Reserveren/afspraak?

Sluiten

Offerte/Brochure aanvragen / Plaats reserveren?

Wat wilt u aanvragen/reserveren?


Waar wilt u een afspraak voor maken?

Bisschop van Utrecht

Godfried van Rhenen was bisschop van Utrecht van 1156 tot 1178. Hij liet vier kastelen bouwen in zijn bisdom. Hierdoor wordt voor het eerst in de geschiedenis melding gemaakt van een kasteel in Woerden. De zaal die de naam van de bisschop draagt, is zeer geschikt voor onder meer workshops, productpresentaties, zakelijke diners en actieve personeelsfeesten.

De Van Rhenenzaal ligt direct boven het restaurant op de vierde verdieping van het kasteel. U heeft een prachtig uitzicht over de slotgracht, de St. Bonaventurakerk en de oude binnenstad van Woerden. Kenmerken voor de zaal is de combinatie van een origineel plafond en een stijlvol, geheel wit interieur. Door middel van een schuifbare wand is de ruimte te splitsen, maar als geheel is de zaal geschikt als accommodatie tot 110 personen. Door de hoge ramen komt er veel daglicht binnen.

Heeft u meer een feestavond in gedachten dan een zakelijke bijeenkomst? Naast reguliere verlichting is de Van Rhenenzaal voorzien van een volautomatisch lichtsysteem met kleurfilters. Wow-effect gegarandeerd!

rhenenzaal2

Accommodatie huren

Wilt u de Van Rhenenzaal huren? Neem contact met ons op, zodat wij u een passend voorstel kunnen doen en de bijeenkomst geheel naar uw wens kunnen organiseren.

Indeling
Personen
Theater
80
U-vorm
24
Cabaret
40
Carre
32
Diner
60
Receptie
90
Feest
110
Buffet
85