SOEP & BRODEN
Geroosterde tomatensoep met bosui en Thaise basilicumolie
Diverse boerenbroden, roomboter-croissants, kerstkrans met marsepein, mix van harde vers afgebakken broodjes, kaneelbroodjes en saucijzenbroodjes
VOORGERECHTEN
Carpaccio, hertenham, boeren beenham, Spinata Romagna, Mortadella Italia
Plank met verschillende kaassoorten, appelstroop, veenbessen compote & kletzenbrood
Klassieke garnalencocktail met gerookte zalm & makreel
SALADES
Groene salade, huisgemaakte aardappelsalade & pastasalade met kip & pesto
WARME GERECHTEN
Boeuf Bourguignon in rode wijn
Vegan Rendang met jackfruit, kerrie, kokosmelk & Limoen
Spicy gamba’s met knoflook, koriander, bosui & chilipepers
Groente ratatouille met aubergine, courgette, Kastanje, champignons en paprika
Gebakken roseval aardappelen
NAGERECHTEN
Trifle van stoofpeer, panna cotta met rood fruit, creme brulee, brownie en red velvet cake, carrot cake, vers fruit met slagroom.
Voor de kleintjes is er een speciaal buffet met verschillende snacks en fruitsoorten. Daarnaast kunnen ze marshmallows roosteren bij het vuur.
Bij de brunch wordt er jus d’orange, melk, koffie en thee op buffet geserveerd.
VOLWASSENEN €49,50,- EN KINDEREN 4 T/M 11 JAAR €25,- T/M 3 JAAR GRATIS.
Extra dranken worden tegen nacalculatie berekend.
SOEP & BRODEN
Geroosterde tomatensoep met bosui en Thaise basilicumolie
Diverse boerenbroden, roomboter-croissants, kerstkrans met marsepein, mix van harde vers afgebakken broodjes, kaneelbroodjes en saucijzenbroodjes
VOORGERECHTEN
Carpaccio, hertenham, boeren beenham, Spinata Romagna, Mortadella Italia
Plank met verschillende kaassoorten, appelstroop, veenbessen compote & kletzenbrood
Klassieke garnalencocktail met gerookte zalm & makreel
SALADES
Groene salade, huisgemaakte aardappelsalade & pastasalade met kip & pesto
WARME GERECHTEN
Boeuf Bourguignon in rode wijn
Vegan Rendang met jackfruit, kerrie, kokosmelk & Limoen
Spicy gamba’s met knoflook, koriander, bosui & chilipepers
Groente ratatouille met aubergine, courgette, Kastanje, champignons en paprika
Gebakken roseval aardappelen
NAGERECHTEN
Trifle van stoofpeer, panna cotta met rood fruit, creme brulee, brownie en red velvet cake, carrot cake, vers fruit met slagroom.
Voor de kleintjes is er een speciaal buffet met verschillende snacks en fruitsoorten. Daarnaast kunnen ze marshmallows roosteren bij het vuur.
Bij de brunch wordt er jus d’orange, melk, koffie en thee op buffet geserveerd.
VOLWASSENEN €49.50 EN KINDEREN 4 T/M 11 JAAR €25.00 T/M 3 JAAR GRATIS.
Extra dranken worden tegen nacalculatie berekend.
Herbert Pesch, “Wij hebben Kasteel Woerden uitgekozen voor ons kerstbrunch omdat het een bijzonder mooi monument is op een prachtige locatie. Daarnast ligt het centraal en is goed bereikbaar, zowel met de auto als met ov handig met een grote familie.”