kasteel woerden regio utrecht

Zakelijke referenties

GESLAAGDE BIJEENKOMST

 

 

“We kijken terug op een geslaagde bijeenkomst in Kasteel Woerden. Vanaf de boeking tot aan het evenement zelf dacht Kasteel Woerden met ons mee. Het is een unieke en historische locatie op loopafstand van het station. We zijn erg gastvrij onthaald door de servicegerichte medewerkers en hebben genoten van een smakelijke lunch.”

 

 

Nuffic | Stan | Maart 2022

Nuffic review van habsburgzaal
Stukton review van Rhenenzaal

PRESENTATIE EN WORKSHOP

 

“Wij willen jullie hartelijk bedanken voor de gastvrijheid die wij ervaren hebben. De zaal is erg mooi, qua inrichting en uitzicht. We hebben, met de 1,5 meter afstand regel, een goede presentatie en workshops kunnen houden. De verzorging was geweldig, de dames hebben zeer goed voor ons gezelschap gezorgd. De lunch was heerlijk, vers en veelzijdig. Hartelijk dank voor alle goede zorgen en tot de volgende keer!” 

 

 

Strukton  | D. Kransse-Bos  | Januari 2022

SUCCESVOLLE KEY USER DAG AGFA HEALTHCARE

 

“Als Agfa HealthCare hebben we afgelopen zomer onze ‘’Key User’’ middag in het mooie Kasteel Woerden gehouden. Van onze gasten kregen we vele complimenten over de locatie. Men was zeer enthousiast over de aangename sfeer, goede voorzieningen en goede bereikbaarheid (treinstation en parkeergelegenheid). Maar bovenal ook over de gastvrijheid. Het is voor ons als Agfa erg fijn dat er goed werd meegedacht en men flexibel was. Op de warme dag dat wij te gast waren, was het erg prettig dat er snel extra fruit en ijsjes geregeld konden worden.”

 

John Emmerik | Agfa HealthCare

kerkelijke inzegening trouwen kasteel woerden regio Utrecht en rotterdam huwelijk groene hart van nederland alle op 1 locatie groen buiten trouwen binnen feesten
Kasteel Woerden feestlocatie feesten trouwlocatie personeelsfeest verjaardag bedrijfsfeest tussen rotterdam amsterdam sfeervol groepen groepsgrootte 100 200 300 600 feest centraal geleden groene hart jubileum

KASTEEL WOERDEN, TOP DECOR VOOR EEN RELATIE EVENEMENT

 

“Het team van Kasteel Woerden heeft voor de CFO’s en het financieel management van onze opdrachtgevers een top inspiratie diner verzorgd. Smaakvol, gastvrij en de juiste uitstraling. Jennifer Palmieri, de directeur communicatie van het Witte Huis (tijdens de kabinetsperiode van Barack Obama) en campagneleider van Hillary Clinton was de spreker tijdens dit corporate event.”

 

Marcel Adriaanse | DGA Hofmeier

VERGADEREN BIJ KASTEEL WOERDEN

 

“Vanaf het eerste contact moment wordt er met je mee gedacht en is overal de fijne service te merken. De kleine details (zonder v.t.v. vermeld te hebben) van een vorig locatie bezoek, zijn weer vermeld in de offerte. Echt klantvriendelijk en gastvrij. Zo ook de dames die ons de hele dag verzorgden; meedenkend, servicegericht, flexibel en bovendien erg aardig. De locatie was schitterend, echt een bijzondere plek om je gasten te mogen ontvangen. Alles netjes en ook weer de kleine details die je welkom voelen. Hartelijk bedankt voor de fijne dagen bij jullie. Tot een volgende keer weer!”

 

Chantal | Boven De Lijn

Kasteel Woerden feestlocatie feesten trouwlocatie personeelsfeest verjaardag bedrijfsfeest tussen rotterdam amsterdam sfeervol groepen groepsgrootte 100 200 300 600 feest centraal geleden groene hart jubileum
Kasteel Woerden regio utrecht rotterdam amsterdam modumentaal sfeervol grote capiciteit gezellig evenementenlocatie events groot bedrijfsfeest 100 200 500 600 personen personeelsfeesten congressen ridderzaal feesten huwelijksfeest

VERGADEREN OP 1,5 METER AFSTAND

 

“Tijdens ons congres in Kasteel Woerden zijn we heel warm ontvangen, niet alleen letterlijk op de dag zelf, maar zeker ook in het voortraject. De “gemakkelijkheid” waarmee de gesprekken verliepen en de inzet van al het personeel op de dag zelf, maakt het voor mij een locatie waar ik graag naar terugga. Ze weten hier wat professionaliteit en gastvrijheid inhoudt!”

