Wanneer is het event?

Sluiten

Offerte/Brochure aanvragen?

Wat wilt u aanvragen?Jan van Beieren hertog van Brabant

Jan van Beieren hertog van Brabant was eigenaar van Kasteel Woerden van 1415 tot 1425. Hij was getrouwd met Jacoba van Beieren, een sleutelfiguur in de Hoekse en Kabeljauwse twisten. De zaal in de noordwestelijke hoek op de derde verdieping is vernoemd naar de hertog. 

Tegenwoordig is deze zaal een representatieve vergaderlocatie, zeer geschikt voor uw directievergadering of een intiem diner. Vanuit de Van Beierenzaal geniet u van een prachtig uitzicht over de slotgracht, de St. Bonaventurakerk naast het kasteel en de oude binnenstad. In deze zaal treft u een authentieke houten kasteeltafel waar u met een gezelschap van 12 personen kunt bijeenkomen.

Representatieve vergaderlocatie

De Van Beierenzaal is als representatieve vergaderlocatie voorzien van alle gemakken. U kunt uw laptop aansluiten op een flatscreen voor de audiovisuele ondersteuning van uw bijeenkomst. Ook is de zaal standaard voorzien van een flipover en een minibar met volautomatisch espresso-apparaat. De zaal heeft een opgang van drie treden en is hierdoor helaas niet rolstoeltoegankelijk.

Indeling
Personen
Theater
20
U-vorm
-
Cabaret
-
Carre
12
Diner
12
Receptie
-
Feest
-
Buffet
12