Personeelsfeest organiseren

Een sfeervolle locatie voor de momenten die je door de jaren heen wil vieren!

Ruime ervaring in het organiseren van feesten en jubilea

kasteel woerden regio utrecht

Personeelsfeest organiseren

Origineel personeelsfeest tot zeshonderd personen organiseren? Kasteel Woerden is de ideale locatie.

Verdienen uw personeelsleden een leuk feest om de behaalde doelstellingen gezamenlijk te vieren? Laat Kasteel Woerden dan uw personeelsfeest organiseren. Kasteel Woerden heeft alles in zich om als decor te dienen voor een origineel personeelsfeest. Het zeshonderd jaar oude Rijksmonument is voorzien van alle moderne faciliteiten en zorgt gegarandeerd voor een blijvende herinnering. Kasteel Woerden biedt mogelijkheden om zowel binnen als buiten, het gehele jaar rond personeelsfeesten te organiseren. Lees hieronder meer over de vele pluspunten van Kasteel Woerden.

Offerte aanvragen

Personeelsfeest locatie

De bereikbaarheid kan niet beter: Kasteel Woerden ligt in het Groene Hart, de landelijke streek tussen Utrecht en Den Haag. Het openbaar vervoer bevindt zich slechts op drie minuten lopen en parkeren op het eigen terrein is gratis. Dit is tevens handig voor alle leveranciers die bijdragen aan uw evenement. Wanneer een bedrijf filialen in het hele land heeft of als personeelsleden verspreid over het land wonen is de ligging van ons kasteel ideaal. Met de centrale ligging van Woerden is Kasteel Woerden überhaupt nooit ver weg voor welk bedrijf of welke organisatie in Nederland dan ook.

Offerte aanvragen

Duurzaamheidsgedachte op diverse vlakken

Duurzaamheid is een pré in deze tijd en ook Kasteel Woerden heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Een origineel personeelsfeest is niet compleet zonder goede catering waarbij niet alleen met alle (individuele) wensen rekening wordt gehouden, maar ook met de lokale omgeving. Met onze catering ligt de focus op biologische ingrediënten, die veelal seizoensgebonden zijn en weinig transportbeweging behoeven omdat ze afkomstig zijn van lokale partners en leveranciers. Elke aangesloten partner is met veel zorg gekozen.

kasteel woerden regio utrecht

Tien schitterende zalen en een sfeervolle binnenplaats

Kasteel Woerden biedt u tien schitterende zalen die van alle gemakken zijn voorzien. Zo beschikt iedere zaal over een beamer of plasma tv-scherm, microfoon, flipovers met stiften, gratis WIFI en temperatuurregulatie. Een personeelsfeest organiseren dat deels buiten plaatsvindt, nodigt uit tot het gebruik van onze prachtige binnenplaats. Zeker op een mooie lente- of zomeravond heerst hier een onvergetelijke ambiance, maar ook winterse evenementen kunnen hier georganiseerd worden. Het neerzetten van warmtebronnen, zoals bijvoorbeeld een gezellige vuurkorf, is dan ook een leuk idee voor een personeelsfeest. Het personeel komt met zo’n warme ontvangst meteen in de goede sfeer! Personeelsfeesten van alle groottes zijn van harte welkom, van kleine groepen tot honderden personeelsleden, elk bedrijf kan bij Kasteel Woerden een geweldig personeelsfeest organiseren.

Vragen? We helpen je graag.
kasteel woerden buiten trouwen binnen trouwen trouwlocatie huwelijksdag ceremonie huwelijksdiner trouwfeest romantisch slotgracht park
kasteel woerden regio utrecht

Eten en drinken

Wij geloven in puur en biologisch eten, bereid uit eigen keuken. Onze chef werkt dan ook graag met seizoensproducten uit de streek en denkt graag mee in de culinaire invulling van jullie dag. Van de klassieke bitterbal tot luxe blini’s of oesters en van uitgebreid gangen diner tot feestelijk walking dinner. Benieuwd naar alle mogelijkheden? In de brochure zijn alle culinaire opties terug te vinden.

Meer informatie

Een personeelsfeest voor elk budget

Van een uniek Rijksmonument zoals Kasteel Woerden, waar heden en verleden perfect samenkomen, zou iedereen ‘moeten’ kunnen genieten. Daarom is Kasteel Woerden toegankelijk voor elk bedrijf. Personeelsfeesten kunnen bij Kasteel Woerden met elk mogelijk budget georganiseerd worden, van low-key tot over de top. We denken altijd mee om de beste prijs-kwaliteit verhouding te waarborgen. Via het online systeem op de website kunt u alvast zelf een vrijblijvende offerte samenstellen. Even bellen of mailen voor een afspraak kan ook altijd, het ligt immers voor de hand dat een kennismaking voor een personeelsfeest van tevoren wenselijk is.

Even rondkijken in de prachtige zalen inspireert alleen maar meer om een geweldig personeelsfeest te organiseren, zeker in combinatie met de ervaring en knowhow van de medewerkers van Kasteel Woerden.

