Open dagen enTop trouwlocatie route

Zaterdag 17 april | tussen 11:00 uur en 17:00 uur

Maandag 19 april | tussen 10:00 uur en 20:00 uur

Dinsdag 20 april | tussen 10:00 uur en 20:00 uur

kasteel woerden regio utrecht

Open dagen

Toekomstig bruidspaar,

 

 

Allereerst van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Wij hopen dat alles goed met jullie en de gezondheid gaat. De coronacrisis houd ook onze trouwlocatie bezig, maar dat betekent natuurlijk niet dat er in de tussentijd geen mooie nieuwe plannen gemaakt kunnen worden.

 

Benieuwd hoe jullie huwelijksdag er bij Kasteel Woerden uit kan zien? Dan hebben wij goed nieuws! Wij organiseren namelijk 4 Open Dagen voor iedereen met trouwplannen. In het weekend en ’s avonds!

Tijdens de open dagen is Het Kasteel helemaal in huwelijkssferen, geven wij een rondleiding door het Kasteel en bespreken wij jullie wensen graag onder het genot van een kop koffie. Daarnaast krijgen jullie een leuke goodiebag mee naar huis met extra informatie over onze leveranciers.

 

Een afspraak kan ingepland worden op:

Zaterdag 17 april | tussen 11:00 uur en 17:00 uur

Maandag 19 april | tussen 10:00 uur en 20:00 uur

Dinsdag 20 april | tussen 10:00 uur en 20:00 uur

Plan direct je afspraak in

Uiteraard zijn deze rondleidingen geheel coronoproof en hanteren wij een afstand van minimaal 1,5 meter, is er een ruime voorraad handgel en tissues aanwezig en zijn er niet meer dan drie personen in één ruimte. Wij willen jullie dan ook vragen om met maximaal 2 personen te komen, de afstand te bewaren en de richtlijnen van het RIVM op te volgen.

 

Komen jullie graag een keer kijken?

Plan direct je afspraak in

“Laten we alvast proosten op jullie voorgenomen huwelijk en mooie nieuwe plannen maken in de tussentijd”.