal sfeervol grote capiciteit gezellig evenementenlocatie events groot bedrijfsfeest 100 200 500 600 personen personeelsfeesten congressen ridderzaal feesten huwelijksfeest

Ambachtelijke keuken

Duurzaam en maatschappelijk verantwoord

Gratis parkeren op onze parkeerplaats

Een rijksmonument wat al meer dan 600 jaar een veilig onderkomen is voor haar gasten

Een sfeer en uitstraling met de juiste mix tussen authentiek, modern en industrieel

Een ervaren en super enthousiast team dat zorgt voor onbezorgde gastvrijheid

Een sfeervolle feestlocatie voor uw jubileum, centraal in de Randstad

Vier het jubileum met een feest, borrel en/of diner

Centraal in de Randstad, een iconische evenementenlocatie in de provincie Utrecht

Met maximaal 1 overstap in het OV bereik je de rest van Nederland

Meer dan vier treinen per uur naar Den Haag, Rotterdam, Schiphol, Utrecht of Amsterdam

3 minuten rijden van de A12

Dansen feesten kasteel woerden bedrijfsfeest feestlocatie in randstad accommodatie dichtbij amsterdam rotterdam den haag feestlocatie bedrijfsfeest personeelsfeest binnenplaats zakelijk event sfeervol bijzonder

Een kasteel uit 1400 met de faciliteiten die je bij een bijeenkomst in 2020 verwacht. Een sterk uitgangspunt voor de locatie van jullie jubileum. 

Sales Barbara den Dulk

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?
BEL MET BARBARA

Neem contact op met Kasteel Woerden

Of stel je vraag via onderstaand formulier.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.