 

Anja van Workum | Nuffic

CONGRES ORGANISEREN BIJ KASTEEL WOERDEN

 

“Wij vinden Kasteel Woerden een ideale plek voor een congres met productintroductie. Mooie zalen met een goede sfeer en een binnenplaats die geschikt is voor een leuke en promotionele buitenactiviteit, wij hadden hier als site-event naast presentaties en lezingen een markt georganiseerd voor onze partners. Al met al een zeer geslaagde dag, met enkel en alleen maar tevreden en positieve bezoekers mede door deze unieke en mooie locatie.”

 

Frits Wernsen | G-truck

kasteel woerden boogschieten activiteiten zakelijk personeelsuitje centraal in nederland dichtbij amsterdam utrecht leuk actief eventlocatie

TRAINING, CURSUS EN WORKSHOPS

 

 

“De medewerkers van Kasteel Woerden leggen je als organisator en cursist lekker in de watten. Alles prima geregeld plus net een beetje extra”

 

 

| Grens Overschrijdenswerken

TRAININGSPROGRAMMA BIJ KASTEEL WOERDEN

 

 

“Op 15 november hebben zij wij gestart met een traingsprogramma en de kick-off werd georganiseerd in Kasteel Woerden. Wij waren zeer tevreden en hebben direct weer geboekt.”

 

 

Armida | Matchis

Diner terras feesten partijen bruiloften
Kasteel Woerden regio utrecht rotterdam amsterdam modumentaal sfeervol grote capiciteit gezellig evenementenlocatie events groot bedrijfsfeest 100 200 500 600 personen bedrijfsfeesten personeelsfeesten congressen ridderzaal trouwen op de binnenplaats feesten vergaderingen

Zakelijk dineren

 

“Het was erg mooi weer en we konden a la minute beslissen of we in de zaal of op het fraaie terras wilden lunchen en presenteren. We hebben veel enthousiaste berichten van onze relaties/gasten gekregen. Ze waardeerden de centrale ligging, bereikbaarheid en uitstraling. Kortom voor ons de perfecte locatie voor een relatie-event en bedrijfspresentaties. We komen terug.”

 

Dhr A. Lali | Rabobank

PRODUCTPRESENTATIE ORGANISEREN

 

“Grote complimenten voor iedereen voor ons jaarlijkse evenement. Alles klopte, de opkomst was weer goed met 125 gasten. Eten heerlijk, mooie presentatie en alle gerechten waren makkelijk te eten. Goeie bediening en mooie entourage.”

 

Bisnez Management

Heerlijke Tapas bij Kasteel Woerden
Kasteel Woerden regio utrecht rotterdam amsterdam modumentaal sfeervol grote capiciteit gezellig evenementenlocatie events groot bedrijfsfeest 100 200 500 600 personen bedrijfsfeesten personeelsfeesten congressen ridderzaal trouwen op de binnenplaats feesten vergaderingen

UniPartners Experience

 

“Als UniPartners hebben we de afgelopen zes jaar de UniPartners Experience gehouden bij het prachtige Kasteel Woerden. De deelnemers waren onwijs enthousiast over de mooie locatie. Bovendien zijn de werknemers erg gastvrij en is de samenwerking heel fijn. De medewerkers van Kasteel Woerden denken graag mee en zijn altijd bereikbaar. Tot volgend jaar!”

 

Laura | UniPartners

TRAININGEN BIJ KASTEEL WOERDEN

 

“Na jaren cursussen te hebben georganiseerd in sfeerloze conferentieoorden houden we onze trainingen sinds enige tijd bij Kasteel Woerden. Het kan dus wel: Én een unieke locatie én moderne voorzieningen én top bereikbaar! Zodra onze deelnemers over de ophaalbrug komen staan onze trainers al met 1-0 voor. Want op welke bijzondere plek zijn ze nu terecht gekomen? Doe daarbij een mooie zaal, een lekkere lunch en, misschien wel het belangrijkste, een gastvrije ontvangst en ze hebben een dag om nooit te vergeten. Heel blij met Kasteel Woerden!”

 

Michiel de Zwart | Trainingsadviseur De Redactie

Kasteel Woerden feestlocatie feesten trouwlocatie personeelsfeest verjaardag bedrijfsfeest tussen rotterdam amsterdam sfeervol groepen groepsgrootte 100 200 300 600 feest centraal geleden groene hart jubileum

Zomerborrel met BBQ

 

“Heel fijn contact gehad met de medewerkers die met je meedenken over de organisatie. Op de dag zelf hartelijk ontvangen en een uitstekende service genoten. Zeer goed verzorgde borrel en bbq! De locatie is zeker aan te raden, een bijzondere plek om je gasten te ontvangen. De collega’s waren zeer enthousiast over de aangename sfeer, goede voorzieningen en goede bereikbaarheid (treinstation en parkeergelegenheid).”

 

 

Magda | Vrachtwagenheffing en Tijdelijke Tolheffing

Neem contact op met Kasteel Woerden

Of stel je vraag via onderstaand formulier.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.