Kasteel Woerden feestlocatie feesten trouwlocatie personeelsfeest verjaardag bedrijfsfeest tussen rotterdam amsterdam sfeervol groepen groepsgrootte 100 200 300 600 feest centraal geleden groene hart jubileum trouwlocatie

Corona & feesten / bruiloften | Nieuwe versoepelingen per 25 januari 2021

Delen en liken is elkaar inspireren en waarderen!

De nieuwe versoepelingen zijn per woensdag 25 januari ingegaan. Yes! Goed nieuws voor jullie feest, bruiloft of reservering. Wij leggen jullie graag uit wat dit betekent voor jullie (toekomstig) feest, huwelijk of reservering.

De maatregelen gelden tot dinsdag 8 maart. Wij kijken natuurlijk uit naar nog meer versoepelingen. 

Kasteel Woerden regio utrecht rotterdam amsterdam modumentaal sfeervol grote capiciteit gezellig evenementenlocatie events groot bedrijfsfeest 100 200 500 600 personen bedrijfsfeesten personeelsfeesten congressen ridderzaal trouwen op de binnenplaats feesten vergaderingen

De horeca mag weer open tot 22:00 uur

Dat betekent niet alleen dat borrels, recepties en diners weer kunnen plaatsvinden, maar ons Kasteelcafé iedere zaterdag en zondag weer open gaat. Onze chef kan niet wachten om jullie van de lekkerste hapjes en gerechten te voorzien.

 

Goed om te weten:

 • Wij controleren al onze gasten op een coronatoegangsbewijs.

 

 • Een zitplek is verplicht

 

 • De 1,5 meter regel blijft van toepassing

 

 • Bij het verplaatsen van en door het kasteel is een mondkapje verplicht. Als de gasten zitten mag deze af

 

 • Onze medewerkers dragen ten alle tijden een mondkapje

 

 • Eindtijd betreft 22:00 uur 

Voorwaarden testen voor toegang

Onderstaande toegangsbewijzen zijn geldig:
1. Testbewijs

Een negatieve testuitslag van minder dan 24 uur voor het evenement. Testen voor toegang is gratis via deze website
Let op: een zelftest is niet geldig.

 

2. Vaccinatiebewijs
Volledige coronavaccinatie. (QR code of papieren versie / gele boekje)

 

3. Herstelbewijs
Bewijs dat je minder dan 6 maanden geleden hersteld bent van corona.

 

Sinds 1 juli 2021 kunnen de coronatoegangsbewijzen geüpload worden via de CoronaCheck-app. Het toegangsbewijs mag bij entree ook op papier worden getoond.

 

Het controleren van het toegangsbewijs gaat altijd in combinatie met een geldig identiteitsbewijs. Vergeet deze dus niet mee te nemen.

 

Meer informatie over het uploaden van het toegangsbewijs vindt u hier.

kasteel woerden regio utrecht diner in gorzen hart van randstad uniek zaal sfeervolle locatie congres feest huwelijk

Wat betekent dit voor jullie feest, bruiloft of reservering?

1. Ceremonie

In de Floris V / Ridderzaal mag op 1,5 meter afstand. De maximale capaciteit van de ruimte hangt af van jullie gezelschap. Huishoudens mogen namelijk bij elkaar zitten. Is de ruimte net te klein voor jullie gezelschap? Dan kijken we graag verder naar de mogelijkheden zoals een livestream met een extra zaal.

 

2. 1,5 meter capaciteit zalen
Dit hangt heel erg af van jullie gezelschap. Vorig jaar hebben we diverse diners gehad op 1,5 meter afstand tot 65 personen in De Gewelven en tot 45 personen in de Floris V / Ridderzaal. Neem contact op met onze salesafdeling om de maximale capaciteiten te berekenen op basis van jullie gezelschap.

 

3. Reservering in Het Kasteelcafé
Het Kasteelcafé is iedere zaterdag en zondag van 11:00 uur tot 17:00 uur geopend. In verband met evenementen en huwelijken is het altijd handig om van te voren te bellen om te kijken of er plek is. Vanaf 20 personen kunt u een groepsreservering maken en kleine reserveringen zijn mogelijk op zaterdag en zondag. Toegang is mogelijk middels een corona toegangsbewijs.

 

4. Toost, borrel en receptie
Hierbij is een zitplek verplicht. Uiteraard kunnen we dit op een leuke manier invullen, zoals een combinatie van zitjes en statafels met barkrukken. Zo krijg je toch een gezellige borrel / informele sfeer.

 

5. Placering en tafelindeling
Dit gaat op basis van 1,5 meter. Huishoudens en stellen mogen bij elkaar zitten. Onze salesafdeling denkt graag met jullie mee.

 

6. Mondkapjesplicht
Dit is alleen nodig bij het verplaatsen door Het Kasteel. Zodra jullie zitten, mag deze af. Onze medewerkers dragen tijdens de service en het uitserveren altijd een mondkapje. Er zijn bij Kasteel Woerden een beperkt aantal mondkapjes aanwezig. Neem dus altijd een eigen mondkapje mee.

 

7. Sluitingstijd 22:00 uur
Onze deuren mogen tot 22:00 uur geopend blijft. Staat er al een reservering gepland? Neem dan gerust contact met ons op. We denken graag mee om het programma aan te passen. 

 

Sinds 1 juli 2021 kunnen de coronatoegangsbewijzen geüpload worden via de CoronaCheck-app. Het toegangsbewijs mag bij entree ook op papier worden getoond.

 

Het controleren van het toegangsbewijs gaat altijd in combinatie met een geldig identiteitsbewijs. Vergeet deze dus niet mee te nemen.

 

Meer informatie over het uploaden van het toegangsbewijs vindt u hier.

Goed om te weten

 • Zorg er voor dat je maximaal 24 uur voor de bijeenkomst bent getest.

 

 • Kinderen onder de 13 jaar hoeven zich niet te laten testen.

 

 • Een zelftest is niet geldig, uitsluitend een test via de GGD.

 

 • Een toegangsbewijs is alleen geldig in combinatie met een identiteitsbewijs. Vergeet deze dus niet mee te nemen.

 

 • Indien iemand in het gezelschap geen gebruik wilt maken van één van genoemde toegangsbewijzen, blijven onze kasteelpoorten voor deze gast helaas gesloten.
Huwelijksfiner bij Kasteel Woerden in de Gewelven

Wij kijken er ontzettend naar uit jullie snel in ons Kasteel te mogen ontvangen. Hebben jullie vragen over een reservering of over de versoepelingen en huidige maatregelen? 

Neem direct contact op

Delen en liken is elkaar inspireren en waarderen!