Personeelsfeest op locatie

Kasteel Woerden staat synoniem voor ontmoeten, inspireren en feestelijke bijeenkomsten. Waar mensen hard werken, zou ook ruimte moeten zijn voor ontspanning en wat feestelijkheden. Dit is exact waar Kasteel Woerden voor kan zorgen. In een ongedwongen sfeer collega’s ontmoeten voor een gezellig hapje en drankje of juist een groot feest om met elkaar de onderlinge samenwerking te vieren. Door een personeelsfeest te organiseren in een kasteel, zal het personeel dit feest nooit meer vergeten.

Mogelijkheden tot combineren met trainingen

Het personeelsfeest koppelen aan een leerzame dag behoort uiteraard ook tot de opties. Trainingen, cursussen, workshops, vergaderingen, presentaties of een compleet congres. Wij bieden verschillende trainingsarrangementen voor uw bijeenkomst. Vanzelfsprekend is dit allemaal ook te combineren met onze heerlijke gerechten, van ’s ochtends vroeg tot ’s savonds laat.

De binnenplaats leent zich, zeker bij mooi weer, uitstekend voor sfeervolle presentaties. Bovendien bieden wij natuurlijk tien historische zalen waar eveneens van alles mogelijk is op het gebied van beeld en geluid. Indien er vanuit uw personeel interesse is in de historische achtergrond van ons kasteel, kunnen er voor of gedurende het personeelsfeest de nodige rondleidingen in het prachtige kasteel gegeven worden. Kortom, we kunnen alles bieden om het personeelsfeest naar uw wensen te organiseren.

Personeelsfeest bij Kasteel Woerden

Voorstelling of concert tijdens uw personeelsfeest

Kasteel Woerden is de ideale evenementenlocatie van het Groene Hart en uitermate geschikt voor de meest uiteenlopende evenementen. Er wordt getrouwd, gefeest en vergaderd, maar voor het organiseren van een intieme voorstelling of concert is dit natuurlijk ook een absolute droomlocatie. Een albumpresentatie van een singer-songwriter of een try-out van een nieuw toneelstuk; artiesten treden graag op in één van de sfeervolle zalen van Kasteel Woerden. Podiumkunsten koppelen aan een bedrijfs- of personeelsfeest? Het is in Kasteel Woerden geen uitzondering. Een cabaretier of andere artiest uitnodigen voor welke bijeenkomst dan ook, waarom niet? Vraag ons naar de mogelijkheden en wij verzorgen alles.

Origineel personeelsfeest

Het is soms moeilijk om een locatie te vinden waar elke werknemer het naar zijn of haar zin heeft, maar de ervaring leert dat een personeelsfeest bij Kasteel Woerden goed is voor een blijvende herinnering. Het wordt zeker weten een origineel personeelsfeest, perfect afgestemd op de medewerkers van uw bedrijf. Tijdens het personeelsfeest zijn de medewerkers hier meer dan ‘even helemaal weg’ uit het werkzame leven door de vele indrukken die ze hier opdoen. De historie van het eeuwenoude gebouw speelt hierbij een bepalende rol: er is meer dan genoeg gespreksstof om het ijs te breken. Daarbij worden uw personeelsleden echt in de watten gelegd door onze gastvrouwen. Zij weten precies wat er nodig is op welk moment.

Offerte

 

Wilt u gelijk een goed beeld krijgen van de mogelijkheden om een personeelsfeest te organiseren bij Kasteel Woerden? Met ons online offerte systeem kunt u al uw wensen kenbaar maken en inzicht krijgen in de kosten. U kunt ons uiteraard ook bellen of mailen voor een vrijblijvende kennismaking. Wij verwelkomen u binnenkort graag in ons prachtige kasteel.

Inloggen

 

Al in het bezit van een account? Log hier in met de gegevens.

kasteel woerden regio utrecht

DAAROM KASTEEL WOERDEN!

Een 600-jaar oud Kasteel, uw jubileum op een sfeervolle locatie in Utrecht

Kasteel Woerden regio utrecht rotterdam amsterdam modumentaal sfeervol grote capiciteit gezellig evenementenlocatie events groot bedrijfsfeest 100 200 500 600 personen personeelsfeesten congressen ridderzaal feesten huwelijksfeest

Ambachtelijke keuken

Duurzaam en maatschappelijk verantwoord

Gratis parkeren op onze parkeerplaats

Een rijksmonument wat al meer dan 600 jaar een veilig onderkomen is voor haar gasten

Een sfeer en uitstraling met de juiste mix tussen authentiek, modern en industrieel

Een ervaren en super enthousiast team dat zorgt voor onbezorgde gastvrijheid

Een sfeervolle feestlocatie voor uw jubileum, centraal in de Randstad

Vier het jubileum met een feest, borrel en/of diner

Centraal in de Randstad, een iconische evenementenlocatie in de provincie Utrecht

Met maximaal 1 overstap in het OV bereik je de rest van Nederland

Meer dan vier treinen per uur naar Den Haag, Rotterdam, Schiphol, Utrecht of Amsterdam

3 minuten rijden van de A12

Dansen feesten kasteel woerden bedrijfsfeest feestlocatie in randstad accommodatie dichtbij amsterdam rotterdam den haag feestlocatie bedrijfsfeest personeelsfeest binnenplaats zakelijk event sfeervol bijzonder

Een kasteel uit 1400 met de faciliteiten die je bij een bijeenkomst in 2020 verwacht. Een sterk uitgangspunt voor de locatie van jullie jubileum. 

Sales Barbara den Dulk

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?
BEL MET BARBARA